Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
1. "TRISKELE" ( sa tri i četiri kraka ) okultni simbol koji predstavlja tri šestice - simbol antihrista ili sotone.
2. "LOTOSOV CVET" hinduistički okultni simbol povezan sa jin - jangom, simbol mudrosti, duhovnog čovekovog rasta kroz otvaranje čakri, i dovođenja u stanje nirvane.
Simbolizuje Budu koji je prikazan kako sedi na Lotosu.
3. "PENTAGRAM" okultni satanistički simbol koji se koristi za okultne crnomagijske radnje, i prizivanja demona.
Uuu, ma nemoj mi kasti
Vi se razumete u sve okultne simbole, i vi ste strucnjaci!
1. Triskele
Usvojen kao simbol Trojstva.
Vec smo govorili da je crkva modifikovala neke judejske simbole i preuzela kao svoje, a ovaj simbol nalazimo kod jevreja.
Izvor mu je "jevrejski'', a ne paganski.
Ali to nije ni bitno, jel mu je znacenje sasvim suprotno od onog koje mu vi zlonamerno pripisujete, i on u Hriscanstvu oznacava "Trojstvo"!
2. Lotusov Cvet
Jevreji ga koriste kao simbol "cistote" i on se kod jevreja koristi u simbolizmu sa Rebekom a u Hriscanstvu sa Marijom da bi ukazao na njenu cistotu.
Opet izvrtanje!
3. Pentagram
To uopste nije pentagram, niti mu je slican po obliku! To je "Davidova Zvezda" preuzeta od Jevreja i obicno se povezuje sa Hristom!
Opet namerno povezivanje sa paganizmom!
Mire Kontraš naprasno utekao da se ne bi brukao dalje.
Tripo oholi (i slavni), moj duboki naklon vama!
Zao mi je sto cu vas obavestiti, da ste boj izgubili davno, i da vasa vojska pocinje da se povlaci.
Mire nije utekao, nego ne pregovara sa porazenima..
Poslednja izmena: