Otkrivena Isusova grobnica и "nova/najstarija Biblija"?

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Muhammed a.s. je posjetio Raj i Pakao. U tu posjetu pod nazivom Miradzdzd ili Nocno putovanje, uznesen je u nama nevidljivi svijet i prenio ono sto je vidio.
Nije niko protjerao Muhammeda a.s. iz Jeruzalema, a ako mislis na genocid nad palestinskim muslimanima, pa ti bi trebao znati ko voli proljevanje ljudske krvi, svajde i ratove. Sotona.
Kraj mu se ako Bog da blizi.

Чак је Мухамед Давидов потомак, а није то најављено само за Исуса Цара. Је ли Мухамед испунио старозаветних 300 пророчанстава као што је Исус урадио? Па, стварно нема смисла...
Covjek koji ima razuma poklekne pred ocito kontradikcijom koju su izmislili "apostoli":

1. Isus se rodio od majke Marije koju muska ruka nije takla. (ja ovo vjerujem! isus dakle nije potomak ni jednog covjeka-muskarca! Pa ni Davida)

2. Isus je kralj i Davidov potomak! (nema smisla! ili je jedno ili drugo! Ja ovo ne vjerujem jer bi to znacilo da je David ili neki davidov potomak opcio s Marijom i tako se rodio Isus! Marija nije bila kurva!)
Isus nije nikada bio kralj! To je izmisljotina.

Ko je onda Davidov potomak ako nije Muhammed a.s.? (uostalom to i ne m,ora biti najvaznije, znamo da Isus sigurno nije ukoliko imamo i zrno pameti)

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Adriane oterecn si "zavjerom". Ima je, ali si brate pretjerao, pises svakojake rijeci koje me takodje podsjecaju na zavjeru.

U Raju ce svi ljudi biti jedne vjere: islama (odani Bogu).

Nisam ja kriv sto islam znaci odansot(pokornost) Bogu. Vama niko ne brani da takodje buduete.
ali ne mozete vi, tradicija, kucni odgoj, crkva, jaja za uskrs, jelka za bozic.... sve u zelji da se potisne sjecanje na Boga i Sud Bozji !

Mislis li da nece? Nego da ce biti zidovi, krscani, ortodoksi... ko?

Само Ислам у рају? Да није опасно, сада бих се насмејао. У рају ће бити припадници свих народа, али само они који прихвате Жртву и верују у Васкрсење Исуса Христа. Свако ко то прихвати и поверује биће печатиран Божијим печатом на челу (ум, вера), тј. Духом Светим - оним кога стално нападаш. Нисам ја оптерећен Заветом, ја сам радостан због тог Завета и волео бих да сви буду радосни као ја због Спасења кога нам је Исус извојевао јуначки.

На мени је да укажем на лажна учења, али пре свега да правилно пренесем науку из Јеванђеља јер је толико погрешних и својевољних тумачења и предрасуда да је невероватно да 20 векова неко користи хришћанство и ислам за ратове и освајања. Предрасуде да ће хришћанин да те убије ако ти каже да си у заблуди је већ укорењена јер вас тако уче сви редом, првенствено медији и управо они наводни безбожници, а у ствари мрзитељи Бога. Они не могу да Га поднесу и њихова мржња се види у сваком филму, музичкој нумери, научној блокади.

Да постоји завера сада говоре управо они који су до јуче исмејавали оне треоретичаре завера, а сада виде да се они више и не крију. Све је отворено, карте су на столу.
Јеси ли негде видео да хришћани овде подржавају јелке и фарбана јаја? Ми први говоримо да су људи у великим заблудама, а да за Бога немају времена. Чак и да им споменеш Исуса Христа они колутају очима. Зато је хришћанство (оно право) толерантно и никога не присиљава да се окрене Богу. То је чак и немогуће, јер је то питање срца и ума (вере). Привидна побожност не значи ништа.

