Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Slap,ti si katolik?
Kaže neki od ovih duhovnih padobranaca.

Jesam, katolik sam, i posve mi je jasno kako ti nisi to odmah zapazio. Ali ne očajavaj, Laviću ne možeš biti ni do gležnja u nekim vještinama. Lavić je život potrošio trenirajući kako da nanjuši "kurvine sinove".

Slapče,pa kako da ti dam referencu kad ne veruješ da je Duh Sveti autor?

Vjerujem ja, tebi je Novi zavjet kontradiktoran a ne meni.

Zaboravio si demantovari one 4 tačke kako ti to promače.

Nije meni promaklo, nego ništa suvislo tamo ne nađoh.

Reci mi jel Pera bio momak ili oženjen?

Tvoji trubači kažu da se razveo. Kažu da ga je baš žena istjerala iz kuće, i tako mu ostalo samo ono mjesto ispod palme.

Kako Pera poglavar Rima i sveti otac a ko god bi rekao da veruje u Isusa kao Mesiju ostade bez glave i Pera ih nije štitio a Peru tri desenije nisu dirali pola života proveo kao poglavar Rima ?

Tko poglavar Rima? Nekakav "kuršlus" ti se dogodio?

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Poglavica kaže kako na Petrovu stolicu sede jedino je problemšto Pera nikad nije sedeo tamo gde sede graditelji mostova.
Da su ubivši ga ukrali mu stolicu vrlo je moguće ratni plen se uvek trijumfalno nosi.
Petar je bio oženjen a ovi magovi se ne žene već zapovedaju da se ne ženi i čujemo gde piše da oni što zapovedaju da se ne ženi su đavolji duhovi.

Pera nije sedeo tamo gde sede graditelji mostova možda su mu ubivši ga ukrali stolicu kao ratni plen.
Pera nije bio poglavar Rima kao magovi što su.
Pera nije nosio odeću Valovih sveštenika.
Pera se nije bavio okultizmon kao poglavice paganstva.
Pera nije bio nošen kao Vavilonska božanstva.
Pera nije klečao i molio pred kipovima jer je hrišćanin.
Para nije budio satanu molitvom već se obraćao Bogu.
Pred Perom nisu klanjaliniti mu ljubili noge.
Pera nikad nije imaohulnu kapu na glavi.
Peranikad nije bio graditelj motova Maximus pntifex.

Šta je onda preuzeto od Petra....NIŠTA, samo je prisvojena titula stena kako bi okultizambio sakriven i zmija vladala preko svog oruđa i dala presto svoj poglavici kojeg probudi.
Pokloniće mu se svičija imena nisu u knjizi živih.

Neznaju od kad do kad je Pera bio papa ali znaju da je bio...:bfghb:
Ne znaju ko ga postavi nad Rimom.
Neznaju gde je ubijen a gde pogreben ali znaju da je bio papa jer kako drugačije dati alibi graditeljima mostova.
Dok je bio u Jerusalimu tamo nije bio papa niti sveti otac kao ni jedan od apostola i došavši u metropolu okultizma gde su ubijali hrišćane on seda na stolicu i postaje sveti otac Rima pardon Vavilona...da Pera ne ode tamo nebi Rim Vavilonom zvali ali neko im okultizam i otpad donese ...oni kažu PERA je bio poglavar pa vi vidite...aha.

Još Pavle mora učiti Rimljane osnovim stvarima pored svetog oca....jeste,Simon to nije znao pa je Pavle morao propovedati kako je paganizam loša stvar.Znao je to Simon jer je bio poglavar Vavilona i mag a Petar sa tim veze nije imao.
Znate,njima su svi lažovi samo je mag svet i istinit.Oni vam podmeću Simona maga sve sa kipom kao delo ruku hrišćanskih:assassin:

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Babylon,_1932.jpg

Kako Petra istjerati ispod palme u Babilonu? Ovako:

Kako Lavić reagira kad se "Pera" ne da ispod palme? Ovako:

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Nije Slapče nije...dok si ti branio Rim da ne bude Vavilon ja sam Peru preselio tamo gde je Vavilon a pošto ti nisi davao dozvolu da to bude Rim Ja sam tražio koja lokacija bi onda odgovarala i ti se doseti da virneš kako Vavilon istorijski danas izgleda da ga tamo upakuješ ali videvši da ne stoji tvoja tvrdnja da nije Rim ti priznada konačno da je Rim Vavilon i meni laknulo što si konačno rekao istinu ali ne iz dobre namere već da bi Peru ubacio u isti kao papu.

