Parada ponosa ili srama?

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Vidim i dalje da ti frka da odgovris,pa pribegavas svakoj vrsti krivudanja,ali dobro preformulisacu pitanje po ko zna koji put,zamislis da ti sin dovede muskarca za snaju ,eto sin ce da ti bude dominatan.Da ili ne?Prosto
Da mi dovede mušku snajku u kuću u Australiji koja ima tri sprata - Da , obradovalo bi me to ;)

zasto nisu biloski sposobni za to ako je to normalno?lokicki sled vodi do toga da to NIJE normalno.
Pa dva biološka muškarca i dve biološke žene ne mogu da imaju decu , logički to je prirodno i normalno.

Vec smo ustanovili da to NIJE niti prirodno niti normalno.Nisam dobio odgovr zbog cega moraju da kopiraju pravi i normalni brak,kada je to normalno?
Gejevi stupaju u vezu jer se vole, a ulaze u brak jer je brak kulturološki i pravni obrazac kojim se određuju međusobni odnosi supružnika. I odnosi o nasleđivanju.

Decko ajde idi umij se vodom,udahni duboko jer postaje vise nego konfuzan svi ti Jungovi i Jingovi i deda Frojdovi su izazvali jaku pometnju kod tebe i ja to razumen nije ti lako,jer ovo sto si napisao u nastavku upravo to pokazuje,nedostatak samokriticnosti za posledicu ima ulogu zrtve sinko moj dragi da ti kaze ova celava glava koja sad kucka ovde.Ta pateticnost sa govorm mrznje i ne tolerantnosti su price za malu decu,ako je urednik pristrasan javi moerarotima ili adminima neka reaguju na govor mrznje koji sam ja ovde ispoljio i neka obrisu i gotovo.Sad mi ko i tvoj prethodnik umesto psiholanalize sto je nista drugo nego moderno vracanje odgovri prosto i jadno i direktno na postavljena pitanja.
,a evo i jos jednog setih se i vazi za obojicu,ako se tako radjaju i to je normalno daj te mi primere pedera kod dece,gde ko i kada je ustanovio pederastiju kod dece?Eto ja toliko...

umalo da zaboravim link kako se civilizovani i tolerantni pederi i lezbejke ponasaju prilikom prolaza pored crkve u cijem dvoristu stoje monahinje
Vesti online / Vesti / Srbija / Gej parada protiv crkve: Srednjim prstom na monahinje!
Ćelava glavo (ovim te ne ne vređam , sam si sebe tako nazvao), prvo ja nisam nikakva žrtva (ako sam te dobro razumeo , jer konfuzno si napisao) a tvoja mržnja prema gejevima nije tog stepena da bih prijavljivao vatrogascima, uostalom nikada ne bih ništa ni prijavljivao . Na ovim forimima je bilo mnogo veće ispoljavanje mržnje prema njima. Međutim to ne znači da ne ispoljavaš mržnju.

U vezi seksualnosti dece je napisano i proučavano mnogu , do pre sto i nešto godina mislilo se da deca ne poseduju seksualnost , međutim to nije tačno , deca su seksualna bića samo su različiti organi i objekti seksualnog zadovoljenja.E sad ja moram da se pozovem na Frojda ,ne mogu na Vladiku jer on to ne sme ni da pomisli. On Frojd kod seksualnog razvoja deteta razlikuje nekoliko faza - Oralna , analna , falusna , latentna (možda sam neku preskočio). Svako dete prolazi kroz drugu, analnu fazu gde je erogena zona dečji anus a sredstvo postizanja zadovoljstva jeste sranje. Stimulisanjem anusa deca postižu seksualno zadovoljenje - ovo je sve normalno i prirodno.
Ono što je uradila povorka gejeva jeste jedna vrsta agresije , zviždali su i vikali "uaa" kada su prolazili pored crkve (fotografisali su jednu ženu koja je pokazala srednji prst) ali ta vrsta agresije ne može da se poredi sa onim što je radio mladi gnevni mačo svet ili možda misliš da je to isto ?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
03.05.2010
Poruka
25
Danas sam video na jednom forumu iz San Franciska fotke gde je to već tradicija, kako uriniraju jedan po drugom i piju mokraću jedni drugima.

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
Da mi dovede mušku snajku u kuću u Australiji koja ima tri sprata - Da , obradovalo bi me to ;)
drago mi je zbog toga,samo ne razumem zbog cega namiguje ovaj smajli,jel to ono kao satra drago bi mi bilo?

Pa dva biološka muškarca i dve biološke žene ne mogu da imaju decu , logički to je prirodno i normalno.
sto dovodi opet do zakljucka da je brak izmedju pedera neprirodan,kao izmedju i dve lebejke

Gejevi stupaju u vezu jer se vole, a ulaze u brak jer je brak kulturološki i pravni obrazac kojim se određuju međusobni odnosi supružnika. I odnosi o nasleđivanju.
Opet netacno,pokazi mi praistorijski kuturni obrazac,jer si evolucionista,dakle to NIJE kutoroloska tekovina,vec osnova za produzetak vrste,sto je nemoguce u braku pedera.Pokazi mi obrazac koji formulise ko je muz a ko je zena od njih dvoje u toj zajednici?Pokazi mi kako to da kada promene partnere onaj sto je bio dominatan u prethodnoj postaje podcinjene u nekoj drugoj vezi?I dalje mi nisi odgovrio zasto imaju tu potrebu da jedno bude muz a drugi zena?

Ćelava glavo (ovim te ne ne vređam , sam si sebe tako nazvao), prvo ja nisam nikakva žrtva (ako sam te dobro razumeo , jer konfuzno si napisao) a tvoja mržnja prema gejevima nije tog stepena da bih prijavljivao vatrogascima, uostalom nikada ne bih ništa ni prijavljivao . Na ovim forimima je bilo mnogo veće ispoljavanje mržnje prema njima. Međutim to ne znači da ne ispoljavaš mržnju.

U vezi seksualnosti dece je napisano i proučavano mnogu , do pre sto i nešto godina mislilo se da deca ne poseduju seksualnost , međutim to nije tačno , deca su seksualna bića samo su različiti organi i objekti seksualnog zadovoljenja.E sad ja moram da se pozovem na Frojda ,ne mogu na Vladiku jer on to ne sme ni da pomisli. On Frojd kod seksualnog razvoja deteta razlikuje nekoliko faza - Oralna , analna , falusna , latentna (možda sam neku preskočio). Svako dete prolazi kroz drugu, analnu fazu gde je erogena zona dečji anus a sredstvo postizanja zadovoljstva jeste sranje. Stimulisanjem anusa deca postižu seksualno zadovoljenje - ovo je sve normalno i prirodno.
Ono što je uradila povorka gejeva jeste jedna vrsta agresije , zviždali su i vikali "uaa" kada su prolazili pored crkve (fotografisali su jednu ženu koja je pokazala srednji prst) ali ta vrsta agresije ne može da se poredi sa onim što je radio mladi gnevni mačo svet ili možda misliš da je to isto ?
Ajde za razliku sto me stalno optuzujes da sada lepo to i dokazes time sco ces da citiras moje postove u kojima sam ja iskazao mrznju,pa da onda zavrsimo.Vidim opet pocinjes sa Frojdom i nekim njegovim mastarijama.Mene momce interesuju konkretni primeri,sta on pise moze da pise do sutra,i natarabi pise ... pa nije,dakle konkretni primeri i dokazi pederastije kod dece.To sto si ti naveo nema blage veze ni pomena od toga.
Ne menjaj temu ,ako hoces o macho svetu otvori temu o njima pa cemo da diskutujemo,ja sam ovim video zapisaom hteo da ti pokazem kako oni nisu ni kulturni ni lepo vaspitani a jos manje torerantni,nicim izazvani.

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Iako sam svestan, da zbog istupa pojedinca ne možeš doneti sud o celoj grupi, ipak mi je ovo zasmetalo
pa nije ovde biolo reci o pojednicima ovde je cela grupa podrzala gestkulaciju pojedinca nicim izazvanim sto znaci u pitanju je MRZNJA

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.09.2010
Poruka
544
sto dovodi opet do zakljucka da je brak izmedju pedera neprirodan,kao izmedju i dve lebejke

Očigledno se nisi potrudio da pročitaš makar i apstrakt tekstova koje sam postavio. Nema veze, iz tvojih poruka jasno je da nemaš nameru da menjaš mišljenje. To nije ni bitno. Jedino mi ostaje nejasno, zašto stalno govoriš "neprirodan" kada sam ti jasno pokazao da, ako pojam "neprirodan" znači nije u skladu sa prirodom, homoseksualizam JESTE prirodan, budući da se pojavljuje u gotovo svim živim vrstama na Zemlji. Od mušica do primata. Kako onda nije prirodan? Koje je tvoje objašnjenje "neprirodnosti"?

