Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Bogu hvala što sad mogu videti kako je istinito da će sa lakoćom biti prevareno mnoštvo naroda i Bog reče da oni što neće verovati istini daje im se prevara i poverovaće laži.Mnoštvo nije upisano u knjigu života i nemaju interesovanja za Božju reč otuda i stiže zabrana da se nesme verovati kako piše.
Koga ne interesuje taj nema ljubav za Božju reč već želju za ismevanjem koja će ga veoma skupo koštati.

Piše jasno koga će prevariti i udiviti.

13:3 I videh jednu od glava njenih kao ranjenu na smrt, i rana smrti njene izleči se. I čudi se sva zemlja iza zveri, i pokloniše se zmiji, koja dade oblast zveri.
13:4 I pokloniše se zveri govoreći: Ko je kao zver? I ko može ratovati s njom?
13:5 I dana joj biše usta koja govore velike stvari i huljenja, i dana joj bi oblast da čini četrdeset i dva meseca.
13:6 I otvori usta svoja za huljenje na Boga, da huli na ime Njegovo, i na kuću Njegovu, i na one koji žive na nebu.
13:7 I dano joj bi da se bije sa svetima, i da ih pobedi; i dana joj bi oblast nad svakim kolenom i narodom i jezikom i plemenom.
13:8 I pokloniše joj se svi koji žive na zemlji kojima imena nisu zapisana u životnoj knjizi Jagnjeta, koje je zaklano od postanja sveta.

2 Sol 2,8: Tada će se otkriti Bezakonik. Njega će Gospodin Isus pogubiti dahom usta i uništiti pojavkom Dolaska svoga

2 Sol 2,8: καὶ τότε ἀποκαλυφθήσεται ὁ ἄνομος, ὃν ὁ Κύριος ἀναλώσει τῷ πνεύματι τοῦ στόματος αὐτοῦ καὶ καταργήσει τῇ ἐπιφανείᾳ τῆς παρουσίας αὐτοῦ

Kao što vidimo, Pavao koristi grčku riječ ἀποκαλυφθήσεται, koju prevodimo sa: otkriti, objaviti. Evo nekoliko primjera iz Novog zavjeta pa da razumijemo što znači ova grčka riječ.

Mt 10, 26: Ne bojte ih se dakle. Ta ništa nije skriveno što se neće otkriti (grčki - ἀποκαλυφθήσεται) ni tajno što se neće doznati.

Mt 16,17: Nato Isus reče njemu: Blago tebi, Šimune, sine Jonin, jer ti to ne objavi (grčki - ἀπεκάλυψέ) tijelo i krv, nego Otac moj, koji je na nebesima.

Lk 10,22: Sve mi preda Otac moj i nitko ne zna tko je Sin - doli Otac; niti tko je Otac - doli Sin i onaj kome Sin hoće da objavi (grčki - ἀποκαλύψαι).

1 Kor 2,10: A nama to Bog objavi (grčki - ἀπεκάλυψε) po Duhu jer Duh sve proniče, i dubine Božje.

I šta si tu objasnio i dokazao?
Pavle kaže kako će se tad POKAZATI-OBJAVITI ali ne identifikovati osoba jer da je tako kako ti tvrdiš onda niko nebi bio prevaren. Glava služi sem šišanja za još neke stvari. Da je tad OTKRIVEN ko je taj bezakonik niko nebi klanjao njemu kao satani u telu poglavice ali pošto NIJE otkriven već se POJAVIO tvoj trud je samo pokušaj još jedne manipulacije ali tazo ona tvoja krilatica je prava....nisi hteo pisati jer je ovo hipoteza a ko traži da ti o hipotezi govoriš?
Ti ponudi TVOJE verovanje care da ljudi čuju istinu I NAMOJ SE OSVRTATI NA MOJE TEKSTOVE tvoje daj DA SE POUČIMO ŠTA TI IMAŠ PO TIM GLAVAMA DA KAŽEŠ ENO TI TEMA STOJI ODAVNO I NA VIŠE FORUMA I SAMO BEŽIŠ ALI TVOJE VERE NIGDE NITI ODGOVORA.

