*** Original ESD Windows 8.1 Core/Professional x86/x64 ***

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
Isključi opciju "Verify"!

Koristite USB za Win 8.1!
Ok,hvala
U međuvremenu sam uvidio da još to mogu pokušati,jer pravi odgovor ne znaju ni u microsoftu
gdje možeš pročitati ono standardno šta je potrebno za inst.win 8

Processor: 1 gigahertz (GHz) or faster

RAM: 1 gigabyte (GB) (32-bit) or 2 GB (64-bit)

Free hard drive space: 16 GB (32-bit) or 20 GB (64-bit)

Graphics card: Microsoft DirectX 9 graphics device with WDDM drive
ili da ne možete napraviti upgrade sa win xp na 8.1 već morate clean/custom instalaciju
ova 2 objašnjenja su van svake pameti jer ja imam
procesor 2 ghz
RAM 3 gb
300 gb free hard drive space
a da bih uopšte došao do toga da dođem do custom install moram pokrenuti instalaciju što je nemoguće.
opcija "verify" ne igra nikakvu ulogu,ili bila uključena ili isključena jer dobiješ svakako istu grešku .LP

Član
Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
138
Da se ne pravim pametan cisto da pitam DA NEMAS mozda vise dvd rezaca na kompu, ako imas mozda si greskom stavio u BIOSU podesavanja na dvd rezac koji ne koristis i u kome stavljas bootabile disk pa ga on ne vidi. A DA obavezno kad postavis u BIOSU da ti butuje sa DVD citaca snimi na F10 jer ako to ne radis on i dalje butuje sa hard diska i nece da pokrene windows instalaciju sa DVD diska nego podiye sistem normalno.

Učlanjen(a)
12.03.2011
Poruka
1
Iso fajl (win8.1 x64 bez update) iz prvog posta nema u sebi graficki Boot Loader, vec samo textualni kao win 7!? Insalirao sam na jednu particiju preko DVD slike sistema a na drugu particiju preko USB-a, cisto da proverim da nije ostecen fajl tokom narezivanja.

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
Da se ne pravim pametan cisto da pitam DA NEMAS mozda vise dvd rezaca na kompu, ako imas mozda si greskom stavio u BIOSU podesavanja na dvd rezac koji ne koristis i u kome stavljas bootabile disk pa ga on ne vidi. A DA obavezno kad postavis u BIOSU da ti butuje sa DVD citaca snimi na F10 jer ako to ne radis on i dalje butuje sa hard diska i nece da pokrene windows instalaciju sa DVD diska nego podiye sistem normalno.

Ako nije problem odgovori sa odgovori /citiraj ,tako da znamo kome se tačno obraćaš;)

Ako je riječ o meni ovdje ti je slika iz biosa http://imageshack.com/a/img834/2825/kk5n.jpg

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
Stvarno ne znam sta moze da bude. Pozdrav
O.K,hvala na odgovoru

Ovo izgleda ne znaju ni u microsoftu gdje možeš samo pročitati slijedeće:
da moraš imati 1 gb+rama
oko 16 gb ili malo više prostora na HDD
procesor,ne znam tačno ali valjda 2 ghz
da ne možeš upgrade sa xp na osmicu već mora biti custom/clean install
to bi sve bilo u redu da ja uopšte mogu doći do ovoga djela http://imageshack.com/a/img845/9375/o2a8.png

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
Promijeni optiku :D
može malo jasnije,o kakvoj optici je riječ
blH6ayB.gif

Natrag