I gde je to znanje o tim dvema glavama?
Ko traži da druge opisuješ ti kaži tvoje znanje mi čekamo da čujemo šta Slap zna sem tračarenja još da napiše?
Izvoli piši slušamo tvoje znanje:
A ti bi se ponovo igrao?
Na forumu gde sam pisao to objasnio sam kako sam ponudio svih
OSAM glava ali sam se vratio na opis
TRINAESTE GLAVE gde ide opis
SEDAM GLAVA kao pokazatelj ko sedi na tim gorama a u
SEDAMNAESTOJ GLAVI ide opis u pojedinostima kako
POSLE onih SEDAM GLAVA ide OSMA GLAVA koje NEMA u opisu 13 glave a to Slap ne može razumeti i ja to shvatam jer za te stvari sem šeširića na glavi treba još nešto ispod.
Sad ti Slape konačno ponudi svoje znanje kao vernik ili tvoje organizacije što si stidljiv pa nigde ne pišeš svoje već samo tuđe kopiraš i tračariš.Ti nemoj meni pisati ja sam neozbiljan piši ostalima oni su ozbiljni, slušamo:
Valjda je vrijeme da prestanete analizirati postupke jedi drugih i da počnete diskusiju o temama, ako imate šta reći o tome. Ovakva rasprava ne vodi ničemu.
Predlažem da u ovoj temi SVAKO pominjanje imena Slap sa moje strane ili Lavić -Taramana sa Slapove strane post bude odmah obrisan i sve smo rešili.Ali, i svaki post gde se piše o sagovorniku a ne o navedenim glavama ili tuđe nudi takođe da se briše. To je rešenje i tad će ribica ćutati jer nezna ništa o tim glavama a meni će biti drago da potom mogu sa Miretom i ostalima o ovoj temi pisati.
A kako Slap laže vidi se iz onog što je gore ponudio iz mog pisanja jer ga tekst demantuje evo ponovo:
17:3 I uvede me duh u pusto mesto; i videh ženu gde sedi na zveri crvenoj koja beše puna imena hulnih i imaše
sedam glava i deset rogova.
Gore je opisana ŽENA kao RIM (veliki grad) koja sedi na carstvu Rimskom u kom je ustoličeno mnoštvo poglavara sa hučnim imenima na glavi. i onda ide opis te oblasti koja odlikuje zver a to su 10 rogova-oblasti i
7 glava nekad bili carevi sa krunama (Otk. 12) a potom carevi sa hulnim imenima (Otk. 13) u novom poretku nove pojave tog carstva gde više nisu carevi dominantni već glava sa Tijarom.
17:9 Ovde je um, koji ima mudrost.
Sedam glava, to su sedam gora na kojima žena sedi.17:10 I jesu
sedam careva.
SLUŠAMO dalje,PONOVO PAŽNJA NA DVOJNO tumačenje.
Broj 7 je za oznaku
GLAVA i za oznaku GORA.
Dakle,imamo
sedam glava (reč je o opisu 13 glave kao HULNIM GLAVAMA jer se citira 13 glava koja udivi svet isceljenjem a tamo piše da je hulno ime na njoj.)
Sem što imamo
7 glava koje nose HULNO IME tu se pominhje i
7 CAREVA već rekosmo da iste glave jesu i
carevi u drćžavi Vatikan.Onda sledi LOKACIJA gde je sedište tih careva i glava hulnih a to je na 7 gora-brežuljaka.
17:10
I jesu sedam careva. Pet je njih palo, i jedan jeste, a drugi još nije došao; a kad dođe za malo će ostati.
Ovde imamo potvrdu rečenog kako ide dvojno prikazivanje te su one glave sa hulnim imenima i carevi. I onda sledi MUDAR UM koji Bog daje i trasira nam put preko onih glava
do one OSME koja je oslovljena ZVER kao OSOBA.
Sve one nose hulno ime ali nisu sve zveri već jedna od njih i treba je naći.
17:11 I zver koja beše i nije, i ona je osmi, i jeste
od sedmorice i u propast ide.
Evo, čujemo ono što rekoh da je zver i osoba i carstvo.
Ta zver koja je OSMI CAR sa hulnim imenom na glavi izlazi iz bezdana seda u hram ubija u Jerusalimu 2 proroka i tad ide u propast kao što Danilo reče.
Pošto tražimo po imenu zver onda krenimo u lov, jel tako Slape?
Uzimamo reč proročku i lovimo zajedno.
17:10 I jesu
sedam careva.
Pet je njih palo, i
jedan jeste, a
drugi još nije došao; a kad dođe za malo će ostati.
17:11 I zver koja beše i nije, i ona je osmi,
i jeste od sedmorice i u propast ide.
Gore nam je trasiran put preko onih glava do one
ZVERI koja je OSMI CAR sa hulnim imenom na glavi pa hajdemo:
Tih
sedam glava koje između ostalih su ovde ponušene imaju nešto zajedničko a to je:
1.Carevi su u državici.
2.Sede na istom prestolu.
3.Nose na glavi imena hulna.
4.Upravljaju bludnicom.
5.Imaju iste titule.
6.Imaju isti broj na glavi.
7 Imaju ista imena.
Evo spisak tih poglavica pa trebamo pratiti od raspada rimskog carstva koje je svojim carevima zadržavalo verske vođe da postanu vladari nad teritorijama a kad se ono raspalo tad stupaju hulne glave i od tad sve do ponovnog ujedinjenja Evrope na čeliku trebamo po gornjoj meri naći PET GLAVA kao vodilju ka otkrivanju čoveka bezakonja koji će udiviti svet:
Св. Лав I 440—461. ODAVDE IH POČINJEMO PRATITI trebaju nam PET njih bez carstva koje je razjedinjeno.
Св. Павле I (757–767) EVO GA PRVI.
Павле II (1464—1471)
Павле III (1534—1549)
Павле IV (1555—1559)
Павле V (1605—1621)
Ovih PET nemaju rimsko carstvo ispod sebe sledeći stoji na istom jer je raspad bio 457 a ponovno ujedinjenje V 1950 tražimo 6-og koji jeste na ujedinjenom carstvu.
Павле VI (1963–1978)
Ah, evo ih tu su se skrili.Gore je jedan što jeste a ispod:
Јован Павле I (1978)
Jedan za kratko iznad 33 dana.
Јован Павле II (1978–2005)
U prvom postu piše OSMA ZVER se traži i SVIH OSAM su poredani ali neko tu mesecima ne može shvatiti kako u 13 glavi piše 7 a u 17 glavi ih ima OSAM i Božja reč mu je neozbiljna i time žele pokazati kao se nesme verovati fundamentalistički već simbolički.
Bilo bi dobro da ima neku predstavu pa bar nešto da on ponudi ali od toga nikad ništa nije napisano pored obećanja i mnoštva poziva i na drugim forumima.Kad krene dijalog sa Miretom onda ima da ćuti jer sad mu se nudi i sad neka pokaže šta zna, slušamo Slape jer posle ovoga sa drugima razgovaram.