Član
- Učlanjen(a)
- 06.05.2012
- Poruka
- 2.380
isus je pokazao postovanje prema zenama, sad nisam bas strucan da govorim njegov odnos sa majkom, ali moje verovanje je da je isus imao decu i da je njegova krvna linija ziva i zdrava i dan danas. i meni je to sasvim ok, mislim i da je jeste bog i da nije, sto sad ako je bog ne moze da ima decu ako je vec hteo da bude covek? ako si resio da budes covek onda budi u fulu a ne na kascicu jel tako?
Infa, ovo je neozbiljno.
Isus se nije ženio niti imao djecu. Mogao je naravno, ali to nije bilo u njegovom planu. I što bi bilo s tom djecom, da li bi oni bili polubogovi-poluljudi, koja bi onda bila njihova uloga. Neee!
Isus je s Neba sišao da spasi od grijeha ljudski rod. To je ya Njega bila Očeva volja.
Isus je pravi Bog i pravi čovjek. Kako je on s te dvije naravi izlazio na kraj, to On zna. Bio je gladan, žedan, umoran kao čovjek, a kao Bog mogao je u svakom trenutku imati što je htio, ali nije...
Isus kao Bog se ponizio kad je uzeo ljudsko lice, ali je samim tim uzvisio ljudski rod, dao smisao svim ljudskim naporima i potrebama.
I nemoj da vidim da opet pišeš o Isusovoj djeci... jer mi smo Njegova djeca i braća i sestre i prijatelji.
Pitanje za ateiste:
Vidimo da ne prestaje interes za Isusa. On je jedinstven, ali ne samo za kršćane.
Što vi o Njemu mislite i o njegovom utjecaju na svijet?