Zar je logično da se poglavica predstavi i javno obelodani ko je zaista...onda nebi mogao nikog prevariti.Zar da on uči o Božjoj reči i da ga odmah prepoznate to nebi bilo lepo zato će zabranu doslovnosti vere zabraniti i završiti svoj prljavi posao zatirući svete u naredom periodu:

14:12 Ovde je trpljenje svetih, koji drže zapovesti Božije i veru Isusovu.
14:13 I čuh glas s neba gde mi govori: Napiši: Blago mrtvima koji umiru u Gospodu od sad. Da, govori Duh, da počinu od trudova svojih; jer dela njihova idu za njima.

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Kada ćete konačno shvatiti da se svi uzastopno postavljeni postovi brišu, kao i postovi u kojima su postavljeni živi linkovi drugih sajtova.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Bogu hvala što sad mogu videti kako je istinito da će sa lakoćom biti prevareno mnoštvo naroda i Bog reče da oni što neće verovati istini daje im se prevara i poverovaće laži.

Zašto misliš da se samo na tebe ne odnosi ono što Bog reče? Tko te hrani tolikom ohološću? Zar se i na tebe ne odnosi ono što Bog reče, "dat će im se laž da povjeruju laži".

Mnoštvo nije upisano u knjigu života i nemaju interesovanja za Božju reč otuda i stiže zabrana da se nesme verovati kako piše.

A je li tebi Bog poslao "izvod iz knjige života", i jesi li ti svoje ime tamo pronašao?

Koga ne interesuje taj nema ljubav za Božju reč već želju za ismevanjem koja će ga veoma skupo koštati.

A gdje sam ja to tebe ismijavao? Ako misliš na "Babilonsku palmu" i "dvojne adventiste", onda je više krivice na tebi nego na meni. Riješi to konačno. Daj nađi svetog Petra pod onom palmom u Babilonu, i daj se konačno svrstaj što se tiče adventista, među one što čekaju subotu ili među one što čekaju crvenu junicu.

Piše jasno koga će prevariti i udiviti.

13:3 I videh jednu od glava njenih kao ranjenu na smrt, i rana smrti njene izleči se. I čudi se sva zemlja iza zveri, i pokloniše se zmiji, koja dade oblast zveri.
13:4 I pokloniše se zveri govoreći: Ko je kao zver? I ko može ratovati s njom?
13:5 I dana joj biše usta koja govore velike stvari i huljenja, i dana joj bi oblast da čini četrdeset i dva meseca.
13:6 I otvori usta svoja za huljenje na Boga, da huli na ime Njegovo, i na kuću Njegovu, i na one koji žive na nebu.
13:7 I dano joj bi da se bije sa svetima, i da ih pobedi; i dana joj bi oblast nad svakim kolenom i narodom i jezikom i plemenom.
13:8 I pokloniše joj se svi koji žive na zemlji kojima imena nisu zapisana u životnoj knjizi Jagnjeta, koje je zaklano od postanja sveta.

I? Gdje to ovdje piše jasno koga će prevariti? Ja ovdje ne nađoh tvoje ime. Ako misliš na imena u "knjizi života", tko ti dojavi da je i tvoje tamo?

I šta si tu objasnio i dokazao?
Pavle kaže kako će se tad POKAZATI-OBJAVITI ali ne identifikovati osoba

Netočno. Grčka riječ
ἀποκαλυφθήσεται koju koristi sveti Pavao upravo znači otkriti nešto, u ovom slučaju otkriti identitet Bezakonika. Tako piše sveti Pavao, što da ti ja radim?

jer da je tako kako ti tvrdiš onda niko nebi bio prevaren.

Upravo obrnuto. Da je onako kako ti tvrdiš, da unaprijed možemo znati tko je Bezakonik, tada nitko ne bi bio prevaren. Prevareni možemo biti samo ako nam nešto nije dokraja poznato. Vidiš, i najelementarnija logika ti je počela "štekati".

Glava služi sem šišanja za još neke stvari.

Onima kojima šteka najelementarnija logika služi samo za šišanje.

Da je tad OTKRIVEN ko je taj bezakonik niko nebi klanjao njemu kao satani u telu poglavice ali pošto NIJE otkriven već se POJAVIO tvoj trud je samo pokušaj još jedne manipulacije ali tazo ona tvoja krilatica je prava....nisi hteo pisati jer je ovo hipoteza a ko traži da ti o hipotezi govoriš?