Pošto Pera nije bio ništa od onog što su graditelji mostova a tebi ne preosta ništa drugo do da mašeš kako si konačno shvatio da je Rim Vavilon i da Pera nije bio u pustinji.....nek si i to zaključio mada nerado ali nekad i silom se priznaje ono što milom nije htelo.
Samo ta sličica ne rešava pitanje graditelja mostova i providno je tvoje skrivanje iz peska nisi ti noj...valjda?
Tvoj poglavnik je tema a ti bi Peru da ubaciš u masoneriju i okultiste...šta ti je?
Nisi rekao kad je Pera razapet i gde je pogreben?

Kakav gaf u Vatikanu: Papa opsovao pred vernicima
Autor: mondo.rs

Papa Franjo je prilikom blagoslova pred hiljadama vernika u Vatikanu slučajno izgovorio reč "cazzo" na italijanskom, što u prevodu znači "ku*ac".

03.03.2014. | 18:11 13
A- A A+

pap.jpg
Foto: Beta/AP Photo/L'Osservatore Romano
Vest o velikom papinom gafu "zapalila" je Internet i na društvenim mrežama pokrenula lavinu komentara.
Papi se psovka slučajno omakla dok je držao govor sa svog balkona i pozivao na mirno rešenje krize u Ukrajini.

"z sveg srca molim međunarodnu zajednicu da podrži svaku inicijativu u ime dijaloga i mira. Srce puno želje za posedovanjem je srce u kojem nema Boga. Zbog toga je Isus često kažnjavao bogate. Među njima postoji velik rizik da sigurnost potraže u bogatstvu ovoga sveta. U ovom kur*c božja dalekovidnost vidljiva je u gestovima solidarnosti", rekao je Papa.,,

---------------------------------------------------------------------------------------
Zašto se i danas svi najmoćniji državnici klanjaju papi? Odakle takvo strahopoštovanje pred papom pokazuju ljudi koji komanduju ogromnim vojskama (Vatikan nema vojsku), arsenalom najubojitijeg oružija (Vatikan nema oružije), kontrolišu globalne finansijske tokove (Vatikan nema svoju monetu i centralnu banku), imaju svoje obavaštajne službe (Vatikan je nema, valjda…)?
Ako svi ovi ljudi veruju u moć boga, zašto im je potrebno toliko oružije? Zar im nije jednostavnije da molitvom privole svevišnjeg da na zemlji zavlada mir, demokratija, pravda, a teroristi da budu kažnjeni od boga? Jer bog sve vidi, zar ne?

Ili su svi oni došli kod rimokatoličkih velikodostojnika da traže oproštaj zbog desetina hiljada ljudi koje su pobili svojim bombama ili zbog stotina miliona ljudi širom sveta koje su opljačkali svojom imperijalističkom monetarnom politikom?

ROMUL, po kome je Rimsko Carstvo dobilo svoje ime, bio je osnivač tog carstva i prvi rimski car. Ujedno, njegovo ime, ime ČOVEKA, je i ime CARSTVA, a svaki građanin tog carstva nosi isto ime – RIMLJANIN. Jovan je pisao Knjigu Otkrivenja na grčkom jeziku kada nam je rekao da IZRAČUNAMO broj zveri, zbog čega to ime i broj 666 treba potražiti u jeziku koji Biblija priznaje, a ne u latinskom. Svima su nam poznati rimski brojevi, slova koja označavaju brojeve i svako zna da je I=1, V=5, X=10 i tako dalje.

Međutim, mnogo ljudi ne zna da i grčki jezik, na kome je napisana Knjiga Otkrivenja, ima slova koja označavaju brojeve. Rimljanin se na grčkom kaže “LATEINOS”, što znači “Latin” ili “ime Latijuma (Lacija)” (regiona odakle Rimljani vuku svoje poreklo i jezik).

I reč “Lateinos” znači “RIMLJANIN”. Na grčkom je slovo L oznaka za broj 30, A za 1, T za 300, E za 5, I za 10, N za 50, O za 70, S za 200. Saberite te brojeve. Njihov zbir iznosi tačno 666! Zaista nije slučajno da ime CARSTVA, ime njegovog osnivača i prvog CARA i ime svakog čoveka u tom carstvu iznosi tačno 666! Bibliјa uzvisuјe Boga i čoveku određuјe njegovo pravo mesto, zato јe trebalo da njene svete istine ostanu sakrivene i zabranjene.

Tu logiku јe prihvatila Rimska crkva. Stotinama godina širenje Bibliјe bilo јe zabranjeno. Narodu niјe bilo dopušteno da je čita, ili јe ima u svoјim kućama, a nesavesni sveštenici i crkveni velikodostoјnici tumačili su јe tako da podrže svoјe zahteve.

Tako јe došlo do toga da papa bude opšte priznat kao namesnik Božјi na Zemlji koјi ima vrhovnu vlast nad crkvom i državom. Taјna bezakonja razviјala se malo po malo, naјpre kradom i tiho, a kad јe oјačala i zadobila vlast nad ljudskim umovima, pokazala јe sve otvoreniјe svoјe lažno i bogohulno delo.

Gotovo neosetno, mnogobožački običaјi prokrčili su sebi put u hrišćansku crkvu. Duh kompromisa i prilagođavanja svetu bio јe za izvesno vreme obuzdavan žestokim gonjenjima koјe јe crkva podnosila od strane mnogoboštva.

Ali, kada јe progonstvo prestalo, i hrišćanstvo ušlo u carske dvorove i palate, onda јe ono zamenilo skromnu јednostavnost Hrista i Njegovih apostola sјaјem i gordošću mnogobožačkih sveštenika i vladara, i umesto Božјih zahteva, uvedene su ljudske teoriјe i predanja.

Ovaј ogroman sistem lažne religiјe јe remek delo Sotonske sile – spomenik njegovih nastoјanja da sedne na presto i da upravlja Zemljom po svoјoј volji. Prevara, lakomstvo i porok svuda su preovladavali. Ljudi se nisu ustezali ni od kakvog zločina koјim bi mogli postići bogatstvo ili položaј.

Palate papa i sveštenika pružale su prizore naјgnusniјeg razvrata. Neke pape bile su krive za takve zločine da su svetski vladari pokušali da obore ove crkvene velikodostoјnike kao čudovišta isuviše gnusna da bi se podnosila na tom uzvišenom položaјu. Vekovima niјe bilo napretka u znanju, umetnosti i civilizaciјi. Moralna i intelektualna paraliza pogodila јe hrišćanski svet.

Vatikan smatra pravoslavce glavnim krivcem što se “zaglavio”na Balkanu pa ne može da krene ka osvajanju novih teritorija i obnovi Svetog rimskog carstva. Netrpeljivost Vatikana prvo prema Srbima a kasnije i prema srpskoj državi ima dugu predistoriju.

Ona je pojačana nakon osnivanja Kongregacije za propagandu vere. Vatikan je bio protiv stvaranja prve Jugoslavije i sve vreme izmedju dva rata radi na njenoj destabilizaciji, posebno posle formiranja katoličke organizacije Križari.

U toku Drugog svetskog rata aktivno saraduje s tzv. Nezavisnom Državom Hrvatskom. Katolička crkva na čelu sa Svetom stolicom potpomaže masovna prekrštavanja i likvidacije Srba odnosno blagonaklono gleda na HOLOKAUST koji se sprovodi u NDH.

U poslednjoj jugoslovenskoj krizi aktivno potpomaže u razbijanju druge Jugoslavije. Rimokatolička crkva je predvodila i stvarala klero-nacionalnu ideologiju NDH i najznačajniji je činilac hrvatske nacionalne sudbine.Monstruozni plan Starčevića da trećinu Srba treba pobiti, trećinu pokrstiti, a trećinu proterati, Hrvati su u potpunosti realizovali devedesetih godina i za to od Zapada nagrađeni priznavanjem obnovljene NDH.

Hrvatski nacionalni, državotvorni, kulturni i religiozni korpus građen je decenijama na neoustaškim tradicijama prethodne NDH. Pred izbore, jedan od komandanata u Jasenovcu Dinko Šakić, izjavio je na Hrvatskom radiju: „Mi smo svoj posao u Jasenovcu delimično završili, na vama je da završite ostalo“.

Nemojte zaboraviti da je iz Hrvatske 1945. god. krenulo u emigraciju 500.000 ljudi, čitave ustaške porodice. Pacovskim kanalima išle su zloglasne ustaše. Oni su nesmetano izašli, nije bilo ni reči o njihovom kažnjavanju.

