Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Sony NV U53D
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Sony NV-U51a
Hidden content
Sony NV-U70T i U50

Sony NV-U93TC
Hidden content

Učlanjen(a)
05.12.2014
Poruka
114
cao
pitanje za Kopcu ili Bocky72
pokusavam da ubacim nove mape na tranzit 6s
skinuo sam ono sa 80 strane sto je okacio Bocky72 i kaze da sa tim licencama nemoze da otvori te karte

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
Misliš na onaj palet od Victorpetroi? Pretpostavljam da si stavio Here 19Q2 mape.
Potrebne su ti gotovo sve dostupne licence. Njih ... 5, i opet će nešto od sadržaja biti neaktivno (truck čini mi se, za poneke države i Srbiju).
Ili koristi TT izdanje, njihove dve licence su kompletne.

Učlanjen(a)
05.12.2014
Poruka
114
Misliš na onaj palet od Victorpetroi? Pretpostavljam da si stavio Here 19Q2 mape.
Potrebne su ti gotovo sve dostupne licence. Njih ... 5, i opet će nešto od sadržaja biti neaktivno (truck čini mi se, za poneke države i Srbiju).
Ili koristi TT izdanje, njihove dve licence su kompletne.

sad sam ubacio tomtom mape i licence izgleda da je sve ok sutra cu testirati samo nesto mi nije jasno
kod tom tom mapa ima samo poi nema onaj dodatak truk poi a navigacija se koristi bas za kamion
da li smem da ostavim komplet poi od here

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
Mogu se koristiti POI različitih provajdera, Ali POI nisu toliko presudne koliko FTR fajlovi, koje ne možeš mešati. Samo ćeš morati da dodaš i licence od Here-a.

E sad, TT zvanično nemaju ni FDA, ni FPA, ni FTR fajlove, međutim imam informacije da su neki ljudi koristili TT mape u truck svrhu i da kažu da su OK. Koliko su oni stvarno kompetentni, ne bih znao. Ili su njihova vozila/rute manje zahtevni. Uglavnom ima indikacoja da je nešto od tih podataka ugrađeno u same map fajlove.
Morao bi to da proveriš, tako što ćeš staviti TT mape, podesiti profil vrlo detaljno, zadati neku rutu koja je poznata i da ima ograničenja na tarsi, pa da vidiš dali će te ispravno voditi.

Učlanjen(a)
05.12.2014
Poruka
114
Mogu se koristiti POI različitih provajdera, Ali POI nisu toliko presudne koliko FTR fajlovi, koje ne možeš mešati. Samo ćeš morati da dodaš i licence od Here-a.

E sad, TT zvanično nemaju ni FDA, ni FPA, ni FTR fajlove, međutim imam informacije da su neki ljudi koristili TT mape u truck svrhu i da kažu da su OK. Koliko su oni stvarno kompetentni, ne bih znao. Ili su njihova vozila/rute manje zahtevni. Uglavnom ima indikacoja da je nešto od tih podataka ugrađeno u same map fajlove.
Morao bi to da proveriš, tako što ćeš staviti TT mape, podesiti profil vrlo detaljno, zadati neku rutu koja je poznata i da ima ograničenja na tarsi, pa da vidiš dali će te ispravno voditi.

ove tomtom mape koje sam skinuo imaju ftr
Serbia_TomTom_2019.06_190705.ftr 693kb

Učlanjen(a)
01.07.2014
Poruka
4
Sony NV U53D
[Hidden content]

Sony NV-U51a
[Hidden content]

Sony NV-U70T i U50

Sony NV-U93TC
[Hidden content]
Imam sony nv-u93tc pa mi je potrebna pomoc oko otklucavanja ove navigacije.Skinuo sam i raspakovao fajl i dobio dva foldera: MemoryStck i MountedVolume, pa me zanima kako se koriste ovi folderi prilikom otkljucavanja ove navigacije.Win 10 ne vidi navigaciju kada je povezem sa usb kablom.

Natrag