Posegni za ostacima logike pa probaj ovo što si ovdje napisao bar sebi razjasniti.

Ti ponudi TVOJE verovanje care da ljudi čuju istinu I NAMOJ SE OSVRTATI NA MOJE TEKSTOVE tvoje daj DA SE POUČIMO ŠTA TI IMAŠ PO TIM GLAVAMA DA KAŽEŠ ENO TI TEMA STOJI ODAVNO I NA VIŠE FORUMA I SAMO BEŽIŠ ALI TVOJE VERE NIGDE NITI ODGOVORA.

Dok ja spremam odgovore, odi ti potraži Petra pod palmom.

Zar je logično da se poglavica predstavi i javno obelodani ko je zaista...onda nebi mogao nikog prevariti.Zar da on uči o Božjoj reči i da ga odmah prepoznate to nebi bilo lepo zato će zabranu doslovnosti vere zabraniti i završiti svoj prljavi posao zatirući svete u naredom periodu:

A kako bi mogao bilo koga prevariti, kad bi ga vi "specijalni špijuni" mogli unaprijed razotkriti? Razotkriven i gotovo, koga će sada prevariti.

14:13 I čuh glas s neba gde mi govori: Napiši: Blago mrtvima koji umiru u Gospodu od sad. Da, govori Duh, da počinu od trudova svojih; jer dela njihova idu za njima.

Vraćaš se, izgleda, "adventističkom mantranju".

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Upravo obrnuto. Da je onako kako ti tvrdiš, da unaprijed možemo znati tko je Bezakonik, tada nitko ne bi bio prevaren. Prevareni možemo biti samo ako nam nešto nije dokraja poznato. Vidiš, i najelementarnija logika ti je počela "štekati".
.

Ponovo ne veruješ niti možeš jer u tebi ne stoji reč već želja za službom čoveku koja se ogleda u tvojim rečima i ne znanju.
Logika ti je bolesna zato što ne čuješ gde Bog reče da je MNOGO onih što će biti prevareni a prevareni su jer ne žele istinu kao ni ti i neće znati da su prevareni do kraja.
A neće otkriti ko ih vara jer istina u njih ne staje zato što se bore protiv istine i omilila im je prevara i to je razlog što vam Bog dade da verujete poglavici.

Bog reče ko izađe spasiće se a ko ostane primiće gnev na sebe i nije rekao ako vas ostane 10 poštedeću i tvoja logika sudije Bogu ne pije vode.Tako isto i ovde izvrnuto nudiš kako će SVI znati i neće biti prevareni pa ko tebi može istinu ubaciti na silu u razum?
NIKO. I zato ti ideš po svojoj volju zverki u čeljust i hrabriš ostale da idu sa tobom.Ko ima otvoren um on će videti o čemu Otk. govori a ko ljubi zlo njemu možeš reći šta god on će slediti zmiju po svaku cenu i smejati se Božjem proroštvu.Bog ti reče ja ti potvrdđujem pisano i da li veruješ...naravno da NE tako ni ostali neće iako su ČULI i ZNAJU jer oni hoće zmiju.

Ko ne razume samim tim treba da se zapita gde je, koji je razlog da tako važno upozorenje on ne razume i takvom će Bog otvoriti dok Bogoborcima i sudijama neće,oni imaju svog u Rimu.

Ovo nije mantranje već Božja reč za mene a za ono drugo seme je otrov koji smeta jer otkriva kako će elegantno zverka raditi svoj posao do kraja i otići u kupku kad moj Gospod dođe.

,,Netočno. Grčka riječ ἀποκαλυφθήσεται koju koristi sveti Pavao upravo znači otkriti nešto, u ovom slučaju otkriti identitet Bezakonika. Tako piše sveti Pavao, što da ti ja radim?,,

U pravu si čitamo u Otk. gde kaže baš tako kao što ti reče evo slušaj:
,,Ljudi ja sam vaš poglavar ja sam BOG i ja sam bezakonik zmijina desna ruka hoćete li ići zamnom?,, A sav svet reče: ,,NEĆEMO,, otkrio se i propade proroštvo...Slap genije.

Ili možda povikaše: ,,HOĆEMO SLEDIMO TE, TEBE I ČEKASMO,, tako svi hrišćani otvoreno priznaše da su satanisti,.....za Nobelovu nagradu ti je izjava.