Nakon bekstva ustaše su se konsolidovale i organizovale u društvene i vojne organizacije. Imali su vojne kampove u Australiji, o čemu postoji ogromna pisana građa od strane samih ustaša. Oni su sačinili jasan program u Argentini, dok je još Pavelić bio živ, koji je bio potpuno na liniji programa iz 1941. god.

Ustaše su se vojno pripremale za trenutak kada će se vratiti u Hrvatsku i nastaviti svoje delo. Njihove organizacije se vraćaju u Zagreb 1990. god. formalno se raspuštaju a članstvo se uključuje u postojeće legalne političke stranke – HDZ, Stranka prava itd. Ustaše se dakle uključuju u političke procese.

U građanskom ratu 1991. god. kristalno jasno se mogu izvući elementi genocida. Konačno je proteran kompletan srpski živalj. „Oluja“ i „Bljesak“ su tipični primeri genocida. Dakle, 1995. god. je konačno dovršen plan koji su oni postavili još 1941. god.

Kada su mu generali postavili pitanje šta je cilj ofanzive, Tuđman je bio precizan: „Naš cilj je jasan – eliminisati Srbe za svagda!“Rimokatolička crkva u Hrvatskoj je saučestvovala u genocidu nad srpskim narodom. Nemojte zaboraviti da je između 600 i 700 hrvatskih sveštenika izbeglo u emigraciju jer su bili direktno umešani u ratne zločine.

Katolička crkva u Hrvatskoj je od prvog dana bila na liniji secesije Hrvatske i imala je punu podršku Vatikana, posebno Pape Jovana Pavla II. Hrvatski nadbiskup je blagosiljao paravojne formacije koje su marširale preko Jelačićevog trga 1991. god. i krenule u borbu protiv Srba. Ceo Kaptol i Hrvatska Katolička crkva jednodušno su podržali i „ Oluju“ i „Blesak“.

Njihov glas se nije čuo kada su Srbi stradali. Ni jedan hrvatski sveštenik nije ustao i usprotivio se. Vatikan se uvek plašio prodora pravoslavaca prema Evropi i stalno je pokušavao da gurne pravoslavce što niže. Oni su znali da ako Slovenija bude samostalna, onda će Hrvati izgubiti svoj identitet i preći će na pravoslavlje, jer se zna da Hrvati jesu Srbi koji su izdali svoju veru.Hrvatska kao država nikad nije postojala.

Hrvati često falsifikuju svoju istoriju isto tako kao što su falsifikovalli takozvanu listu pakta konventa iz 1102. godine. To se danas na Zapadu zna i svi zapadni istoričari znaju da je to falsifitakat iz 15. veka, ali hrvatski istoričari ne žele da se to zna.

Posle Drugog svetskog rata Hrvati su izdali „Kadastre nacionali de Istri“, katalog svih porodica u Istri i sva prezimena koja se završavaju na „ić“ oni su ih hrvatizovali, svi su pisani kao Hrvati…. Srbi treba da slede jedini ispravni put, put Crkve, a ne da prate izdajnike i jajare.

Crkva je tokom cele svoje istorije, uključujući i XX vek, morala da ostavi po strani svoje primarne dužnosti, kako bi se aktivno uključila u borbu za ujedinjenje srpstva, u kojoj je sveštenik morao da bude i učitelj, i sudija, i da uzme pušku da brani sebe i svoju porodicu.Biti Srbin znači biti obavezno pravoslavac…

Svi oni koji se protive verskoj dogmi, kao temelju moralnog vaspitanja, predstavljaju sledbenike satane….

Vestinet.rs

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nije Slapče nije...

Ovo smo davno riješili, a tebi ako se i dalje baulja oko palme ti samo bauljaj.

Oni su znali da ako Slovenija bude samostalna, onda će Hrvati izgubiti svoj identitet i preći će na pravoslavlje, jer se zna da Hrvati jesu Srbi koji su izdali svoju veru.Hrvatska kao država nikad nije postojala.

Vestinet.rs

Ja sam davno otkrio da tebe ne interesira ni vjera ni Bog ni duhovnost. Ovakve forume (religijske) prepoznao si kao zgodno mjesto da izbljuješ svoju mržnju. Mržnju prema kršćanstvu, poglavito Katoličkoj Crkvi, a onda i prema Hrvatima koje si poistovjetio sa Katoličkom Crkvom. Nije slučajno bilo tvoje pristupanje Adventistima sedmog dana. U njihovom programu i njihovoj propagandi pronašao si najboju "ishranu" svojoj mržnji protiv Katoličke Crkve, a onda i protiv Hrvata.