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
Cekam ja da mi odgovoris i ti i tvoj kolega na pitanja koja sam ja postavio,inace logika ti vidim nije jaca strana u tom slucaju imas ubistva od musice i mrava pa do coveka.Hoces reci da je ubijanje prirodno samo zato sto postoji?Samo se ti vrati na postavljena pitanja obasni mi ih strucno kao sto sam te i pitao

Član
Učlanjen(a)
24.09.2010
Poruka
544
Hoces reci da je ubijanje prirodno samo zato sto postoji?

Da, prirodno je sve što postoji. Društvo je uvodilo i razvijalo pravila ponašanja i kulturu, i određivalo šta je društvu korisno a šta nije. Pravila i moral došli su od društva i za društvo (a NE od Boga, jer Bog nam daje slobodu da sami biramo - "Slobodno osta ko osta, a pade ko pade") i ta su pravila odredila da ubistvo više nije prihvatljivo društveno ponašanje (naravno, osim u posebnim slučajevima). Homoseksualizam postoji, sviđalo se to tebi i Ivoni P. ili ne, i znači da je prirodan. Homoseksualizam je prisutan u ljudskog vrsti još od samih početaka civilizacije (a verovatno i pre) i sam po sebi nije doneo nikakvo zlo (što se ne bi moglo reći za religije koje bi trebalo da su moralne i humane). Svrha postojanja nije samo razmnožavanje, niti je ono najbitnije.

Ko smo mi da osuđujemo druge za nešto što ne šteti nikome? Ko si ti da govoriš šta je Bogu drago a šta nije?

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Opet netacno,pokazi mi praistorijski kuturni obrazac,jer si evolucionista,dakle to NIJE kutoroloska tekovina,vec osnova za produzetak vrste,sto je nemoguce u braku pedera.Pokazi mi obrazac koji formulise ko je muz a ko je zena od njih dvoje u toj zajednici?Pokazi mi kako to da kada promene partnere onaj sto je bio dominatan u prethodnoj postaje podcinjene u nekoj drugoj vezi?I dalje mi nisi odgovrio zasto imaju tu potrebu da jedno bude muz a drugi zena?
Pre porodice , naročito braka (jer on je i pravna odrednica) majmunoliki čovek je živeo u čoporu , kako se evolucija odvijala prešao je na hordovsku osnovnu zajednicu , pa rodovsku ,više rodova sačinjava slogu , više sloga sačinjava pleme . Tek kasnije nastaje porodica a tada smo već u osvitu civilizacije. A zašto jedna osoba u homoseksualnoj zajednici ima ulogu žene a druga muškarca to zavisi od stepena muško- zenskih komponenti koje poseduju.

Ajde za razliku sto me stalno optuzujes da sada lepo to i dokazes time sco ces da citiras moje postove u kojima sam ja iskazao mrznju,pa da onda zavrsimo.Vidim opet pocinjes sa Frojdom i nekim njegovim mastarijama.Mene momce interesuju konkretni primeri,sta on pise moze da pise do sutra,i natarabi pise ... pa nije,dakle konkretni primeri i dokazi pederastije kod dece.To sto si ti naveo nema blage veze ni pomena od toga.
Ne menjaj temu ,ako hoces o macho svetu otvori temu o njima pa cemo da diskutujemo,ja sam ovim video zapisaom hteo da ti pokazem kako oni nisu ni kulturni ni lepo vaspitani a jos manje torerantni,nicim izazvani.
Pa kad neko podržava grupu huligana i takve naziva hrabrim momcima , to nije ništa drugo nego izražavanje mržnje
U vezi dece, donekle si u pravu , dete u drugoj fazi svog seksualnog razvoja kada se zadovoljava stimulišući anus nije homoseksualno biće , jer tada nema naklonost prema istopolcu . Međutim, on nema naklonost ni prema drugom polu , sem prema majci ili ocu . Razvijeniji oblik seksualnosti dolazi kasnije , u pubertetu. Homoseksualnost nije samo urođena ali je pre svega urođena jer bez homoseksualnih urođenih predispozicija , teško da nekome taj vid seksualnosti može biti životno opredeljenje.
Na kraju, homoseksualci nisu ništa drugo nego kao i ostali ljudi , znači poseduju sve psihičke osobine kao i heteroseksualni - pa i agresivnost. Sve su to kako bi ti rekao božija stvorenja (ili misliš da su đavolja?).

Dodato posle 10 minuta:

Danas sam video na jednom forumu iz San Franciska fotke gde je to već tradicija, kako uriniraju jedan po drugom i piju mokraću jedni drugima.

[youtube]p492-ZfSsvI[/youtube]
Juu šta rade na tim koncertima , seku se i razbijaju flaše o glavu. Sve koncerte treba zabraniti.
U sličnim temam na ovom forumu stalno su bile postavljene fotografije razgolićenih gejeva , uz komentar "Zar ovo naša deca treba da gledaju". Naravno na Beogradskoj gej paradi niko nije bio razgolićen.

Dodato posle 11 minuta:

Svrha postojanja nije samo razmnožavanje, niti je ono najbitnije.
Šta je svrha postojanja? Pa to se čovek pita od kad postoji - i pitaće se dok postoji . Ništa pametno nisam rekao ali i da je čovekov smisao postojanja njegovo razmnožavanje , gejevi postoje pa postoje , takođe i heteroseksualci postoje i uvek će postojati tako da ne vidim nikakvu opasnost za opstanak i razmnožavanje.

Dodato posle 1 46 minuta:

cobi63 @ Već ti je postavljeno pitanje u vezi neprirodnosti , to te i ja isto pitam , hajde i ti odgovori na neko pitanje , nemoj samo mi da odgovaramo . Ako misliš da je homoseksualizam neprirodan jer ne mogu da imaju decu , ponoviću da postoji dosta heteroseksualnih parova koji ne mogu da imaju decu. Ako pak misliš da je neprirodno jer je Bog tako rekao , odkud ti znaš šta je bog rekao ? Pa čak i da piše negde u bibliji to ne znači da je zaista rekao . A i da je rekao to ne znači da je tačno tako - možda se šalio.
Imaš neki osećaj da je neprirodno a ne umeš da objasniš - čudno.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
Da, prirodno je sve što postoji. Društvo je uvodilo i razvijalo pravila ponašanja i kulturu, i određivalo šta je društvu korisno a šta nije. Pravila i moral došli su od društva i za društvo (a NE od Boga, jer Bog nam daje slobodu da sami biramo - "Slobodno osta ko osta, a pade ko pade") i ta su pravila odredila da ubistvo više nije prihvatljivo društveno ponašanje (naravno, osim u posebnim slučajevima). Homoseksualizam postoji, sviđalo se to tebi i Ivoni P. ili ne, i znači da je prirodan. Homoseksualizam je prisutan u ljudskog vrsti još od samih početaka civilizacije (a verovatno i pre) i sam po sebi nije doneo nikakvo zlo (što se ne bi moglo reći za religije koje bi trebalo da su moralne i humane). Svrha postojanja nije samo razmnožavanje, niti je ono najbitnije.

Ko smo mi da osuđujemo druge za nešto što ne šteti nikome? Ko si ti da govoriš šta je Bogu drago a šta nije?

Ja jos uvek cekam odgovre na postavljena pitanja.Kada to uradis mozes da postavis pitanje dotle nista.

Dodato posle 18 minuta:

Pre porodice , naročito braka (jer on je i pravna odrednica) majmunoliki čovek je živeo u čoporu , kako se evolucija odvijala prešao je na hordovsku osnovnu zajednicu , pa rodovsku ,više rodova sačinjava slogu , više sloga sačinjava pleme . Tek kasnije nastaje porodica a tada smo već u osvitu civilizacije. A zašto jedna osoba u homoseksualnoj zajednici ima ulogu žene a druga muškarca to zavisi od stepena muško- zenskih komponenti koje poseduju.
lepa bajka i nista vise ali od dokaza ni traga ni glasa,Momce ako ti niko nije rekao evolicja je samo TEORIJA ne DOKAZ.Daj ti meni dokaze

Pa kad neko podržava grupu huligana i takve naziva hrabrim momcima , to nije ništa drugo nego izražavanje mržnje
U vezi dece, donekle si u pravu , dete u drugoj fazi svog seksualnog razvoja kada se zadovoljava stimulišući anus nije homoseksualno biće , jer tada nema naklonost prema istopolcu . Međutim, on nema naklonost ni prema drugom polu , sem prema majci ili ocu . Razvijeniji oblik seksualnosti dolazi kasnije , u pubertetu. Homoseksualnost nije samo urođena ali je pre svega urođena jer bez homoseksualnih urođenih predispozicija , teško da nekome taj vid seksualnosti može biti životno opredeljenje.
Na kraju, homoseksualci nisu ništa drugo nego kao i ostali ljudi , znači poseduju sve psihičke osobine kao i heteroseksualni - pa i agresivnost. Sve su to kako bi ti rekao božija stvorenja (ili misliš da su đavolja?).

Ma ko ti kaze da nema skonosti ka drum polu?vidi se da si jos mald i zelen i da nisi roditelj,moja cerkica od 6 goidna vec ima simpatije u predskolskom a i malisan koji ide sanjom recimo ima sipatije prema njoj,znaci kazi cica Frojdu da ti vrati pare
Znaci da si ipak lazov i sluzis se podmetacinama sa laznim optuzbama,jer nisi citira NIJEDAN moj post gde sam ja iskazao mrznju,niti navao sto opet lazes demonstrante hrabrim momcima.Vrlo eticki nema sta,svaka cast.

Šta je svrha postojanja? Pa to se čovek pita od kad postoji - i pitaće se dok postoji . Ništa pametno nisam rekao ali i da je čovekov smisao postojanja njegovo razmnožavanje , gejevi postoje pa postoje , takođe i heteroseksualci postoje i uvek će postojati tako da ne vidim nikakvu opasnost za opstanak i razmnožavanje.
Pitanje koje i dalje stoji se namece sta ce heteroroseskualci ako su pederi normalna pojava?Bice da je obrnuto,jer NE MOGU da se razmnozavaju

Ako pak misliš da je neprirodno jer je Bog tako rekao , odkud ti znaš šta je bog rekao ? Pa čak i da piše negde u bibliji to ne znači da je zaista rekao . A i da je rekao to ne znači da je tačno tako - možda se šalio.
Imaš neki osećaj da je neprirodno a ne umeš da objasniš - čudno.
Pa vidis radi se o tome sto ja ZNAM da je BOG tako rekao i imam Bibliju cija je verostojnost spisa dokazana otkricem kumrasnkih spisa koji stoje u posenbnom mujzeju u Jerusalima,tako da ja imam zapis star oko 17-18 vekova koji pokazuje potunu indentinost sa danasnjim textom,dok ti imas sta?Teoriju bez dokaza kja je svega nema 150 god.stara i suplja ko reseto i zalupotu Frojda koji je sve krivio odos sa ocem ili majkom u ranom detinjstvu i da li sam sisao palac eto sta ti imas.Nemam ja potrebe da nista osecam ja ZNAM jer je sam BOG tako rekao pre 4000 i vise godina kada su pisane Mojsijeve knjige

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.09.2010
Poruka
544
ja ZNAM jer je sam BOG tako rekao pre 4000 i vise godina kada su pisane Mojsijeve knjige

Evo šta je onda Bog, između ostaloga, rekao:

1 A ovo su zakoni koje ćeš im postaviti:

2 Ako kupiš roba Jevrejina, šest godina neka ti služi, a sedme nek otide slobodan bez otkupa.

3 Ako bude došao inokosan, neka i otide inokosan; ako li bude imao ženu, neka ide i žena s njim.

4 Ako ga gospodar njegov oženi, i žena mu rodi sinove ili kćeri, žena s decom svojom neka bude gospodaru njegovom, a on neka otide sam.

5 Ako li rob reče tvrdo: Ljubim gospodara svog, ženu svoju i decu svoju, neću da idem da budem slobodan,

6 Onda neka ga dovede gospodar njegov pred sudije i postavi na vratima ili kod dovratka, i onde neka mu gospodar probuši uho šilom, pa neka mu robuje doveka.

7 Ako ko proda kćer svoju da bude robinja, da ne odlazi kao robovi što odlaze.

8 Ako ne bude po volji gospodaru svom, i on je ne uzme za ženu, neka je pusti na otkupe; ali da nema vlasti prodati je u tuđ narod učinivši joj neveru.

Iz knjige Izlaska, 21.

Natrag