Ti i takvi rekoše za Isusa da je i zločinac...
Pozdrav patriotu!
Ugodno sam iznenađena pročitavši da si protestant, tj. baptist, jer jamislila da si katolik. Toliko smo navikli na napade na Papu i Katoličku Crkvu da mi je neobično što ti pišeš drugačije i da su ti postovi napisani u kršćanskom duhu. Nažalost, danas je protestanski fundamentalzam toliko jak da unosi veliku zbrku i sablazan među kršćane. Čitala sam da se mnogi protestanti ograđuju od tih fundamentalističkih ili sektaških zajednica.
Vidjevši da si iz Rijeke, sada me više ne čudi što su tvoji postovi razboriti i nadahnuti Duhom, jer već sam čula lijepe stvari o nekim baptistima iz Rijeke (o Giorgio Grlj, npr.)
>>Znam Grlja dobro,ma da,ima dosta Protestanata antikatolik,ali nas ima vise koji u dobrim Katolicima vidimo braću!
Ima I Katolika koji nemogu smisliti Protestante,npr na forumu"tebe tražim" ih je masa.Čak nas neki nazvaše "Sotonski okot" ha ha.No,psi laju,karavane prolaze!
Kad bi na svom putu ka cilju,bacio kamen na svakog psa koji na mene zalaje,nikad nebi stigao do cilja"Dostojevski(mislim).