Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Eto on nas proziva dasmo kurve i prostitutke , a dasam nekim slučajem ja napisala peder i pedofil ???

Hehe, ja i ne čitam Taramanine postove, već znam što pišu sektaši. Doduše, Taramana ih nadvisuje po količini zabluda, gluposti i prostaštva. Ovo nije uvreda, dovoljno je pogledati njegove postove i način izražavanja. Riječi očajnika! U nedostatku argumenata, preostaje mu samo vrijeđanje.
A što misliš, tko je konkubina, ti ili ja? :beee:
Kako god...i za Isusa Židovi rekoše: "Kad on ne bi bio zločinac ne bismo ga tebi predali."

Kako sam već rekla, tema je promašaj od početka.
Papa je lider kršćanstva, bio i ostao, a svi ti mali čovječuljci koji ga nastoje popljuvati...ostaju popljuvani. Prenisko su, pa sve što im iziđe iz usta, padne opet na njih.
Nema u njegovim postovm nikakve teologije, ni duhovnosti, ništa...samo sirove strasti.

"Vi istražujete Pisma jer mislite po njima imati život vječni. I ona svjedoče za mene, a vi ipak nećete da dođete k meni da život imate." (Ivan, 5)

P. s. Uredniče, moj post nije u direktnoj vezi s temom, ali jest s konkubinom.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
A što misliš, tko je konkubina, ti ili ja? :beee:
Ma nema veze nije se izjasnijo , ali na jednu od nas dvije se to odnosi
Papa je lider kršćanstva, bio i ostao, a svi ti mali čovječuljci koji ga nastoje popljuvati...ostaju popljuvani.
Bijo lider ili ne , za mene je , lider i velki čovjek , gdje god dođe sviga poštuju , ne zbog toga štoje lider i velki čovjek , vać zato štoje ponizni sluga KRISTOV . Evo i ovaj video govori koliko ga ljudi vole , jer širi ljubav a ne mržnju

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
CEO SVET će ga poštovati i obožavati šta tu ima čudno?
Piše u Otk. da će ta glavica iz bezdana kad se pojavi UDIVITI SVET, ne kaže verne već SVET a to su NEZNABOŽCI i pokloniće mu se i ikoni-kipu njegovom jer će čika otići u HRAM koji će mu lažni prorok sa bratijom pripraviti da tamo sedne kao Bog.Eto, ne brinite biće neuporedivo više poštovan nego sad.
Potom će ta glavica hulnog naziva ubiti Iliju i Mojsija kao i ostatak Božjih svetih koji su fundamentalisti na Božjoj reči i svedoče za istu i Isusa a to će malo smetati poglavici i ubijaće nas tebe neće ne brini.
Jedini je probem što se posle toga više nećemo dopisivati niti gledati u večnosti jer vas nećemo gore naći zato što sledbenici glavice idu za njom a njemu je ugotovljena topla kupta sve ti piše.

Što se tiče posete pa< svoji svoje uvek ljube. Vatikan je i osnovao tu religiju kao pandam Izrailju da zavade braću (Avraamove sinove) i da vladaju preko njihove krvi.Ajatolasi to znaju ali kriju od Muslimana,sve je to političko-verska igranka kao i Rusija i Amerika. Iz senke se svaki potez povlači dok naivni srljaju na mamac.

Papa je lider kršćanstva, bio i ostao,.

Kršćana da ali Hrišćana NE.
Za KRSTOM idu Kršćani za Hristom idu Hrišćani. A ta glava nije poglavar Isusovih jer Isus ima svoje a hulna glava svog gazdu koji će mu dati uskoro svoj presto i oblast veliku:
,,...a na glavama njenim imena hulna.
13:2 I zver koju videh beše kao ris, i noge joj kao u medveda, i usta njena kao usta lavova, i dade joj zmija silu svoju, i presto svoj, i oblast veliku.
13:3 I videh jednu od glava njenih kao ranjenu na smrt, i rana smrti njene izleči se. I čudi se sva zemlja iza zveri, i pokloniše se zmiji, koja dade oblast zveri.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jedini je probem što se posle toga više nećemo dopisivati niti gledati u večnosti jer vas nećemo gore naći

Neki dan pročitah na jednom drugom mjestu ovo: "Od kada sam upoznao adventiste, ja biram pakao ako adventisti idu u raj"

Ja bih rekao nešto slično. Ako će u raju biti samo baba Jela, Miroljub i Lavić, onda i ja biram pakao.

Kršćana da ali Hrišćana NE.
Za KRSTOM idu Kršćani za Hristom idu Hrišćani.

Zar su Hrišćani oni koji čekaju da se oteli crvena junica bez mane? Ako ovdje ima još takvih, red bi bio da se jave. Što reče Isus kako će se on ponijeti prema onima koji ga zaniječu?

Poslednja izmena:
UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
CEO SVET će ga poštovati i obožavati šta tu ima čudno?
Piše u Otk. da će ta glavica iz bezdana kad se pojavi UDIVITI SVET, ne kaže verne već SVET a to su NEZNABOŽCI i pokloniće mu se i ikoni-kipu njegovom jer će čika otići u HRAM koji će mu lažni prorok sa bratijom pripraviti da tamo sedne kao Bog.Eto, ne brinite biće neuporedivo više poštovan nego sad.
Potom će ta glavica hulnog naziva ubiti Iliju i Mojsija kao i ostatak Božjih svetih koji su fundamentalisti na Božjoj reči i svedoče za istu i Isusa a to će malo smetati poglavici i ubijaće nas tebe neće ne brini.
Jedini je probem što se posle toga više nećemo dopisivati niti gledati u večnosti jer vas nećemo gore naći zato što sledbenici glavice idu za njom a njemu je ugotovljena topla kupta sve ti piše.

Što se tiče posete pa< svoji svoje uvek ljube. Vatikan je i osnovao tu religiju kao pandam Izrailju da zavade braću (Avraamove sinove) i da vladaju preko njihove krvi.Ajatolasi to znaju ali kriju od Muslimana,sve je to političko-verska igranka kao i Rusija i Amerika. Iz senke se svaki potez povlači dok naivni srljaju na mamac.

Tisi siguran dase to odnosi na nas kršćane , to si sve pročirto u toj svojoj Bibliji , pa kad je tako neka i mene među mojim kršćanima , pa makar i u paklu. Mi krčćani skupa sa papom iščekujemo Krista i spasenje po njemu , a vi iščekujte svoju kravu to jest tele junicu , i budite sretni u raju . KRISTE Bože sačuvajme raja sa teladma

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Za KRSTOM idu Kršćani za Hristom idu Hrišćani.

Nema Krista bez križa i svaki kršćanin koji slijedi Isusa, mora trpjeti. Tebi to naravno, nije poznato jer je očito da želiš isticati sebe, a ne Krista. Krist ti je samo paravan kojeg koristiš za svoju samopromociju.
Napravio si u svojoj glavi lažnu sliku Boga i svojim propovijedanjem zavodiš druge.
Jao vama, lažni, umišljeni i samoprozvani proroci! Obuzela vas je histerija i na sramotu ste kršćanskog svijeta! Upravo vama najbolje pristaju apostolove riječi:

",,...a na glavama njenim imena hulna."

Dobro je peko rekao: "Iz svog mraka govorite..." mučite se da vas netko čuje, a nitko vas ne sluša.

A sveti Otac neumorno navješta Radosnu vijest i njegova poruka dopire do milijuna srdaca:

‘Današnji svijet treba ljude koji će biti svjedoci Gospodinova milosrđa i nježnosti’

Draga braćo i sestre, dobar dan!
Ova nedjelja označava drugu etapu vremena došašća, divnog vremena koje u nama budi očekivanje Kristova ponovnog dolaska i sjećanje na njegov dolazak u povijest. Današnja nam liturgija predstavlja poruku punu nade. To je Gospodinov poziv izražen po ustima proroka Izaije: “Tješite, tješite moj narod, govori Bog vaš” (40, 1). Tim riječima započinje Knjiga utjehe, u kojoj prorok upućuje narod u izgnanstvu radosni navještaj oslobođenja. Vrijeme nevolje je završilo; izraelski narod može gledati s povjerenjem prema budućnosti: konačno ga čeka povratak u domovinu. Zbog toga prorok poziva narod da se prepusti Gospodinovoj utjesi.

