Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Ponovicu post, ne znam jel to dozvoljeno i gde je urednik?
Al evo:
Ovo je iz zaostavstine Elen White, sliku su promovisali Elen White i James White, originalno u ''Velikoj Borbi'' 1874.
Litografija sa svevidecim okom, je pokazana Jamesu White-u od strane M. G. Kellogg-a u ranim 1870-im, posto mu se svidela on ju je publikovao..
To je dokaz da vam je okultizam prisutan od samih pocetaka.
(na slici se vide 10 Bozjih zapovesti okacene o drvo a izmedju njih je svevidece oko..)
U narednim verzijama ovo svevidece oko je uklonjeno a slika je preradjena:
Svima je poznato, da su gotovo svi pioniri adventizma bili masoni, kako onda poricati ukljucenost okultnog u vas nastanak?
To je apsolutno nemoguce..
Sve ono zasta nas optuzujete imate i vi..
Zato vise necu da slusam da nazivate pravoslavnu crkvu paganskom, jer i vi imate paganske - ''satanisticke korene''.
Ta nemoj mi kasti ''promovise spiritizam''?
Hoces mi ti konacno dati DOGMU CRKVE GDE ONA UCI VERNIKE DA ''PITAJU MRTVE''????
Al evo:
Ovo je iz zaostavstine Elen White, sliku su promovisali Elen White i James White, originalno u ''Velikoj Borbi'' 1874.
Litografija sa svevidecim okom, je pokazana Jamesu White-u od strane M. G. Kellogg-a u ranim 1870-im, posto mu se svidela on ju je publikovao..
To je dokaz da vam je okultizam prisutan od samih pocetaka.
(na slici se vide 10 Bozjih zapovesti okacene o drvo a izmedju njih je svevidece oko..)
U narednim verzijama ovo svevidece oko je uklonjeno a slika je preradjena:
Svima je poznato, da su gotovo svi pioniri adventizma bili masoni, kako onda poricati ukljucenost okultnog u vas nastanak?
To je apsolutno nemoguce..
Sve ono zasta nas optuzujete imate i vi..
Zato vise necu da slusam da nazivate pravoslavnu crkvu paganskom, jer i vi imate paganske - ''satanisticke korene''.
PC promoviše spiritizam.
Javljanje patrijarha Pavla.
Ta nemoj mi kasti ''promovise spiritizam''?
Hoces mi ti konacno dati DOGMU CRKVE GDE ONA UCI VERNIKE DA ''PITAJU MRTVE''????
Poslednja izmena: