LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.09.2009
- Poruka
- 8.464
Kad govorim o tome to ne znači da sam opsednut paranormalnim stvarima pogotovu iz razloga što takvu opsednutost smatram opasnom. Ovo su samo zapažanja o nekim činjenicama koje se dešavaju u svakodnevnom životu. Videti čašu kako se kreće sama ispred tebe može da podstakne na razmišljanje i postavljanju mnogo pitanja u vezi toga . Bilo bi glupo zanemariti te činjenice jer ako čašu pokreće nešta izvan našeg vidokruga ne dvosmisleno znači da postoji. Sama se ne može kretati pogotovu po slovima i odgovarati na pitanja koja postavljam mislima i na samo ja nego i mnogi drugi. I da završimo sa tim , hteo sam da kažem da ateista ne bi verovao u postojanje Boga čak i kad bi video da se ispred njega razdvaja more, tražio bi logično naučno objašnjenje za taj fenomen naravno negirajući pravi uzrok koji stoji iza toga.
Hahaha! Pa ja bi povjerovao da Bog razdvaja more kada bih vidio Boga kako to radi. Drugačije ne bih ni u snu. A što se tiće "hodanja" čaša, to nije ništa drugo do obična iluzija. Onomad je onaj mađioničar (zaboravio sam mu ime) "prošao" kroz kineski zid i to su snimale kamere. Prevario je čak i kamere!