*** Original ESD Windows 8.1 Core/Professional x86/x64 ***

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
Ovde na forumu svako je doktor nauka cim nesto nece oni pljuvacinu po onima sto su postavili, najlakse je tako jer njihov komp je zver masina i kod njih greske ne moze biti polupismen svet. Sve sto je ovaj covek postavio sHAKaJaada je provereno i sigurno milion posto. Posto si takav znalac imas moj pred poslednji post pa procackaj malo komp videces da tvoja zver od masine ne radi kako treba negne ne stima sve kako treba.

ako si mislio konkretno na mene tu opasno grešiš.Ni na kraj pameti mi nije da kritikujem nekoga a pogotovo autora ovog
posta.Ja samo tražim pomoć od nekoga ko je imao sličan problem(a da malo pogledaš po netu vidio bi da se ovo često dešava).Znači pomoć od nekoga sa sličnim problemom ako može da mi pomogne a ne od pametnjakovića koji samo znaju
da napišu:kod mene nema problema,tvoja zver mašina ne radi kako treba.Takve šuplje priče mi ne trebaju

Član
Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
138
Lepo sam napisao u predposlednjem postu da moze da bude milion problema, pogledaj da nemas Bad Sectore na hard disku pod broj jedan fantastican program koji ispravlja Bad Sectore je HDD Regenerator 2011, onda pogledaj da ti nije riknuo rezac da nemas viruse,malvare gasi antivirus kad rezes ma ima milion stvari najlaksa opcija ti je prebaci na flesci windows koji si skinuo i narezi kod nekog druga boot cd sa windowsom. Ne zelim da se prepucavam ja toliko. Pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
Lepo sam napisao u predposlednjem postu da moze da bude milion problema, pogledaj da nemas Bad Sectore na hard disku pod broj jedan fantastican program koji ispravlja Bad Sectore je HDD Regenerator 2011, onda pogledaj da ti nije riknuo rezac da nemas viruse,malvare gasi antivirus kad rezes ma ima milion stvari najlaksa opcija ti je prebaci na flesci windows koji si skinuo i narezi kod nekog druga boot cd sa windowsom. Ne zelim da se prepucavam ja toliko. Pozdrav.
hard disk pregledao sa hard disk sentinel-ok
narezao ne znam ni sam koliko win7/xp bez problema
o virusima,malware i ostalom nema ni govora(koristim avast,malwarebytes i comodo firewall
znam i sam da mi je najlakše to uraditi kod nekog druga ali hoću to sam da uradim ili nikako

Ovde na forumu svako je doktor nauka cim nesto nece oni pljuvacinu po onima sto su postavili, najlakse je tako jer njihov komp je zver masina i kod njih greske ne moze biti polupismen svet.
kao prvo pogledaj bilo koji moj post pa bi vidio da ne prosipam nikakvu pljuvačinu po bilo kome
a od takvih pametnjakovića i ne tražim ništa

Član
Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
138
hard disk pregledao sa hard disk sentinel-ok
narezao ne znam ni sam koliko win7/xp bez problema
o virusima,malware i ostalom nema ni govora(koristim avast,malwarebytes i comodo firewall
znam i sam da mi je najlakše to uraditi kod nekog druga ali hoću to sam da uradim ili nikako

Ovde na forumu svako je doktor nauka cim nesto nece oni pljuvacinu po onima sto su postavili, najlakse je tako jer njihov komp je zver masina i kod njih greske ne moze biti polupismen svet.
kao prvo pogledaj bilo koji moj post pa bi vidio da ne prosipam nikakvu pljuvačinu po bilo kome
a od takvih pametnjakovića i ne tražim ništa
I ja sam proveravao hard disk sa hard dsik sentinel i bilo je ok kad sam pustio u DOS rezimu HDD Regenerator 2011 da skenira hard disk nasoa je tri Bad Sectora i ispravio . Ako hoces da proveris hard disk poslacu ti boot verziju programa koja je oko dva mega bajta. Od mene toliko.