To veze nema sa otkrivanjem identiteta čitaj ceo kontekst o prevari i malo krivulje zato treba imati i čućeš ali razumeti nećeš da ništa nisi naučio. Tu se govori o pojavi u lažnim čudima i prevari a ne o poštenom identitetu gde sebe zaista pokazuje ko je.Od tebe ni ne mogu očekivati da to znaš jer za ovo godina nisi ništa znao i stanje ostade ne promenjeno sem ličnog dohotka.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Logika ti je bolesna zato što ne čuješ gde Bog reče da je MNOGO onih što će biti prevareni a prevareni su jer ne žele istinu kao ni ti i neće znati da su prevareni do kraja.

Opet postaješ nervozan, ali što ti ja mogu, sam ćeš se morati nositi sa svojom nervozom. Nego, ti nama ne citira iz Svetog Pisma gdje piše kako ti nisi među onih MNOGO koji su prevareni. Ti si zaista k'o onaj vozač na autoputu. Kad je čuo vijest na radiju kako "jedan luđak na autoputu vozi u suprotnom smjeru", on uzviknu: "Šta jedan, svi su luđaci, svi osim mene voze u suprotnom smjeru."

A neće otkriti ko ih vara jer istina u njih ne staje zato što se bore protiv istine i omilila im je prevara i to je razlog što vam Bog dade da verujete poglavici.

Kako bi mene istina mogla dopasti, kad ste istinu prigrabili vi kojima Evanđelja i nisu Evanđelja, nego samo korisni podaci.

Tako isto i ovde izvrnuto nudiš kako će SVI znati i neće biti prevareni pa ko tebi može istinu ubaciti na silu u razum?

Što ti je Laviću, sav si se zbunio i sve ispremješao. Ne tvrdim ja da svi mogu znati tko je Bezakonik i tako izbjeći prijevaru, to ti tvrdiš. Ja tvrdim da ne možemo unaprijed znati tko je Bezakonik, i tako je moguće da neki budu zavedeni i prevareni. Ti pak tvrdiš da unaprijed možemo znati identitet Bezakonika, što bi značilo da onda možemo izbjeći i prijevaru, tako da nitko ne bi bio zaveden i prevaren. Vidiš kako ti je tumačenje potpuno suprotno Svetom Pismu.

NIKO. I zato ti ideš po svojoj volju zverki u čeljust i hrabriš ostale da idu sa tobom.Ko ima otvoren um on će videti o čemu Otk. govori a ko ljubi zlo njemu možeš reći šta god on će slediti zmiju po svaku cenu i smejati se Božjem proroštvu.Bog ti reče ja ti potvrdđujem pisano i da li veruješ...naravno da NE tako ni ostali neće iako su ČULI i ZNAJU jer oni hoće zmiju.

A tko si to ti da bi meni, ili bilo kome drugome, bila neophodna "tvoja potvrda pisanoga"? Nešto mi jako ličiš na neke druge ovdje. Nudi tebi Laodikeja isto tako "svoju potvrdu pisanoga", pa eto, prihvati je.

Ko ne razume samim tim treba da se zapita gde je, koji je razlog da tako važno upozorenje on ne razume i takvom će Bog otvoriti dok Bogoborcima i sudijama neće,oni imaju svog u Rimu.

Ti si se već etablirao i legitimirao kao "šef sudija" i "razvodnik u paklu".

To veze nema sa otkrivanjem identiteta čitaj ceo kontekst o prevari i malo krivulje zato treba imati i čućeš ali razumeti nećeš da ništa nisi naučio. Tu se govori o pojavi u lažnim čudima i prevari a ne o poštenom identitetu gde sebe zaista pokazuje ko je.Od tebe ni ne mogu očekivati da to znaš jer za ovo godina nisi ništa znao i stanje ostade ne promenjeno sem ličnog dohotka.

