Učlanjen(a)
24.01.2015
Poruka
218
Pat tvoj post iznad veze sa papstvom nema.

Nekad svetom ocu možeš dete napraviti.Zašto proveravaju vekovima pol svetih otaca ....pa šta ako je žensko Petrovka?
Piše da smo mi Hrvati ostali vjerni Katoličkoj crkvi I Papi a nema?
A ovo gnojenje o ženi papi izmisliše petljanci,a jedino takvima ti I možeš vjerovati!!

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Ja sam davno otkrio da tebe ne interesira ni vjera ni Bog ni duhovnost. Ovakve forume (religijske) prepoznao si kao zgodno mjesto da izbljuješ svoju mržnju. Mržnju prema kršćanstvu, poglavito Katoličkoj Crkvi, a onda i prema Hrvatima koje si poistovjetio sa Katoličkom Crkvom. Nije slučajno bilo tvoje pristupanje Adventistima sedmog dana. U njihovom programu i njihovoj propagandi pronašao si najboju "ishranu" svojoj mržnji protiv Katoličke Crkve, a onda i protiv Hrvata.
P. S. Sve ti je dozvoljeno, pa čak i beskrajno mrziti. Samo zapamti, mržnja je bumerang koji se sigurno vraća.

Frustriran je i liječi svoju frustraciju na forumu. To sam odavno shvatila. Prostački način izražavanja, a stalno bi se svađao. Ništa vrijedno ni korisno, a kamoli časno nije, u stanju napisati.

«Quod natura non dat, Salmantica non præstat» ;) Mislim da je to kod njega u pitanju i da mu zato ne koristi Biblija.
A sada je već izgubio živce. Ispucao se, izlagao i navrijeđao, a opet nije zadovoljan. Hmm. tako je to, neuredne strasti proždiru čovjeka. I na kraju krajeva, ništa. Hehe, Papa i dalje stoluje u Vatikanu i pojma nema o tom malom čovječuljku koji je opsjednut s njim.
Naš Papa Franjo je uvijek radostan. Čitala sam da, dok je još bio nadbiskup u Buenos Airesu, nikada nije odgovarao na kritike. Nikada. Puštao je da psi laju...

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Nemojte zaboraviti da je iz Hrvatske 1945. god. krenulo u emigraciju 500.000 ljudi, čitave ustaške porodice. Pacovskim kanalima išle su zloglasne ustaše. Oni su nesmetano izašli, nije bilo ni reči o njihovom kažnjavanju.

Mošeš vređat ,i mrzit papu, vjeru , svećenstvo , a da možeš mrzit toliko jedan narod ,to nemožem svatit .Da krenilo ih je 500.000 tisuća , a otog broja ostalo je živi samo stotinjak . Toje pokolj koji je kreno iz Blajburga 15 svibnja 1945 godine , koji je trajao kroz cjelu bivšu jugoslaviju , to se zove i križni put ,i trajao je dok nije poubijano preko 250.000 tisuća ludi.

Ustaše su se vojno pripremale za trenutak kada će se vratiti u Hrvatsku i nastaviti svoje delo. Njihove organizacije se vraćaju u Zagreb 1990. god. formalno se raspuštaju a članstvo se uključuje u postojeće legalne političke stranke – HDZ, Stranka prava itd. Ustaše se dakle uključuju u političke procese.

Čudo božje kako te ustaše dođoše u Zagreb , a ja mislim basi se ti najeo FB_karikatura_zena_i_muz_u_krevetu.jpg

Kada su mu generali postavili pitanje šta je cilj ofanzive, Tuđman je bio precizan: „Naš cilj je jasan – eliminisati Srbe za svagda!“Rimokatolička crkva u Hrvatskoj je saučestvovala u genocidu nad srpskim narodom. Nemojte zaboraviti da je između 600 i 700 hrvatskih sveštenika izbeglo u emigraciju jer su bili direktno umešani u ratne zločine.

Ti sad uvjeravaš ljude u svoju paklenu iszinu images.jpg

U građanskom ratu 1991. god. kristalno jasno se mogu izvući elementi genocida. Konačno je proteran kompletan srpski živalj. „Oluja“ i „Bljesak“ su tipični primeri genocida. Dakle, 1995. god. je konačno dovršen plan koji su oni postavili još 1941. god.

Što bi kad se probudi ? Nemoj se ti bojat hrvata veća-sad-hrvatska1.jpg

Hrvati često falsifikuju svoju istoriju isto tako kao što su falsifikovalli takozvanu listu pakta konventa iz 1102. godine. To se danas na Zapadu zna i svi zapadni istoričari znaju da je to falsifitakat iz 15. veka, ali hrvatski istoričari ne žele da se to zna.

Zaključila bi dase počmeš bavitbuduci-politicar.jpg

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Tema je: Papstvo!
Uzgred, antonija, ti za sebe tvrdiš da si velika vjernica..., pa misliš li da je nekim od ovih karikatura mjesto na jednoj temi Religije?

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Kao prvo nije ni jedan papa Hrvat i šta vi pričate po dirigentskom palicom pa niste papagaji.
Hajdesad složno ponovite:,,nismo papagaji, nismo papagaji,,

Zaboraviste gospodo draga da sedijalog vodi argmentima a ne otvaranjem kljuna i ponavljanjem ,,mržnja,mržnja,, kadgodse istorija i Biblija pominju....kako nikomene smeta što je poglavica okultista većvama?
Uvek je bilo magova a piše da će ih do kraja biti a zašto se nebi smejao ima kupku obezbeđenu a naivnih milijarda i još da namakne 6 milijardi čudima i prevarom i eto svi srećni kao i zverka.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kao prvo nije ni jedan papa Hrvat i šta vi pričate po dirigentskom palicom pa niste papagaji.
Hajdesad složno ponovite:,,nismo papagaji, nismo papagaji,,

Nije valjda da ti je neugodno zbog mržnje koju si izbljuvao? Ne ispričavaj se i ne ustručavaj se ti zbog toga. Ako ništa drugo, mržnja te bar natjera na iskrenost.

kadgodse istorija i Biblija pominju....kako nikomene smeta što je poglavica okultista većvama?

Ja ti se ispričavam, nepravedno sam te napadao. Sad vidim da si ti ipak spominjao "istoriju", a meni je očito promaklo. Evo uz ispriku i jedna molba, ponovi zbog mene još jednom tu "svoju istiriju" i, naravno, navedi "svoga istoričara".

Učlanjen(a)
24.01.2015
Poruka
218
Tarapana iz dna duše mrzi Papu I Vatikan jer su Hrvatsku među prvima priznali!Odmah iza Islanda!Koliko tek onda mrzi Islanđane?
A oni,,,protestanti k tomu!Hi Hi

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Tarapana iz dna duše mrzi Papu I Vatikan jer su Hrvatsku među prvima priznali!

Ид бегај,ти си неки опасан пајац зар не?
Синко прво требаш знати из које кухиње су креирани сви ратови и онда би ћутао.
Друго Библија Рим представлја Вавилоном и поглавнике у нјему вођама Вавилона одкле иде отпадништво(вино блуда) које се нуди невернима и они као папагаји само зину и прогутају храну.
Ево видиш ти као и остали католици мени можете свашта нелепити и лично ме критиковати спамујући теме а ја кад одговорим мој пост као протестанта се редовно брише.
Ти мени дајеш други псеудоним и ником ништа а јакад би тебе ословио Патрискот исто изменивши твој псеудоним могло би бити обрисано.
НИКО од католика у овој теми није писао о нјој већ искључиво о мени илису на друге начине спамовали ито је један од показатеља незнања и мржње коју мени желите пребацити јер вас погађа Божја речкоја открива преваранте,глумце и магове као вукове у јагњећој кожи.Ако није тако етовам прилике да одговорите шта имајуПетар и поглавници заједничко.
Поздрав.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Tarapana iz dna duše mrzi Papu I Vatikan jer su Hrvatsku među prvima priznali!Odmah iza Islanda!Koliko tek onda mrzi Islanđane?
A oni,,,protestanti k tomu!Hi Hi
Ne počinjite priče sa natruhama politike. Politika na ovome forumu nije dozvoljena! Ovo je PF Religija i ovdje se piše o religijskim temama. Kakve veze sa tim ima priznavanje Hrvatske države?

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Kako svedoče bivši sledbenici papstva.
Na kraju videa desila se katastrofa razbilo se bog ...moja sućut.

Brat je mio ma šta god verovao.Papska posla.Samo lukavstvom se može svetom vladati ievo kakose priprema teren.

Natrag