Čuj završio istraživanje na temelju 76.000 stranica, šta je taj čitao 10 godina. Da je čitao po 60 stranica dnevno 3,5 godina bi čitao, a detaljno da je trebalo bi mu 7-10 godina da pročita.
Nije on citao roman već dokumente! Dokumenti su kratki i sazeti! Tako da je za 3 do 4 godine, citajuci dnevno po 50 dokumenata mogao procitati 76 000 dokumenata. Nema on sta da detaljno proucava, nije to teologija vec sve pise crno na belo!
Zamisli te studije. A studija koja je priznata koju sam ja dao se temelji na jedno 10 miliona dokumenata. na njoj je radilo 1000 ljudi.
Na njima je radilo 1000 ljudi kaze Tripo
Znaci seli su 1000 ljudi posle rata i svaki od njih je procitao po 10 000 dokumenata. Onda su se sastali nakon jedno godinu dana pa doneli jednoglasnu odluku? Ne znam samo kako su stali u prostoriju!
Ne, nego su godinama citali i istrazivali sve do danas! A to ide tako da se nadovezuju na ono sto su prethodni zakljucili!
Znaci ti se oslanjas na ono sto je neko pre tebe zakljucio, a tekst nisi ni video! Znaci on moze i da laze a ti ne znas, ili da izvede pogresan zakljucak!
Krajnji rezultat je - imamo 1000 ljudi koji su izvodili zakljucke oslanjajuci se na vec izvedene zakljucke, a na to su jos dodali svoje zakljucke!
To ide ovako:
Pera je izjavio 'baba nosi naocare i fale joj dva zuba', Marko prenosi vest - 'baba je corava i nema zube', potom Djura prenosi vest - 'baba ne vidi i nema zube' da bi Djoka preneo ostalima - 'baba je slepa i nema zube'!
Na kraju dobijemo totalno drugaciju sliku!
Kakva sprdačina od 800.000, tobože spasio Vatikan.
A ti si dokazao da je sprdacina vidim sve dokazima baratas!
Evo gledam jevr. zajednica Njujorka ga je osporila, niti je istoričar .
Aj dokazi da nije istoricar! Da vidimo kako su ga osporili! Haha, Njujorski jevreji iz Njujorka, zatrovani protestantizmom! Pa normalno da ce mu se izrugivati!
Totalno kršio pravila uzimanja i citiranja dokumenata.
Glavno da ovih tvojih 1000 protestanata nisu krsili pravila uzimanja i citiranja jer su prepisivali jedni od drugih! Oni zapravo dokumente nisu ni videli, nego su zakljucivali na osnovu 'rekla kazala', ko gluvih telefona da su se igrali!