Kod tebe ostaje konstantna jedino tvoja mržnja. Ona te i hrani i uzoholjuje. Ona te tjera drugima suditi i druge u pakao slati. Ona je tvoja kob jedino tvojim pristankom i izborom. Istina, nije se mržnje lako riješiti, ali nitko to ne može učiniti umjesto tebe.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
. Ja tvrdim da ne možemo unaprijed znati tko je Bezakonik, i tako je moguće da neki budu zavedeni i prevareni. Ti pak tvrdiš da unaprijed možemo znati identitet Bezakonika, što bi značilo da onda možemo izbjeći i prijevaru, tako da nitko ne bi bio zaveden i prevaren. Vidiš kako ti je tumačenje potpuno suprotno Svetom Pismu.

Tvoja tvrdnja je ništavna i suprotnosti je sa Božjom reči. Tamo kaže da će VERNI znati ko je bezakonik i ONI mu se neće pokloniti. Ko od tebe očekuje tako nešto....NIKO.
Piše da će VERNI biti ubijani od tvog lidera i tebi je to mantranje, tebi je Božja reč mantra i kako ti sad čekaš da ti se otkrije bezakonik kad to ne želiš znati?
Piše za takve da im je laž omiljela i Bog je dozvolio da veruješ laži i ja ne pišem ovo da bi ti poverovao već oni što nisu upoznati gde je bezakonik pa da otvore svoje Biblije i uvide.
Ti slobodno odmori, što bi ja tebe ubeđivao da je Božja reč istinita kad je to tebi mantra?

Nisi ti moj cilj već osobe čistog srca koje će pročitati i same molitvom čitati i Bog ćže im otvoriti da ovo vide i zato sam Bogu zahvalan za te duše koje će biti u knjizi zbog ljubavi prema Božjoj reči.
Ja želim da i ti kao i svaki nesretnik uvidite istinu ali ne mogu vas terati da to stane u vas niti će to Bog činiti ti si izabrao svog lidera i ko ti brani da ne ideš za njim.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Tvoja tvrdnja je ništavna i suprotnosti je sa Božjom reči. Tamo kaže da će VERNI znati ko je bezakonik i ONI mu se neće pokloniti. Ko od tebe očekuje tako nešto....NIKO.

Opet netočno. Sveti Pavao piše da će se identitet Bezakonika otkriti tek Isusovim dolaskom. Nažalost, ti Pavla niti razumiješ niti cijeniš.

Piše da će VERNI biti ubijani od tvog lidera i tebi je to mantranje, tebi je Božja reč mantra i kako ti sad čekaš da ti se otkrije bezakonik kad to ne želiš znati?

Ubijani će biti vjerni Bogu a ne crvenoj junici. A mantranje je tvoje ponavljanje nesuvislih i neodrživih teza.

Ti slobodno odmori, što bi ja tebe ubeđivao da je Božja reč istinita kad je to tebi mantra?

Božja riječ je ono što ti kažeš, ma nemoj!? Koja oholost!?

Nisi ti moj cilj već osobe čistog srca koje će pročitati i same molitvom čitati i Bog ćže im otvoriti da ovo vide i zato sam Bogu zahvalan za te duše koje će biti u knjizi zbog ljubavi prema Božjoj reči.

A što će biti sa svima onima koje si u svojim adventističkim agitacijama "nasukao" na Jelenu i njezinu herezu? Ti si joj leđa okrenuo i opisao je vješticom sa kristalnim zubima, a koliko njih si ostavio u njezinim raljama. Ni to ti nije dovoljno, nego i dalje "k'o ričući lav" obilaziš forume i vrbuješ nove unesrećenike.

Ja želim da i ti kao i svaki nesretnik uvidite istinu ali ne mogu vas terati da to stane u vas niti će to Bog činiti ti si izabrao svog lidera i ko ti brani da ne ideš za njim.

Nesretnici su oni koji za tobom krenu.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Gospod otišao učenici ostali i svedoče za ono što čuše i videše ali i za ono što proroci navestiše da je to ispunjenje onog što oni propovedaju i za čega živote polažu.
Pavle nas obaveštava da su u ono vreme falsifikovali njenova pisma i onda govori da su neki čudni ljudi se uvukli u zajednicu i da oni ne vole hrišćane te da će ih ubijati.
Kaže Pavle po njegovom odlasku da će oni tad slobodnije krenuti u ofanzivu na vernike.