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Само Ислам у рају? Да није опасно, сада бих се насмејао. У рају ће бити припадници свих народа
Pripdnici svih naroda, da. Koji umru kao muslimani (pokorni Bogu).
Ti ocito imas teskih problema sto su islam i musliman raske rijeci iako imaju raskosno vjersko znacenje?
Da nisi rasista?

еси ли негде видео да хришћани овде подржавају јелке и фарбана јаја? Ми први говоримо да су људи у великим заблудама, а да за Бога немају времена. Чак и да им споменеш Исуса Христа они колутају очима. Зато је хришћанство (оно право) толерантно и никога не присиљава да се окрене Богу. То је чак и немогуће, јер је то питање срца и ума (вере). Привидна побожност не значи ништа.
Svuda vidio! Trgovine okicene jajima, zecevima, jelkama , onda srcima, tikvama (noc vjestica! zamisli, slavljenje necastivog! kao krscanski praznik!)... U krscanskim zemljama. Na Istok nisam jos putovao. Ko zna, ne znaci da su oni sasvim ispravni.

Ja jos ne vidim ovdje da je neko poceo da citira Isusa? (osim mene!)

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Muhammed a.s. je posjetio Raj i Pakao. U tu posjetu pod nazivom Miradzdzd ili Nocno putovanje, uznesen je u nama nevidljivi svijet i prenio ono sto je vidio.
Nije niko protjerao Muhammeda a.s. iz Jeruzalema, a ako mislis na genocid nad palestinskim muslimanima, pa ti bi trebao znati ko voli proljevanje ljudske krvi, svajde i ratove. Sotona.

Covjek koji ima razuma poklekne pred ocito kontradikcijom koju su izmislili "apostoli":

1. Isus se rodio od majke Marije koju muska ruka nije takla. (ja ovo vjerujem! isus dakle nije potomak ni jednog covjeka-muskarca! Pa ni Davida)

2. Isus je kralj i Davidov potomak! (nema smisla! ili je jedno ili drugo! Ja ovo ne vjerujem jer bi to znacilo da je David ili neki davidov potomak opcio s Marijom i tako se rodio Isus! Marija nije bila kurva!)

Ko je onda Davidov potomak ako nije Muhammed a.s.? (uostalom to i ne m,ora biti najvaznije, znamo da Isus sigurno nije ukoliko imamo i zrno pameti)

Ма, шта си запео са апостолима, пророчанства су из Старог завета. Значи оспораваш и Јеврејима њихову Тору, тј. наш Стари завет. Исус је потомак Давидов и по мајци Марији и по Јосифу који је оженио Марију јер би је осудили да је учинила прељубу чим је у другом стању. Зато многи и хуле и говоре страшне лажи које су код тебе под No2. Нико није општио са Маријом и то је истина, Духом Светим је зачела (не са Духом, већ од Духа - људи лупетају и хуле на нешто што им смета и не схватају).

Верујеш да је Бог створио Адама и од ребра његовог Еву, али Марија није зачела од Духа Светога? Ко смо ми да сумњамо у Божију величину? Погледај само шта је све створио око нас (мислим на природу и сав живот). Колико је сав тај живот на генетском и микробиолошком нивоу комплексан! Па то све не може настати од мртве материје или случајно. И онда се сумња у зачеће, небулозно! Ко је успоставио ред у Универзуму и сав живи свет? И Њему је немогуће да постане људско тело? Не засмејавај ме, звучиш као атеиста. Они не знају како је настао живот, али знају како се развијао. Такође апсурд.

Могу да схвате да се клонирање врши само са јајном ћелијом, али не верују да је Марија остала девица. И онда наука и Христова наука су супротстављене. Нетачно, клонирање може то да објасни. Такође и ребро које је Адаму извађено сви генетичари исто узимају јер се из ребра извлачи срж која је потребна за клонирање и ДНК материјал (може из руке, рецимо).

А то да је Мухамед Давидов потомак, тј. Христ који је најављен, можеш да верујеш слободно. Само прво истражи како је дошло до тих подметачина и лажи па онда види да ли ћеш и даље да верујеш у то.

Ако неко цитира Исуса и Библију то смо ми онда, управо доказујемо сваку реч коју испишемо. Ако ти не признајеш оно што ја цитирам, зашто да ти цитирам?

