pa procitajte malo o poreklu uskrsa i na ozbiljnijim naucnim radovima,a ne samo slusanjem Radio mileve
Majstore,tebi je Isus stvorenje koje po nalogu svog Stvoritelja kao sluga u pokornosti ide da izvrši nalog tako je za vas majstore Isus hulio kad je sebe Ocem pokazao i zato je za vas Pavle neispravan apostol jer reče da se Bog JAVI U TELU i zato je vama Isus samo prorok kao i Muslimanima jer mu ne verujete kad reče ako ne poverujete da (JA JESAM=JHVH)pomrećete u gresima svojim i ko bi Ga onda majstore kamenovao ponovo ti kojem je prorok koji se gradi Bogom ili ja koji Ga vidim Bogom u telu?
- I ko se majstorima laži suprotstavlja koji pogađaju datume i izvrću proroštva Božja, onisu sluge satane po tvojoj reči a to mi je poznata parola iz istog legla izađe zato i imate isti koren kao i Jelenaši.
- Pustio bih vas po ulicama ali samo na povodcu da ne napadate narod i ne plašite neuke. Treba vas redovno pelcovati protiv besnila i staviti rešetku na njušku.Oni što su vas pustili među narodtrebali su i lopatom ići zavama pa gde god se na forumu uneredite da to odnesu a ne da pred nama ovde stoji.
- Trebalo bi raspisati oglas da se traži izgubljeni Rašin svedok koji nije pelcovan a krstari po BG i svraća naSerbijan forum i odaziva se na RIS.