Izaija se obraća narodu koji je prošao kroz jedno mračno razdoblje, koji je pretrpio vrlo tešku kušnju; ali sada je vrijeme došlo vrijeme utjehe. Žalost i strah mogu ustupiti mjesto radosti, jer će sam Gospodin izvesti svoj narod na put oslobođenja i spasenja. Kako će sve to učiniti? S brižnošću i nježnošću pastira koji skrbi za svoje stado. On će naime dati jedinstvo i sigurnost stadu, izvoditi ga na pašnjake, okupiti u svoj sigurni ovčinjak raspršene ovce, posebnu će pažnju posvetiti najkrhkijima i najslabijima (r. 11). To je stav Boga prema nama njegovim stvorenjima. Stoga prorok poziva one koji ga slušaju – uključujući i nas, danas – da šire u narodu tu poruku nade: da nas Gospodin tješi. I dati prostora utjesi koja dolazi od Gospodina.

Ali ne možemo biti glasnici Božje utjehe ako mi prvi ne iskusimo radost da nas on tješi i ljubi. To se događa posebno kada slušamo njegovu riječ, Evanđelje, koje moramo nositi u džepu: ne zaboravite to! Evanđelje u džepu ili torbi, kako bismo ga neprestano čitali. I to nam daje utjehu: kada ostajemo u tihoj molitvi u njegovoj prisutnosti, kada ga surećemo u euharistiji i sakramentu oproštenja. Sve nas to tješi.

Pustimo dakle da Izaijin poziv – “Tješite, tješite moj narod” – odjekne u našem srcu u ovom vremenu došašća. Današnji svijet treba ljude koji će biti svjedoci Gospodinova milosrđa i nježnosti, koji budi ravnodušne, pridiže obeshrabrene, užiže oganj nade. On užiže oganj nade. A ne mi. Tolike situacije traže naše utješno svjedočenje. Biti radosne, utješene osobe. Mislim na one koji su pritisnuti patnjama, nepravdama i zlostavljanjima; one koji su robovi novca, moći, uspjeha, svjetovnosti. Jadnici! Imaju lažne utjehe, a ne pravu Gospodinovu utjehu! Svi smo pozvani tješiti našu braću, svjedočeći da samo Bog može ukloniti uzroke egzistencijalnih i duhovnih drama. On to može učiniti! On je moćan!

Izaijina poruka, koja odjekuju u ovoj drugoj nedjelji došašća, je melem na naše rane i poticaj da zauzeto pripravimo put Gospodinu. Prorok, naime, govori danas našem srcu da nam kaže da Bog zaboravlja naše grijehe i tješi nas. Ako se mi uzdamo u njega ponizna i skrušena srca, on će srušiti zidove zla, ispuniti praznine naših propusta, ispravit će neravnine oholosti i ispraznosti i otvoriti put susretu s njima. Zanimljivo je da mnogo puta bojimo utjeha i da nas se tješi. Štoviše, osjećamo se sigurnijima u žalosti i očaju. Znate zašto? Zato što se u žalosti osjećamo malne protagonistima. Dok je u utjesi Duh Sveti protagonista! On je taj koji nas tješi, on je taj koji nam daje hrabrost da izađemo iz nas samih. On je taj koji nas vodi pravoj utjesi, to jest Ocu. A to je obraćenje. Molim vas, pustite Gospodinu da vas tješi! Pustite da vas Gospodin tješi!

Djevica Marija je “put” koji je sâm Bog pripravio da dođe u svijet. Njoj povjerimo iščekivanje spasenja i mira svih muškaraca i žena našega doba.

