Član
- Učlanjen(a)
- 03.01.2011
- Poruka
- 1.573
Sto se mene tice primam ti ja izvinjenje. Ti mozes ako hoces vjerovati i u boga mjeseca u njegove kceri, u sta hoces, to nije moj problem. Ne znam hoce li ti Bog oprostiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Alihu salam tebi brate ali nisi u pravuu prve dve knjige pise Jahve a ne Allah!!Bog ne grijesi!
procitaj kakvi su bili Samuelovi sinovi, a oni su pisali!
zato je Bog rekao: svojim su rukama dopisivali i odgovrace za to vatrom.
Po tebi su u pravu sto odbacise i htjedose muciti Isusa?
Milioni ljudi znaju Kur'an napamet!
Svi muslimani na svijetu znaju napamet nekoliko kracih poglavlja! Na arapskom-kuranskom jeziku (koji se razlikuje od danasnjeg arapskog jezika), dok na svojim jezicima jedva da znaju to isto.
selam alejkum (neka je mir Bozji na vas)
Rekao sam ti da je Kur'an Bozja Cudo!
I evo, ti povjerova!
Nije strasno, lako se uci napamet! To je Bozje Cudo!
Prve dvije knjige date su odabranom narodu Izralecima. Ti tu nemas udjela, tebe tu nema....
Kur'an je dat svim narodima na svijetu.
Rusi su ga stampali na zlatnim listovima. nema unistenja. Bog je rwkao: Ja bdijem nad Kur'anom, bice sacuvan do sudnjeg dana! nNema nikakvih izgleda da nece biti sacuvan!
Selam alejkum (neka je Mir Bozji na vas)
U redu brate ako mislis da je inace dokazi!!!Dokazi da u originalnoj tori,tevratu pise Alla(h)???To ti tako mislis. Jer vjerujes da ima vise bogova.
U redu brate ako mislis da je inace dokazi!!!Dokazi da u originalnoj tori,tevratu pise Alla(h)???
Pozdrav brate Harry.
Džabe napadaju Bibliju i Isusa Hrista. Jer "Suši se trava cvijet opada riječ Boga našega ostaje dovijeka" Isaija 40,8
Ekumenizam vodi u kraj svijeta. Ali sve tako treba da bude kaže Bog u Bibliji.
A samim tim što je ova Biblija skrivana 12 godina jasno je da su sve falsifikovali u vezi Isusa i Trojstva.
Evo link zablude islama o Bibliji i Isusu.
Zablude Islama o Bibliji i Isusu | Hriscanska Adventisticka Crkva Chicago
Jedino Isus ima silu života koja pobeđuje smrt, kao što je to i rekao u Jovanu 11:25-26: „Ja sam vaskrsenije i život: koji vjeruje mene ako i umre življeće. I nijedan koji živi i vjeruje mene neće umrijeti vavijek.“
Malovjerno svejdocenje!Све је у ту сврху, религија која тежи да се рашири на штету друге, тј. да се "просвете" хришћани исламом.
To je isti koji se prikazao Abrahamu, to je isti koji je prenio blagovjesti Mariji-djevici, a to sto ti vjerujes da nije nego neko drugi, ostaje tvoj izbor.У великој су заблуди хришћани, али ће им мухамеданци помоћи јер је њима дао књигу неки анђео за кога се тврди да је Гаврило (Габријел, Џибрил).
Ako ti je stalo da lazno svjedocis, onda ova recenica moze da ostane.Зато се ја и слажем са Харијем да има више богова,
Što se tiče "kontradikcija" u Bibliji dobićeš najmanje 90 jasnih, tačnih i logičnih objašnjenja koja potpunosti opovrgavaju tvrdnju muslimana da je Biblija puna kontradikcija.
A Biblija jeste jedina Božija knjiga i jedina Njegova objava. Jer ne postoje dva Boga i ne mogu biti dvije knjige od Boga.
Bog ne laže, jer u Bibliji je jasno da je Isus Bog. A u Kuranu nije. Pa kako mogu biti obje knjige Božije. Nemoj se naći uvrijeđen, jer ja ne mislim da sam manji grešnik od bilo koga na zemlji.
A posebno ću ti dati objašnjenje za rodoslovlje.