Ko su ti ljudi iz prvog veka što su progonili stado Božje i nisu ga štedeli istorija govori.
Nudi nam se još jedan važan detalj da će po uklanjanju onih rimskih careva koji zadržavaju bezakonika da se pojavi sa hulnom glavom po njihovom odlasku on uzeti vlast i moć i uzdizaće se iznad svega i svih.
Tad prolaze lagano vekovi i otpčeta je nova vera kao mix paganskih običaja i Jevrejskog hrama gde se glumi jedno a radi drugo. U to vreme ima ih 5 patrijaršija i jedna od njih počinje da se uzdiže i zahteva iako su do tad bile sve ravnopravne da ona bude iznad, pogađate Rimska to želi jer nema više careva u Rimu pa može iz Vatikana car sebe postaviti i kao političkog i verskog vođu nad SVIMA.

Vekovi pokazuju krvave tragove tog ponosa i mnogo nevinih žrtvu i to traje i danas samo na perfidniji način. Oni su do skoro stavljali akcenat na dve stvari zbog kojih trebaju biti iznad ostalih vernika u hrišćanstvu a to je navodno Petrovo postavljanje za papu u Rimu i a su oni najstarija patrijaršija Hrišćana.
Kad tražimo one vukove što se uvukoše među Hrišćane stižemo do onih što tad vladaju mačem i zatiru učenike i pale spise. A ko je Hrišćanima mogao poturati pisma tobož Pavlovom rukom pisana do neprijatelli koji ih ubijaju uvukavši se unutra iako nisu bili Hrišćani već da otkriju gde se okupljaju i šta uče da bi ih se rešili.Oni sad nebi da se u tome prepoznaju ali zato tvrde na pionirsku reč da je Petar apostol bio prvi graditelj mostova tj. mason.

Petar nije živeo u Rimu niti je bio mason niti je tamo pogubljen niti sahranjen tamo jeste bio jedan drugi koji je bio vrač i toga oni kao Jupitera slave a ne onog što ga ubiše.
Zamena uloga je njihov posao od početka i trajaće do kraja i zadnja prevara imitacije biće imitacija Isusovog ustajanja i čuda da se zverka predstavi Isusom. Niko nema te aspiracije do ona hulna glava koja prevarama otima teritorije i falsifikatima prisvaja tuđe. Prevarama vlada i čiudima zarobljava to je dvolično lice kao i službe jer ne piše uzalud da je tamo TAJNA bezakonja i odatle teče vino bluda i gde god su uboli svoj znak tamo opijaju po svetu vinom bluda krijući se iza jednog znaka rade službu drugom.

Danas je Jerusalimska zadnja po važnosti jer je to za pagane normalno da pagani budu prvi i ne ide se više u Jerusalim na dogovor već u Rim. Da apostoli sad ustanu nebi se mogli načuditi svemu ovome i ko se i šta se danas oslovljava hrišćanstvo. Ide Jakov i celiva prsten masona a zanjim ostali apostoli i svi u kostreti a paganin u belom odelu.
Niko nije toliko u politici koliko ta glava hulna i ona se odvažila odavno da postavlja i razrešava vladare i vodi politiku i danas to čini više nego ikad i na kraju će ratovati protiv Božjih i ubiće Iliju i Mojsija lično ta hulna glava i krenuće protiv Isus mog Gospoda koji će mu propisati banjsko lečenje kao i svim onim njegovim poklonicima.

A razlog da budu ubijani nije samo da Bogom oslovljavaju tu glavu hulnu već da mu se i klanjaju i njegovoj slici-kipu.

13:14 I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred zveri, govoreći onima što žive na zemlji da načine ikonu zveri koja imade ranu smrtnu i osta živa.
13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.

,,...kojima Evanđelja i nisu Evanđelja, nego samo korisni podaci.,,

Slape evo iznad tvoje laži i ja tebe sad pitam jeli za tebe Tomino jevanđelje, jevanđelje ili nije?
Ako kažeš da nije jer nema u sebi radosnu vest onda isto tvrdiš što i ja i ne veruješ u jevanđelja a ako jeste onda objasni zašto radosna vest nije u kanonu?
Pokušaj za promenu bar jednom u životu reći istinu jer ti nisi svestan šta sebe činiš svojim jezikom.....lagati nije dobro, zato prestani to činiti.
Zar si toliko umrtvio savest da posle svih tih neistina možeš spavati.....i još ako se možda i moliš kako smeš opet to činiti????

Poslednja izmena:
Natrag