Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Brže će ga naći ako fiksiraš te vrednosti,, tj ako ih znaš. Možeš da ih ručno detektuješ sa iGO8 softverom
Ali, portove brže pronalaze starije verzije Primo-a
Pokušaj sa 9.6.13.319729
Najbrža je inače 9.6.13.351648, samo što se dešava da na nekim uređajima konstantno omašuje za 10-15m.
Dragi kolega kopča,koristim blubery 566b igo i becker i mnogo mi se svideonovi minishel u postu 709,ali kod mene na bluberiiju ne radi.putanja minishel,minishel.exe-samo se za trenutak pojavi prvi ekran i nestane.šta to ne radim kako treba?
Ne znam, nema razloga da ne ostane čitavo vrijeme, možda ne griješiš nigdje, nekad neki uređaji jednostavno tako reaguju, probaj možda preko interne da ga pokreneš, i jesi li probao na neke druge uređaje?
Drugari,instalirao sam Navigon 63xx Live na blubery b566 program se odazvao i ja sam setovao program, restartovao i ponovo uključio,ali d setovanja nije ništa ostalo, sve mora iznova.u čemu je problem.