Nakon Angelusa

Svima želim ugodnu nedjelju. Molim vas, pustite Gospodinu da vas tješi! Jeste li razumjeli! Pustite da vas Gospodin utješi! I ne zaboravite moliti za mene. Dobar tek i doviđenja! I želim vam ugodnu svetkovinu Bezgrješne koja se slavi sutra. Gospodin vas blagoslovio!

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
papa-fanjo-simon-Peres.jpg

Ortaci rade zajedno.
Globalna vlada sa globalnim poglavicom sve dok Bog ne dođe i razočara ove ushićene idolopoklonike.
Gadno će biti za gledati kad poleti šeširić u ponor a tamo kupka i za njegove pionire.
MILE REČI, DAJTE NAM SAMO MILE REČI i zmija ih ima od početka i njeno oruđe takođe dok Božji proroci viču STRAŽITE!!!
Božji će biti ubijani i satirani kao kroz celu istoriju od Vatikana i njegovih prevaranata.
Svo zlato od pokojnika je u katakombama i ono od prodaje oproštajnica kao i ono opljačkano od Jevrejskih porodica kao i ostalih naroda.

Nikad do sad nije bilo jasnije da će Isus uskoro stići jer se zverkici žuri imaće njegov gazda MALO VREMENA pa požuruju kako bi što pre bogom se predstavila glavica hulna.
Samo ga dobro držite i ne pustajte ni kad bude letio u banju ne pustajte ga, nemojte ga izdati jer ne može svako dobiti presto od satane niti ga svako u punini može u sebi nositi zato čvrsto ga držite.

Da ponovo podsetim SVAKI PUT kad čujete da se onaj kao žena javlja znajte da se sprema rat i pogrom svih ne katolika to zapamtite dobro.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
A "Lavićevi Božji" su oni koji život potroše na prokazivanje kurvi. Katoličke Crkve, Isusove majke Marije, pa onda i članova na forumu.

14:12 Ovde je trpljenje svetih, koji drže zapovesti Božije i veru Isusovu.

Tvoj bog zabranjuje VERU I REČ.
Tvoj će menjati Jevrejima vreme za odmor i zapovesti kome se klanja.
Vi se klanjate svemu osim Bogu.
Nisam ja tema ili neko od učesnika već poglavice ne spamuj svaku temu.
Marija je Jevrejka i žena za uzor svakom idolopokloniku.
Kad čitamo kako su poglavari pedofili i homići onda odmah kažete nisu svi katolici takvi ja ne kažem da su svi a kad neko od Jevreja ne razume novi zavet vi odmah vičete kako su SVI Jevreji odbacili Isusa a i Marija je Jevrejka i apostoli i mnoštvo učenika i Pismo vas demantuje.
Dokle može ići taj bezobrazluk?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Neka čitatelji bar nešto znaju o Albertu Riveri kojega Lavić dovuče ovdje iz kanalizacije.

Tko je Alberto Rivera?

Od svih jezuita, najpoznatiji je "bivši jezuit Alberto Rivera". Alberto Rivera se sam predstavljao bivšim isusovcem. I ne samo to, predstavljao se i bivšim biskupom Katoličke Crkve. To su jedno vrijeme koristili određeni protestantski krugovi, tako da su financirali tiskanja i izdavanja nekih njegovih „knjižica“. Osim što se predstavljao katoličkim svećenikom (isusovcem), te čak i katoličkim biskupom, Rivera se predstavljao i doktorom. Hvalio se čak sa sedam doktorskih diploma (titula).

