Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
I šta si odgovorio?
Čitaš li ti svoje odgovore....nemaš šta čitati jer NIKAD ni jedan odgovor za sve ove godine od kad te znam nisi dao.Nisam ja tema niti bilo ko od učesnika niti je uredniku potreban advokat ti radi svoj posao ali kad si tu onda odgovori na pitanje o temi inače je besmisleno tvoje piskaranje bez odgovora.
Svako dete može napisati to što ti pišeš ali ne ume odgovoriti kao ni ti što ne umeš.

I treba da ostaneš svakim danom će te više upoznavati i ja ću uvek tražiti da se čuje znaš li ti išta iz Biblije i koja je svrha tvog prisustva.
Imaš iznad pitanja čekaju vernika da objasni.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
I šta si odgovorio?

Što si pitao?

Čitaš li ti svoje odgovore....nemaš šta čitati jer NIKAD ni jedan odgovor za sve ove godine od kad te znam nisi dao.

Sve je u tvojim odgovorima, i sve su ljudi pročitali. Zar nisi primjetio da osim mene više nitko i ne čita ono što ti pišeš. U početku su ti kao pomoć s onim kanalizacijskim uratcima uletili tripo, kainos i Laodikeja, a sada čak i oni misle da im dostojanstvo ne dopušta spuštati se na tvoj nivo.

Nisam ja tema niti bilo ko od učesnika niti je uredniku potreban advokat

Sam si od sebe napravio temu.

ti radi svoj posao ali kad si tu onda odgovori na pitanje o temi inače je besmisleno tvoje piskaranje bez odgovora.
Svako dete može napisati to što ti pišeš ali ne ume odgovoriti kao ni ti što ne umeš.

Nemoj ti čitati ono što ja pišem.

I treba da ostaneš svakim danom će te više upoznavati i ja ću uvek tražiti da se čuje znaš li ti išta iz Biblije i koja je svrha tvog prisustva.
Imaš iznad pitanja čekaju vernika da objasni.

Samo ti traži, a dobit ćeš po zasluzi.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Samo ti traži, a dobit ćeš po zasluzi.

Imaš pozdrav sa Jelice.

Znači još nisi ništa naučio.
Kad već nemaš pojma o ovoj temi šta ćeš tu?
Toliko pitanja sam te na svakoj temi pitao i na nekoliko foruma i nikad od tebe odgovora.
I ti onda nešto tvrdiš....Slap nešto tvrdi ali ga samo za potvrdu ne pitajte. Jedino što može ponuditi su dve stvari:
1. Pionirsku maramu
2.Trač o vama

Ti ne brini za temu javi ćaći da si plaću zaradio ali si ga malo obrukao jer baš ništa neznaš.
Pavle je bio u Bruklinu i napravio viseće mostove na više mesta niste to znali....jeste,samo nemojte pitati ništa dovoljno je što Slap kaže tu nema šta pitati jer je učenik ne pogrešivog crvenog šeširića.

Slape ti otvori sebi temu Slap protiv Slapa i tamo se nad sobom izživljavaj a ovde piši o temi ili ćuti.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pavle je bio u Bruklinu i napravio viseće mostove na više mesta niste to znali....jeste,samo nemojte pitati ništa dovoljno je što

Pavao je bio vrijedan, a Petar je bio lijenčina. Petar je čitav skončao pod ovom palmom u Babilonu: http://serbianforum.org/threads/papstvo.566265/reply?quote=1542947

Slape ti otvori sebi temu Slap protiv Slapa i tamo se nad sobom izživljavaj a ovde piši o temi ili ćuti.

Tebi je kainos otvorio temu Lavić protiv Slapa da se ti iživljavaš, pa si na koncu "pobjegao" s foruma.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Pavao je bio vrijedan, a Petar je bio lijenčina. Petar je čitav skončao pod ovom palmom u Babilonu: http://serbianforum.org/threads/papstvo.566265/reply?quote=1542947

Tebi je kainos otvorio temu Lavić protiv Slapa da se ti iživljavaš, pa si na koncu "pobjegao" s foruma.
Kainos može reći da i ovde lažeš da to nije normalno. Kainos je ukinuo forum ti to znaš i ovde ti je rekao da više na njegovom forumu nisi poželjan a razlog će ti on reći kao i postali urednici drugih foruma.
Otvorio je OBOJICI i ti si iskoristio priliku da ponovo radiš svoj prljavi posao.
Ništa ti neznaš osim tračarenja i bavljanja drugima.
Gde su ti odgovori na sva ona pitanja....o čemu ti pričaš,šta ti radiš na forumima kad ne pišeš o temi?
Razumem ja tvoju muku da moraš to raditi jer nema plate ali bar budi malo pošten i ćuti kad neznaš odgovor i uči.

INKVIZICIJA-HRVATSKA ENCIKLOPEDIJA
Inkvizicija – najveca pogrjeska Vatikana? - hrvatska-ISTINA

Eto protestanti pobili papiste na raznim napravama svete majčice zvane rimski klub ili udruga za eliminaciju vernika.

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ne postavljajte žive linkove drugih sajtova! To nije dozvoljeno na ovom forumu. Koliko puta je potrebno upozoravati na to?

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Kainos može reći da i ovde lažeš da to nije normalno. Kainos je ukinuo forum ti to znaš i ovde ti je rekao da više na njegovom forumu nisi poželjan a razlog će ti on reći kao i postali urednici drugih foruma.
Otvorio je OBOJICI i ti si iskoristio priliku da ponovo radiš svoj prljavi posao.
Ništa ti neznaš osim tračarenja i bavljanja drugima.
Gde su ti odgovori na sva ona pitanja....o čemu ti pričaš,šta ti radiš na forumima kad ne pišeš o temi?
Razumem ja tvoju muku da moraš to raditi jer nema plate ali bar budi malo pošten i ćuti kad neznaš odgovor i uči.

Slap je jedan od rijetkih kvalitetnih forumaša koji ima i znanje, krepost i elokventnost i bit će uvijek poželjan na svakom forumu, osim na adventističkom. :)
Ti mu nisi dorastao ni u čemu... i s te strane je razumljiv tvoj bijes.
Na sva tvoja pitanja je savršeno odgovorio, ali ti nisi zadovoljan tim odgovorima jer te je raskrinkao. Tvoje namjere na ovoj temi su bile očite: ocrniti Papu i Katoličku Crkvu. Nisi uspio i tvoja tema je promašaj. Ništa drugo ti ne preostaje osim da vrijeđaš i Slapa. Ali, kako vidim, on je iznad tvojeg pogrđivanja što je sasvim razumljivo: Isusov je učenik! A Isusa su pogrđivali....

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Isus jedva da je imao nešto novčića koje je Juda nosao u kesi a ovi osim onog novca što se prikazuje imaju i skrivene stotine miliona dolara...neka papa poda sve za siromašne pa nek slijedi Krista...to je sve sića jer oni kontroliraju većinu novca u svijetu...Okićena zlatom - fino to opisuje Otkrivenje 18

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Uredniče, nisam li ja u svome postu kopirao i citirao Lavićev osvrt na papu i onda to komentirao, pa mi nije jasno zašto je moj post obrisan.

Natrag