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Верујеш да је Бог створио Адама и од ребра његовог Еву, али Марија није зачела од Духа Светога?

Ti tvrdis da nije bila djevica, da je rodila Davidu potomka, a ne ja!!!!!!

Ко је успоставио ред у Универзуму и сав живи свет? И Њему је немогуће да постане људско тело? Не засмејавај ме, звучиш као атеиста. Они не знају како је настао живот, али знају како се развијао. Такође апсурд.
Ja te pozivam da se obratis na Biga Koga ovdje opisujes.

Ако неко цитира Исуса и Библију то смо ми онда, управо доказујемо сваку реч коју испишемо. Ако ти не признајеш оно што ја цитирам, зашто да ти цитирам?

Aaaaaaa, ne! Citiras ili SZ ili apostole!

Uostalom, rekao sam, nista od prorocanstava se ne ugrozava ukoliko se Big smiluje vapecem Isusu pa njegovim krvnicima posalje prividjenje umjesto Isusa!

Osim toga, na taj nacin Isus nije lazni prorok, jer se po SZ lazni prorok mora ubiti. To su zidovi uradili Prividjenju! Da ih ponizi kao ranije ono rogato bice.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Да се ти питаш цитирао бих Куран, срећом па се не питаш. Ја цитирам реч Божију (Библију) која је за тебе лажна, али има нешто и истине у њој (по теби). Срећом па ти је Ватикан послао праву књигу да можеш да знаш истину да Христ није страдао већ се људима учинило.

Бог је мало преварио људе, нудио им Спасење, па им замаглио поглед да им се привиђају ствари. Апостоле је пустио да варају народ и заједно са тим народом страдају за своју веру и сведочанство. И то вековима пре твог христа Мухамеда за кога кажеш да је Давидив потомак, а вазнет баш на месту Соломоновог Храма. Какво чудо! Баш је занимљиво. Уопште ми није чудно, тако је могао Храм да буде светиња за творца ислама, али их је изгубио из руку, па ето Крсташа да поврате светињу. Кад тамо оснива се удружење (Темплари) које са муслиманским одредима за убијање (Асасини и остали, по њима имате и видео игрицу сада, ништа се не крије) праве организације које и дан данас контролишу прљаве послове за главног шефа. Да може још да се богати и да има још већи утицај.

Interfaith gathering between Islam and the Vatican. Worshiping the same «god»

Обожавате истог бога? Кога то? Оног који оспорава Исусову Жртву и Спасење. Не да се поклапа, него се више ништа не крије. Све се полако слепљује у једну ужасну гнусобу коју ће Исус Христ "почистити" када се врати. На жалост, због толико људи који су запали у систем звери, али правда мора да се задовољи.

The Pope on his "interfaith" walk on the Temple Mount on May 12th 2009
"The Vatican deal with the Arab League was signed a few weeks before the Pope came on a visit to Jerusalem and took a stroll on the Temple mount.
The meetings allowed for an exchange of view on the international situation, especially in the Middle East, and on the need to find a just solution to the Israeli-Palestinian conflict and to the other conflicts which afflict the region, the Holy See said.

Понуђено је папи да располаже простором и биће изграђиван храм, живи били...
Занимљиво је да се пише великим словом када се спомиње "света столица". Као да се о некаквом богу ради.

The Muslim version of Catholic Mary, with verses from the Koran, in the Italian city of Siena.

Преко култа Небеске краљице (римски култ) ће се зближити религије. Она се појављује свуда по свету и тврди да је посредник у спасењу, наводно је Исус Христ послао. Катастрофа, али ви следите. Чак више не спомињу име Марије, већ говоре о Небеској краљици коју крунишу. Она чак позива да се људи поклањају њеном кипу, да га поштују. Да мало приближимо слику, погледајте круну.

The black Queen of Heaven, the mother of the Pope , "our lady of Africa".

