Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Моја грешка, неће се поновити.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Ti ne vidis problem, ja vidim. Problem je poverovati u tako neverovatnu pricu, da je tvorac svemira sisao na ovu planetu da se razapinje za jednu vrstu koja zivi na njoj, misleci da ce masakr jedne osobe da resi ceo problem.

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
paklom se igra samo bez zašto ateista skida ruku sa običnog vatrom naloženog šporeta? a od sto puta žešće vatre ne kani da se sačuva. malo čudna situacija.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Problem je u tome sto ti ne koristis logiku, ta 100 puta zesca vatra nikada nije dokazana, i nije hriscanstvo jedina religija koja ima pakao ubacen u svoju pricu, ti se isto ne bojis islamskog pakla, jer nisi musliman.
Svi ste vi ateisti kao i ja, za 99% bogova koji su ikada izmisljeni, ja samo ne verujem i u vaseg :)

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Da me sam Gospod nije uverio u suprotno - da ne postoji pakao i da je Bog večna ljubav, i ja bih postao najveći ateista i napisao bih knjigu da je religija sa Bogom koji muči svoja stvorenja najveća glupost.
Ali iskustvo koje mi je on dao pokazavši mi da je on ljubav i milost i praštanje i saosećajnost, me je dovela do saznanja da je takvom Bogu vredno služiti.

Ako na sajtu pretraživača biblije ukucate reč ljubav, izaći će oko 115 osnovnih tekstova koji govore o ovoj ljubavi, i mnoštvo koji se tu ne nalaze u celoj bibliji.

Pretraživač Biblije[TABLE="class: contentpaneopen"]
[TR]
[TD] Ključna reč za pretragu: [/TD]
[TD][/TD]
[TD]Traži[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]Sve rečiBilo koja rečTačna fraza[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"] Redosled: Najnovije prvoNajstarije prvoNajpopularnijeAzbučnoSekcija/Kategorija[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: searchintro"]
[TR]
[TD="colspan: 3"]
Ključna reč za pretragu ljubav[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Ukupno115 pronađenih rezultata.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Problem je u tome sto ti ne koristis logiku, ta 100 puta zesca vatra nikada nije dokazana, i nije hriscanstvo jedina religija koja ima pakao ubacen u svoju pricu, ti se isto ne bojis islamskog pakla, jer nisi musliman.
Svi ste vi ateisti kao i ja, za 99% bogova koji su ikada izmisljeni, ja samo ne verujem i u vaseg :)
pa ti uzmi onda laodikejinu opciju,on ne veruje da postoji pakao. on daje šansu na doloženo do suda Božjeg.posle te čeka vatra ognja,ako ne uzveruješ.ili" muslimnski pakao", pa sad budi ateista za hrišćanski pakao,a prijavi se za muslimanski, laodikejin ti je najpovoljniji na odloženo! no ja ti nudim mIsusove rečid a pakao postoji a pre toga imaš najbolju opciju raj. to sa nedokazanošću žestoke vatre je loša hladovina!

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Ti kao jedan clan vrste sisara na ovoj maloj planeti ne mozes da imas takvo znanje, jer da imas mogao bi da ga i dokazes, naravno ne mozes i zato se i zove VERA a ne ZNANJE, dve totalno suprotne stvari.

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Ti kao jedan clan vrste sisara na ovoj maloj planeti ne mozes da imas takvo znanje, jer da imas mogao bi da ga i dokazes, naravno ne mozes i zato se i zove VERA a ne ZNANJE, dve totalno suprotne stvari.
verom se rzumeva. čovek nije usađena tikva ipak,ima razum. a vera informiše razum,kao "najviše čulo". tako vera mi pomaže da razumem da nisam sisar u tvom zamislu.

Natrag