Okultizam-spiritizam u Hrišćanstvu

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
† Ја Сам Православац †
14 ч. ·
BOG ČUVA LJUDE KOJI SE OVAKO ZOVU: Saznajte šta znače NAJLEPŠA srpska imena!

Svi znamo onu staru izreku: „Ime je sudbina". Da li je to stvarno tako ili je u pitanju obično sujeverje, to ne znamo, ali kada otkrijete značenje svog imena i saznate…
http://beograd.in

Magija imena isto kao i kod JS. Oni misle da su bliži Bogu jer su uzeli ime Jehova, a ne neko drugo.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ime - SHEM kod Jevreja znaci KARAKTER.
Jevreji su davali svojoj deci smisaona imena, kako bi ta deca olicavala karakterne ili fizicke osobine sadrzane u imenu.

Tako je apostol Pavle dobio ime Pavle ili Paul, sto znaci MALEN, jer je bio malog rasta..itd..

Ime samo po sebi nema magicnu formu, ili formulu koja ima bilo kakva nadprirodna dejstva, ali iz biblijskog konteksta mozemo zakljuciti, da Bog moze nadahnuti coveka da svom detetu da ime odredjenog znacenja, koje bi u svojoj formi sadrzavalo i olicavalo karakter, licnost, ili buducu sluzbu tog deteta koju mu je Bog namenio.

Bozansko vodstvo je ovde apsolutno neophodno, jer u suprotnom, neko moze dati detetu bilo koje ime sa pozitivnim osobinama, a da to dete u sebi ima najgore karakterne osobine, i da se u zivotu bavi najgorim stvarima, krininalom, prevarom, nemoralom, itd..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
† Ја Сам Православац †
14 ч. ·

Svi znamo onu staru izreku: „Ime je sudbina". Da li je to stvarno tako ili je u pitanju obično sujeverje, to ne znamo, ali kada otkrijete značenje svog imena i saznate…
http://beograd.in

Magija imena isto kao i kod JS. Oni misle da su bliži Bogu jer su uzeli ime Jehova, a ne neko drugo.

Na facebook-u pisu svasta sto nema veze sa pravoslavljem, svakakvi sujeverni ljudi pisu i postavljaju postove i Tripo to ovde stavlja da bi diskreditovao crkvu.

Cime se ljudi bave.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa to su pravoslavci.

I tvoji adventisti su na facebooku, pa dovoljno je da ljudi ukucaju i pronadju ih, da vide kakvih sve bezboznih ljudi tamo ima, i kakvi su vam mladi tamo, pricaju o sexu i svacemu, bluda i gadosti, ismejavanje Hrista i Boga, te neukusnih viceva i ostalog..

Generalno na facebook-u su sve nazovi vernici i losi ljudi, i ti takve ljude citiras.

To nije ono sto odrazava stvarnost u crkvi.

Mi nismo toliko nisko pali da vadimo tudje djubre. Ali ima po netu tog djubreta, mogu ljudi citati, sami adventisti ih kritikuju...

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
I tvoji adventisti su na facebooku, pa dovoljno je da ljudi ukucaju i pronadju ih, da vide kakvih sve bezboznih ljudi tamo ima, i kakvi su vam mladi tamo, pricaju o sexu i svacemu, bluda i gadosti, ismejavanje Hrista i Boga, te neukusnih viceva i ostalog..

pa svi smo grešni i svi imamo potrebu za Isusom.

Generalno na facebook-u su sve nazovi vernici i losi ljudi, i ti takve ljude citiras.

To nije ono sto odrazava stvarnost u crkvi.

Priznaje se samo rod koji se vidi. Ja na svakom drvetu vidim rod dobar ili loš.

Kod tebe nešto imaginarno, ima neki rod kojeg ne vidi niko, osim ako ne upoznaš lično osobu.

Mi nismo toliko nisko pali da vadimo tudje djubre. Ali ima po netu tog djubreta, mogu ljudi citati, sami adventisti ih kritikuju...

Niže ste pali od protestanata.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pokazali rodovi, ja imam 34 šljive i znam kakav je rod svake godine loš ili dobar i to se vidi.

A vi imate neki rod, kojeg ne vidi niko, al on postoji. Znači da je slab.

Vasi rodovi su eno po facebooku, nek ljudi nadju adventiste pa nek gledaju. Hvalis svoje, a trulo sve, da ne moze biti trulije!

Upiranje prstom u druge, a skidanje odgovornosti sa sebe. Odlika fariseja.
Isus vas je osudio i nazvao licemerima.

Ne mislim tu na adventiste, nemam sta reci za parave adventisticke vernike , oni su primer, nego za tebe, jer ti si medju takvima sa facebooka..

Pravi vernici ni ne koriste facebook.

Natrag