Има и "црна верзија" за Африку.
Ако те интересује о великој блудници из Откривења, Вавилону који се успоставља, онда ипак мораш да погледаш шта је "песник" Јован записивао док му је Господ Исус Христ показивао.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
covjece!

Isus i proroci nisu rodjeni u moskvi ili trsteniku!u pravu si oni su u glavnom rodjeni u izrealu, a ne u arapske emirate kao na primer muhamed.

imas li uopste pojma?

ne mogu da ti se nacudim brate harry! Da jos uvek nisi ni spomenuo bibliju koju je postavio adrian i ja takodje bibliju djavola?

A o glupostima koje pises nemam reci!!!

adrian je imao u vidu ovo:rogati (3).jpgkuda idu svetski lideri elite,to se vidi iz njihovih znakova koji pokazuju rukom.a cim nadjem muftije foto! Gde koriste isti znak rukom postavicu trenutno ne znam gde je.

to su ti lideri novog svetskog poretka u koji ti verujes.

Pozdrav brate harry.

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Mislis barnabin rukopis? Msilism da je vjerodstojniji nego oni sto su uvrsteni u Bibliju. Neko ih je uvrstio, druze! Neke jeste a neke nije.

Ja vjerujem u Boga. Ja vjerujem da je sotona i proklet i da ce biti bacen u Pakao azejdno sa onima koji ga slijede.

Ja nisam odredjen da sudim ko ce gdje, u sta vjeruje i da li ispravno vjuruje.

Muhammed a.s. je Abrahamov potomak. Vjerujes li toliko? Ili opet moramo iz pocetka?

Ja samo komentarisem knjige i znacenja, a ne vjere!.

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534

Ha,ha,ha ja nisam odavno cuo takvu glupst sta je stobom Harry?mislio sam da si ozbiljniji momak!!

Pardon a mozda si i u pravu sad se secam bio je na drvetu i sve je video i corbu koju je sam skuvao u raju Ha,ha,ha.

Kaze apostol pavle!!!!! i apostoli!!!
"Ali ako vam čak i mi, ili anđeo sa neba propoveda evanđelje različito od onoga koje smo vam mi propovedali, neka bude proklet!" (Gal. 1:8 EČ)

"Ako ko misli da je prorok ili da je nadahnut, neka razabere da je Gospodnja naredba ovo što vam pišem." (1. Kor. 14:37 EČ)

Znaci to je bilo do pred islama napisano a posto je navodno gabrijel kako kur´an tv rdi preneo novo propovedanje na Muhameda, onda je proklet i GABRIJEL I MUHAMED,DA,DA DRAGI MOJ HARRY S BOGOM SE NIJE SALITI.JER PAVLE NIJE MOGAO ZNATI DA CE SE RODITI COVEK POPUT MUHAMEDA ALI BOG JE UPOZORIO SVET PREKO NJEGA DA SVAKO KO BUDE PROPOVEDAO DRUGACIJE DA BUDE PROKLET CAK I ONI,COVEK,ANDJEO EVO CITAJ STIH:

"Ali ako vam čak i mi, ili anđeo sa neba propoveda evanđelje različito od onoga koje smo vam mi propovedali, neka bude proklet!" (Gal. 1:8 EČ)

"Ako ko misli da je prorok ili da je nadahnut, neka razabere da je Gospodnja naredba ovo što vam pišem." (1. Kor. 14:37 EČ)

Razumljivo, da je hriscanski kriterijum u dokazivanju nadahnuća Biblije neprihvatljiv za ateiste (i muslimane). No, ako zaista zelis brate HARRY proveriti istinitost Pisma, tj. njegovo nadahnuce, poslusaj Isusove reci i znaces:

"Tada im Isus odgovori i reče: moja nauka nije moja, nego onoga koji me je poslao. Ako ko hoće da čini njegovu volju, znaće da li je ova nauka od Boga, ili ja govorim sam od sebe." (Jn. 7:16-17 EČ)

Ako zaista trazis istinu, prihvati onda ovaj Isusov izazov... i dobices sam svoj dokaz o istinitosti biblije.

Pozdrav brate Harry.

Natrag