Da mi dovede mušku snajku u kuću u Australiji koja ima tri sprata - Da , obradovalo bi me toVidim i dalje da ti frka da odgovris,pa pribegavas svakoj vrsti krivudanja,ali dobro preformulisacu pitanje po ko zna koji put,zamislis da ti sin dovede muskarca za snaju ,eto sin ce da ti bude dominatan.Da ili ne?Prosto
Pa dva biološka muškarca i dve biološke žene ne mogu da imaju decu , logički to je prirodno i normalno.zasto nisu biloski sposobni za to ako je to normalno?lokicki sled vodi do toga da to NIJE normalno.
Gejevi stupaju u vezu jer se vole, a ulaze u brak jer je brak kulturološki i pravni obrazac kojim se određuju međusobni odnosi supružnika. I odnosi o nasleđivanju.Vec smo ustanovili da to NIJE niti prirodno niti normalno.Nisam dobio odgovr zbog cega moraju da kopiraju pravi i normalni brak,kada je to normalno?
Ćelava glavo (ovim te ne ne vređam , sam si sebe tako nazvao), prvo ja nisam nikakva žrtva (ako sam te dobro razumeo , jer konfuzno si napisao) a tvoja mržnja prema gejevima nije tog stepena da bih prijavljivao vatrogascima, uostalom nikada ne bih ništa ni prijavljivao . Na ovim forimima je bilo mnogo veće ispoljavanje mržnje prema njima. Međutim to ne znači da ne ispoljavaš mržnju.Decko ajde idi umij se vodom,udahni duboko jer postaje vise nego konfuzan svi ti Jungovi i Jingovi i deda Frojdovi su izazvali jaku pometnju kod tebe i ja to razumen nije ti lako,jer ovo sto si napisao u nastavku upravo to pokazuje,nedostatak samokriticnosti za posledicu ima ulogu zrtve sinko moj dragi da ti kaze ova celava glava koja sad kucka ovde.Ta pateticnost sa govorm mrznje i ne tolerantnosti su price za malu decu,ako je urednik pristrasan javi moerarotima ili adminima neka reaguju na govor mrznje koji sam ja ovde ispoljio i neka obrisu i gotovo.Sad mi ko i tvoj prethodnik umesto psiholanalize sto je nista drugo nego moderno vracanje odgovri prosto i jadno i direktno na postavljena pitanja.
,a evo i jos jednog setih se i vazi za obojicu,ako se tako radjaju i to je normalno daj te mi primere pedera kod dece,gde ko i kada je ustanovio pederastiju kod dece?Eto ja toliko...
umalo da zaboravim link kako se civilizovani i tolerantni pederi i lezbejke ponasaju prilikom prolaza pored crkve u cijem dvoristu stoje monahinje
Vesti online / Vesti / Srbija / Gej parada protiv crkve: Srednjim prstom na monahinje!
U vezi seksualnosti dece je napisano i proučavano mnogu , do pre sto i nešto godina mislilo se da deca ne poseduju seksualnost , međutim to nije tačno , deca su seksualna bića samo su različiti organi i objekti seksualnog zadovoljenja.E sad ja moram da se pozovem na Frojda ,ne mogu na Vladiku jer on to ne sme ni da pomisli. On Frojd kod seksualnog razvoja deteta razlikuje nekoliko faza - Oralna , analna , falusna , latentna (možda sam neku preskočio). Svako dete prolazi kroz drugu, analnu fazu gde je erogena zona dečji anus a sredstvo postizanja zadovoljstva jeste sranje. Stimulisanjem anusa deca postižu seksualno zadovoljenje - ovo je sve normalno i prirodno.
Ono što je uradila povorka gejeva jeste jedna vrsta agresije , zviždali su i vikali "uaa" kada su prolazili pored crkve (fotografisali su jednu ženu koja je pokazala srednji prst) ali ta vrsta agresije ne može da se poredi sa onim što je radio mladi gnevni mačo svet ili možda misliš da je to isto ?
Poslednja izmena: