Član
- Učlanjen(a)
- 05.11.2010
- Poruka
- 1.246
@ Jurivaka
:dghyog:
Znam da ti ne znači mnogo ili ništa, ali pokušaj opet zamisliti da je ovaj cvijet moja molitva Bogorodici
za tebe!
Zato što pametno razmišljaš i zaključuješ. Znaš, mislim da bi ti strašan vjernik da si vjernik, poput apostola Pavla i drugih velikih ljudi. Nije da ti laskam, samo mi je drago što se potvđuje da je razum dan čovjeku da ga upotrebljava.
Joker, i tebi, hvala na odgovoru. Baš mi je to drago čuti, ali...kako to objasniti protestantima?
Isabeleta , pitaš ateiste da bi ti odgovorili onako kako se tebi sviđa, pa ne može tako ... što nisi pitala mene ? Interesuje li te šta bi ti ja rekao za Mariju. Nađi mi jedno mesto u bibliji gde se kaže da treba da se molimo Mariji kao ti sada. Tvoja molitva bogorodici ! Zar Bog ima majku i to običnu ženu bez ikakvih posebnih moći ? Nađi mi i jedno mesto gde je Isus oslovio Mariju sa Majko ? I još važnije gde piše da treba da se molimo Mariji ? Je li Isus negde rekao : Molite se mojoj majci Mariji. Kako ga je rodila kad je rekao da je živeo i pre Avrama kako ga je onda rodila Marija ? Ta žena je verovatno umrla mučeničkom smrću i nalazi se među onim koji idu onde gde je Isus. Poštovanje sigurno zaslužuje ali obožavanje ne , obrati pažnju na to. Nemoj posle kad dođe Isus da kažeš nisam znala. A on bi ti rekao : Govorih li ja tebi preko Peka u vezi toga ?