Pitanja za ateiste???

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
nije moguce nego nas gleda, samo sto po mom misljenju on nije bog nego boziji izaslanik kao i sto mislim za druge bogove da su izaslanici bazbog, svetovid itd itd, a bog je jedan niti on ima ime niti je boga neko ikad video, to je moje verovanje

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
infamous111, da li ti misliš i na nauku, kada kažeš rekla-kazala?

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
nije moguce nego nas gleda, samo sto po mom misljenju on nije bog nego boziji izaslanik kao i sto mislim za druge bogove da su izaslanici bazbog, svetovid itd itd, a bog je jedan niti on ima ime niti je boga neko ikad video, to je moje verovanje

haha odkud znas da nas gleda?

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
pa za neke stvari kazem i za nauku, zato sto i nauka ne moze sve da dokaze nego i u nauci ima tumacenja i prtpostavke i onda se ide time a to ne znaci da je to tumacenje ili pretpostavka tacna, ono sto je dokazano to uredu, naucno za mene je rekla kazala veliki prasak, to je klasicna cinjenica da je rekla kazala, kako je nastao svemi to za zivota necemo znati sigurno, isto kao sto postoje teorije o velikom prasku, postoje teorije da nije bilo nikakvog praska i sve su to naucne teorije

Član
Učlanjen(a)
24.09.2010
Poruka
544
Ja bih pre rekao da su ljudi bez znanja, i oni koji ne žele da nauče, prazni.

Član
Učlanjen(a)
07.09.2012
Poruka
226
Pozdrav svima!

Činjenica je da u prirodi postoji red a on je, kao što znamo, posledica inteligentnog delovanja, te je, zapravo, Božje postojanje AKSIOM (Očigledna pojava, čije se postojanje, samim tim, ne mora dokazivati).

Prema tome, svi (ili gotovo svi) ateistički opredeljeni naučnici jesu najpre ateisti pa tek potom naučnici...

Natrag