Jednom prilikom, Alberto Rivera bio je pozvan u jednu radijsku emisiju. U radio intervjuu, Riveri je postavljeno izravno pitanje u vezi s njegovim mnogim diplomama. Tvrdio je da ima sedam akademskih (doktorskih) titula, što je razlog zašto on sam sebe naziva Dr. Rivera. Ipak, na radiju pred tisućama slušatelja nabrojao ih je šest. Tako je, prema vlastitim tvrdnjama, Rivera bio: dr filozofije, dr teologije, dr sociologije, dr povijesti, dr Biblije i dr psihologije. Tijekom razgovora nekoliko je puta ustvrdio da je svoj prvi doktorat dobio 1947. god. Ostale diplome, kako je tvrdio, dobio je tijekom sljedećih 9 godina. Vrhunac blamaže se dogodio kada se u radijsku emisiju javio jedan slušatelj, koji je najelementarnijom matematikom izračunao kako je Riveri bilo12 godina kada je stekao prvu doktorsku diplomu. Dakle, prva doktorska diploma kad mu je bilo 12 godina, a narednih joššest doktorskih diploma stiče između svoje 12. i 21. godine života. Eto, to je Alberto Rivera, prema njegovim vlastitim kazivanjima.

Druga zgoda s Riverom bilo je otkriće kako čovjek ne zna ni riječ latinskog jezika. Katolički svećenik (isusovac – studiraju 8 godina), pa i katolički biskup, sedam doktorskih diploma, a čovjek ne zna riječ latinskog jezika.

Ipak, balon se morao rasprsnuti kao i svaki drugi balon. Otkrilo se da je Alberto Rivera najobičniji lažov i prevarant. Otkrilo se kako se protiv njega vodi sudski postupak u južnoj Kaliforniji zbog optužbi za financijske prijevare, te postojanje tjeralice u New Jersey-u također zbog prijevara. Zatim, otkrilo se kako je bez dozvole skupljao novce za neke protestantske crkve i kako nikada prikupljeni novac nije predao. Također se saznalo za pismo Charles-a Hawkins-a iz Church of God of Prophecy u kojem Ministarstvo pravosuđa izvještava o Albertovim prijevarama u nekim bankama. Saznaje se za dvije tjeralice protiv njega u Deland-u i Ormond Beach-u na Floridi, također zbog bankovnih prijevara.

Jedno vrijeme, za antikatoličku propagandu, Riveru su koristili i neki protestantski krugovi, a kao glavni izdavač bio je Jack Chick. Nakon što se točno saznalo tko je i što je Alberto Rivera, protestanti također dižu ruke od njega. Rand Winburn, direktor „Protestant Reformation Publications“ piše pismo Jack-u Chick-u, koje ovako završava:

Gospodine Chick, kao kršćanin odgovoran za Crkvu i njezinu glavu, Gospodina Isusa Krista, preklinjem vas da prekinete tiskanje i distribuciju tih bogosramnih bajki. Pravi sveci i mučenici nagrađeni su za svoj hrabri stav protiveći se teoriji Papa-Antikrist, i za stav: NE PRIJEVARI, za razliku od gospodina Rivere. Također vas molim da se javno pokajate, tražeći oprost zbog toga što ste potpali pod magiju lažnog proroka.

Eto, to je Alberto Rivera. Da, vjerovali ili ne, ovaj lik zaista je postojao. Toliko stvarno je postojao da je mogao i krasti, i otimati i lagati i pisati. Neka njegova „pisanja“, na ovim našim prostorima, u jednu knjižicu sabrao je i objavio, što mislite tko? Da, Miroljub Petrović je to „uredio i objavio“ pod naslovom „Vatikanske ubice“.

Marija je Jevrejka i žena za uzor svakom idolopokloniku.

Onda je još jadnije i žalosnije da je kurvom smatrate.

Kad čitamo kako su poglavari pedofili i homići onda odmah kažete nisu svi katolici takvi ja ne kažem da su svi a kad neko od Jevreja ne razume novi zavet vi odmah vičete kako su SVI Jevreji odbacili Isusa a i Marija je Jevrejka i apostoli i mnoštvo učenika i Pismo vas demantuje.
Dokle može ići taj bezobrazluk?

Oni koji su pripremili Hram i s kojima ti zajedno čekaš da se oteli crvena junica, Mariju smatraju kurvom. Što se sada od njih pereš? Ogolio si se do kraja, što ti ja mogu?

Natrag