Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
pa ti uzmi onda laodikejinu opciju,on ne veruje da postoji pakao. on daje šansu na doloženo do suda Božjeg.posle te čeka vatra ognja,ako ne uzveruješ.ili" muslimnski pakao", pa sad budi ateista za hrišćanski pakao,a prijavi se za muslimanski, laodikejin ti je najpovoljniji na odloženo! no ja ti nudim mIsusove rečid a pakao postoji a pre toga imaš najbolju opciju raj. to sa nedokazanošću žestoke vatre je loša hladovina!Problem je u tome sto ti ne koristis logiku, ta 100 puta zesca vatra nikada nije dokazana, i nije hriscanstvo jedina religija koja ima pakao ubacen u svoju pricu, ti se isto ne bojis islamskog pakla, jer nisi musliman.
Svi ste vi ateisti kao i ja, za 99% bogova koji su ikada izmisljeni, ja samo ne verujem i u vaseg
ti možeš tvrditi za sebe da li znaš ili ne znaš,tj. da li oćeš znati,ali ja znam da pakao je stvaran i svaki jedan smrtnik će ga videti ako se ne raskaje na vreme.Problem je sto on ne veruje, ti verujes, a ni jedan ne zna.
verom se rzumeva. čovek nije usađena tikva ipak,ima razum. a vera informiše razum,kao "najviše čulo". tako vera mi pomaže da razumem da nisam sisar u tvom zamislu.Ti kao jedan clan vrste sisara na ovoj maloj planeti ne mozes da imas takvo znanje, jer da imas mogao bi da ga i dokazes, naravno ne mozes i zato se i zove VERA a ne ZNANJE, dve totalno suprotne stvari.