Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

Učlanjen(a)
06.10.2017
Poruka
20
Ubacio sam moju 32gb karticu vidim gore desno na display znak moje kartice,ali kad odem preko Navi path nemaje tamo da se pokaze.Izgleda da moram ipak karticu od 8Gb da nabavim.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
8GB kartice koštaju manje od 500din :D
Inače, nije bitna veličina (;)), nego je najvažniji način formatianja. Isključivo FAT32 za WnCE uređaje.

Učlanjen(a)
06.10.2017
Poruka
20
Onda provericu opet moju karticu i na fat32 da je opet formartiram.

Proverio i formartiro i na fat 32 ali nece da je prepozna.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
Hm. Uređaj zvanično podržava do 32GB SDHC. Jedino ako ti kartica nije novijeg standarda (UHS, UHS-I, SDXC...).
Svejedno, rekoh već, 8GB mSD Class4 recimo je ranga ~550din, a 16GB ~ 620din u poznatim prodavnicama.

Edit:
Bluberijev productsheet kaže da uređaj podržava samo do 8GB. Dakle, pozajmi od nekog 16-cu, pa probaj, a ako ćeš na sigurno, kupi 8-cu.
Ionako ti za sav sadržaj nije potrebno više od toga. Naprotiv, i pola je dovoljno.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
06.10.2017
Poruka
20
Uzo sam od 8Gb karticu i prepozno sve kako treba

Imam jos jedno pitanje.Skino sam mape sa oznakom fda,fsp,fjw,fpa,ftr,hnr.Koje treba da ubacim za igo8?Hvala svima

Učlanjen(a)
06.10.2017
Poruka
20
FBL i nemam.Mislim na ovaj igo sto sam od tebe skino zasto igo8 valjda naviko tako.

Učlanjen(a)
06.10.2017
Poruka
20
Ubacio sam mape ali kad sam pokreno program izbacio mi je gresku.Fatal error occured in main therad.Adress 0x0064214c

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
Ova tema se zove OTKLJUČAVANJE UREĐAJA, a ne problemi korisnika sa igo softverom (odnosno sa svojim neznanjem :D)
Najverovatnije si prenatrpao. Možda i nešto od fajlova nije dobro.
Inače
- Primo ne vidi fjw fajlove, možeš da ih obrišeš
- ako nisi kamiondžija, izbaci i ftr
- hnr ti uglavnom nisu potrebni, slično kao ni fsp
- izvaci sve, ali baš sve ono vezano za države gde nećeš da putuješ
- nije ti potreban nijedna nova licenca. Pobriši ih
...itd
Prelistaj forum, iščitaj malo više, kreni od osnovnih elemenata.

Natrag