Drago mi je da je tema ušla u one okvire gde i pripada. Insistiranje homoseksualaca na biologiji je samo bacanje prašine u oči. Da li je nešto urođeno ili stečeno je tema za nauku. Ono što običnog građanina verovatno zanima je posledica. Prema tome uticaj ove pojave na društvo.
Ovde je vrlo bitno, šta je razlog histeričnog promovisanja "prava" homoseksualaca i otkud to sada. Na ovo pitanje je već i više nego odlično odgovorio PYC u svojim postovima i tu se ne treba mnogo nadovezivati.
I ranije sam smatrao, a sada sam još sigurniji da se radi o zaveri kojekakvih izopačenih belosvetskih sadista. Ovi što paradiraju su samo njihovo topovsko meso. Nisu verovatno svesni da su oruđe u rukama svetskih siledžija, koji se navodno bore za njihova prava.
Kad je reč o pravima, pitam se koja su im prava uskraćena. Građanska prava bi trebalo da im garantuje ustav, kao i svakom drugom pojedincu. Na primer: ako dva muškarca vode ljubav u svom stanu, pa ih napadne neko ko je za to saznao, naravno da policija mora da ih štiti kao i sve ostale građane. Oni time nisu nikoga ugrozili. To bi se tretiralo kao fizički napad i dalje procesuiralo. Čemu onda parada?
Da bi svima ostalima posle svog polnog odnosa bacili gaće u lice? To je teranje inata sa ljudima koji to vide kao abnormalnost.
Ako teraju inat siledžijama koji ih biju, to mogu i da razumem. Ali zašto teraju inat meni koji nikad nisam ni obraćao pažnju na njih.
Toliko su navalentni i iritantni u svojim besmislenim paradama, da su i mene isprovocirali. Do skoro sam imao tolerantan stav prema homoseksualcima. Nije me zanimala njihova seksualna opredeljenost i nikada se nisam pitao da li je neko koga poznajem gej ili nije. Nisam razumeo tu sklonost ka istom polu, ali nisam ni imao potrebe da gajim mržnju prema takvim osobama. Međutim posle ovih agresivnih zagovaranja nekakvih prava (uopšte mi nije jasno koja su to prava) paradama i raznim promocijama, polako je počela da se gubi i u meni tolerancija. Odjednom su mi postali bitni. Odjednom ja moram da znam da je neko legao u krevet sa osobom istog pola, a ne moram da znam da neko nosi leptir mašnu a ne kravatu. Šta bre to mene zabole s kim će te vi da se večeras poj...... Ostavite me na miru i neću da vas gledam na televiziji koju redovno plaćam. Na kraju krajeva što ne napravite nešto protivzakonito. Onda bi otišli u zatvor i imali seks sa istim polom do mile volje.
Služite onima koji ceo svet majmunišu i kroje po svojim kriterijumima. Oni će i od crnog da naprave belo i obrnuto ako je to u njihovom interesu.
Moj savet homoseksualcima je: Vodite ljubav kao i do sada i manite se politike i paradiranja. Ukratko j..... se i pustite ovaj narod na miru. Narodu je seksa sa državom preko glave, a koliko vidim niko ne pravi zbog toga paradu.