Član
Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
138
I ja sam proveravao hard disk sa hard dsik sentinel i bilo je ok kad sam pustio u DOS rezimu HDD Regenerator 2011 da skenira hard disk nasoa je tri Bad Sectora i ispravio . Ako hoces da proveris hard disk poslacu ti boot verziju programa koja je oko dva mega bajta. Od mene toliko Evo ti ako hoces skini i narezi HDD Regenerator 2011. Da ne bude zabune ovo je MDF fajl koji je napravio alcohol 120% trebalo bi da narezes fajl sa alcohol 120% i tada odmah dobijas bootabilni CD, restartujes komp i u dosu skeniras programom hard disk program se nalazi ovde.
Kod:
https://mega.co.nz/#!N8Ym1ZqB!BCKowlD9shze5_KEF836wBztFthNzbDQj3j9BVZTIoA
Ipak bi ja hard disk iskenirao da sam na tvom mestu sa Kasperski Internet Secyriti 2014 meni su avast i nod 32 napravili haos u kompu negde oko 30 virusa su propustili zajedno. Pre par godine pocnem rezanje ili prebacivanje na flesku i na pola se komp restartuje i haos,ljudi me posavetuju i ja instaliram kaspera i o tad ne menjam antivirus i naravno nemam nikakvih problema.Pozdrav.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
Imaš li USB ključ od 4GB? Nareži na njega uz pomoć programa koji sam preporučio u 2. postu.
Nema onakvo START dugme kako je bilo u Windows 7 mada se lako može vratiti pomoću Start8 programa.

ako imaš još malo strpljenja i vremena da pogledaš još jedanput,a ako ne nema nikakvih problema;)
da bih dočarao o čemu se radi staviti ću link 'The procedure entry point CxxFrameHandler3 could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll'

neki osnovni podaci o mome laptopu http://yadi.sk/d/8dHOo6GqNzPuS

dvd je u redu jer sam ga probao na prijateljevoj sedmici i dvd je bootabilan.
jasno mi je da preko win xp ne mogu uraditi upgrade već mora biti clean install.
razumem da si napisao da pokušam sa usb-om ali me mrzi to što moram ulaziti
u bios pa ponovo nameštati za njega,a imam ovih dvd-ova viška.LP

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
138
ako imaš još malo strpljenja i vremena da pogledaš još jedanput,a ako ne nema nikakvih problema;)
da bih dočarao o čemu se radi staviti ću link 'The procedure entry point CxxFrameHandler3 could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll'

neki osnovni podaci o mome laptopu http://yadi.sk/d/8dHOo6GqNzPuS

dvd je u redu jer sam ga probao na prijateljevoj sedmici i dvd je bootabilan.
jasno mi je da preko win xp ne mogu uraditi upgrade već mora biti clean install.
razumem da si napisao da pokušam sa usb-om ali me mrzi to što moram ulaziti
u bios pa ponovo nameštati za njega,a imam ovih dvd-ova viška.LP

Veruj mi da zbog ovakvih koje mrzi da pomere d..e necu vise ni da pisem kako da prevazidjete probleme koje imate, cemu mi ti damo resenje ti napises mrtav ladan mrzi me, pa jel ti nas zajebavas.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
Veruj mi da zbog ovakvih koje mrzi da pomere d..e necu vise ni da pisem kako da prevazidjete probleme koje imate, cemu mi ti damo resenje ti napises mrtav ladan mrzi me, pa jel ti nas zajebavas.
pa,čoeče od tebe niko nije ništa ni tražio
a to bi vidio da si pročitao kome sam se obratio
Veruj mi da zbog ovakvih koje mrzi da pomere d..e .........................ja se ubih tražeći rešenje po forumima a ti izjavljuješ ovakve nebulozne gluposti

rešenje je jedino preko usb-a ili
instalirati sedmicu pa onda osmicu ili
my computer-local disc c-desni klik miša-format,tako da imam čist HDD,pa tako pokušati instalirati
od tebe nisam ni čuo neku pametnu već je to bilo :ne valja ti program,ne valja ti rezač što je van svake pameti
ja objasnim da taj isti dvd bootuje na prijateljevoi sedmici,ti opet isto,
razlog zašto sam napisao zašto me mrzi bootati preko usb-a je kao prvo kupovina istog
a kao drugo (dovoljno je samo malo proći po netu) i vidio bi da i tu ima mnogo problema
Zato ubuduće"molim te nemoj mi više pomagati"

Član
Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
138
Da se ne prepucavamo vise ako uspes ovo da uradis my computer-local disc c-desni klik miša-format ja cu da ti pojedem hard disk. Ubuduce da znas ds se format local C particije jedino vrsi u DOS-u nikako drugacije prilikom instalacije novog windows sistema ili nekom sistemskom alatkom sa nekog boot diska. Bez komentara dalje.

Poslednja izmena:
Natrag