P. S. Sve ti je dozvoljeno, pa čak i beskrajno mrziti. Samo zapamti, mržnja je bumerang koji se sigurno vraća.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ovo smo davno riješili, a tebi ako se i dalje baulja oko palme ti samo bauljaj.

Slapček pa ti postavljaš palme ne ja ti ,,bauljaš,, ja je nisam lepio niti me zanima.
Ja pišem o velikim magovima a ti se baviš botanikom.

Ja sam davno otkrio da tebe ne interesira ni vjera ni Bog ni duhovnost. Ovakve forume (religijske) prepoznao si kao zgodno mjesto da izbljuješ svoju mržnju. Mržnju prema kršćanstvu, poglavito Katoličkoj Crkvi, a onda i prema Hrvatima koje si poistovjetio sa Katoličkom Crkvom. Nije slučajno bilo tvoje pristupanje Adventistima sedmog dana. U njihovom programu i njihovoj propagandi pronašao si najboju "ishranu" svojoj mržnji protiv Katoličke Crkve, a onda i protiv Hrvata.

P. S. Sve ti je dozvoljeno, pa čak i beskrajno mrziti. Samo zapamti, mržnja je bumerang koji se sigurno vraća.

Idi begaj...kako još nisi zaključio iz svega toga koji je uzrok Vijetnamskog rata?
Niko tebe ne tera da misliš i pišeš o mržnji već se temom bavi i reci ono što te pitam o belom odelu, kakoto uvak zaboraviš uraditi?
Ako se zabavljaš bumerangom nemoj to u ovoj temi pominjati.

Папска црква - "света" држава - др Жарко Видови
na gornjoj adresi čovek lepo opisa.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Slapček pa ti postavljaš palme ne ja ti ,,bauljaš,, ja je nisam lepio niti me zanima.

Ma ja ih postavljam, sve mislim neću li jednom ispod palme ugledati i tebe umornog od bauljanja.

Nemaš ti pojma o čemu pišeš. Nećeš nikada ni saznati ne oslobodi li te Bog mržnje.

Niko tebe ne tera da misliš i pišeš o mržnji već se temom bavi i reci ono što te pitam o belom odelu, kakoto uvak zaboraviš uraditi?

To što i netko drugi mrzi, nimalo ne umanjuje razornost tvoje mržnje.

Učlanjen(a)
24.01.2015
Poruka
218

Idi begaj...kako još nisi zaključio iz svega toga koji je uzrok Vijetnamskog rata?
Ako se zabavljaš bumerangom nemoj to u ovoj temi pominjati.

Evo što piše , Andrija Hebrang (čini ni se:)

Hrvati su jedan od starijih europskih naroda. U svojoj sadašnjoj domovini Hrvatskoj, smještenoj između Jadranskoga mora na jugu i rijeka Drave i Dunava na sjeveru, već su više od trinaest i pol stoljeća. Našavši se na prostoru na kojemu su se sukobljavale osvajačke težnje dviju velikih država - bizantske i franačke - oni u početku priznaju vrhovništvo tih država, ali se postupno oslobađaju i uspostavljaju svoju samostalnost. Pokrštavaju se relativno brzo, pogotovo od vremena pontifikata pape Agatona (678. - 681.). Kao katolički narod, ostali su dosljedno odani toj vjeri i papi tijekom cijele svoje buduće povijesti.
Živeći u svojim rodovima i župama, Hrvati su se zarana počeli međusobno povezivati, težeći osnutku države. Već u zadnjem desetljeću VIII. stoljeća, osnovali su svoje dvije kneževine: Primorsku Hrvatsku i Posavsku Hrvatsku. Doba hrvatskih knezova traje od 791. do 924. Od 925. počinje doba hrvatske kraljevine, jedinstvene hrvatske države, koja, takva, traje do 1102., kada su Hrvati, silom prilika ušli u personalnu uniju s Madžarima, priznavajući njihova kralja kao svoga. Madžarska (1526.) i Hrvatska (1527.) ušle su u državnu zajednicu s Austrijom (radi zajedničke obrane od Turaka). Vladar te državne zajednice je austrijski car, koji se posebno kruni i za hrvatsko-ugarskoga kralja. Ta se zajednica održala sve do 1918.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Pat tvoj post iznad veze sa papstvom nema.

Nekad svetom ocu možeš dete napraviti.Zašto proveravaju vekovima pol svetih otaca ....pa šta ako je žensko Petrovka?

Natrag