Okultizam-spiritizam u Hrišćanstvu

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nisu Adventisti urednici foruma da uklanjaju tudje komentare ili fotografije.
Ako i postoji neki Adventisticki forum, drskost prisutnog moze da izazove takvwe sankcije.
Da si posten ti ne bi samo pomenuo slucajeve u kojima si ti ucestvovao, vec bi pomenuo i Pravoslavne, jer oni brisu sve sto se na njihovim forumima postavi kao dokaz protiv Pravoslavnog ucenja, ili pise protiv crkve.
Na jednom na kome sam pristupio, u startu su me iskljucili kada su shvatili da sam Adventista, i to su mi napisali u obavestenju recima "Necemo ti dopustiti da ovde sektasis"

Toliko o postenju i slobodi..

Sve ostalo su izvrtanja i izmisljotine, a na to te pokrece ono sto si i izneo u svom priznanju koje si dao javno na forumu "da hoces da se osvetis Adventistickoj crkvi"

Isus je za one koji su ga ubijali molio Boga recima "Oce oprosti im jer ne znaju sta cine" a ti priznajes da gajis osvetoljubivi duh.

Dakle, uzalud trosite vreme na pisanje, jer su sve trice i kucine, i izmisljotine i izvrtanja.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa vi ste slepi.
Iz ove izjave se vidi da je kod vas sve vrvelo od masona.
Zasto bi neko izjavio ovako nesto, ako nije bio upoznat sa sastancima masona i kako oni izgledaju?

"Crkva je zatim obavljala svoj posao. No, nije dosla do odluke do jutra. To je bio tajni sastanak, a zatim su svi sastanci nakon toga bili tajni. Mr. H. je rekao da mu je jedan od naših clanova rekao da to previse lici na masoneriju.. " {July 4, 1854 JWe, The Adventist Review and Sabbath Herald 175.14}

Od sada kada nesto govorite, necu odgovarati dok mi ne potvrdite da vam je to licno rekao Gospod, a moje je da se molim i da ispitam da li je to od Boga ili ne.
Dakle, ne zanimaju me ljudska misljenja.

Slava Bogu.

Meni sve Bog otkriva i hvala mu..

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
"Crkva je zatim obavljala svoj posao. No, nije dosla do odluke do jutra. To je bio tajni sastanak, a zatim su svi sastanci nakon toga bili tajni. Mr. H. je rekao da mu je jedan od naših clanova rekao da to previse lici na masoneriju.. " {July 4, 1854 JWe, The Adventist Review and Sabbath Herald 175.14}

Iz ovog citata se zakljucuje da je to bilo njegovo misljenje, a takvi sastanci su se obavljali zbog protivnika crkve kojih je u to vreme bilo mnostvo, kao i spijuna iz drugih crkava, koji su radili protiv Adventista.

Ja nisam slep, ja imam potrpuno osvedocenje da su sve ono sto iznosite neistine, izvrtanja cinjenica, podmukla prikrivanja, itd.

To cinite jer se nalazite u nebranom grozdju nemajuci nikakve druge dokaze protiv samog ucenja koje je potpuno biblijski, nego izmisljate neke price koje nwemaju osnova.

Daleko mu lepa kuca od takvog Hriscanstva gde se koriste lazi i izvrtanje kao sredstvo borbe protiv drugim, nema u tome H od Hrista i Hriscanstva.

Dok se ne obratite Bogu satana ce da vas vara i vodi mrznjom prema neistomisljenicima.

Crkva je Bozja, jedina, i prava, ona cisto jevandjelje, i nju je osnovao Gospod.

Vama vase mnogobostvo u pogibao zajedno sa sotonom koji ga je i izmislio i ubacio u lazne crkve koje je osnovao preko svojih agenata, sa ciljem unistenja istine i crkve Bozje, i upropascavanja naivnih ljudi koji kupe sebi ucitelje, ne ispitujuci u reci Bozjoj i ne moleci se Bogu da ih on licno povede putem spasenja, nego svoje poverenje poklanjajuci smrtnim ljudima.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

Iz ovog citata se zakljucuje da je to bilo njegovo misljenje, a takvi sastanci su se obavljali zbog protivnika crkve kojih je u to vreme bilo mnostvo, kao i spijuna iz drugih crkava, koji su radili protiv Adventista.

Naravno da je ovo bilo misljenje coveka koji je bio ''upoznat sa sastancima masona''.
Dakle bar jedan mason u vasim redovima, dacu jos..

Ja nisam slep, ja imam potrpuno osvedocenje da su sve ono sto iznosite neistine, izvrtanja cinjenica, podmukla prikrivanja, itd.

Zar ja prikrivam i iznosim neistine?

To cinite jer se nalazite u nebranom grozdju nemajuci nikakve druge dokaze protiv samog ucenja koje je potpuno biblijski, nego izmisljate neke price koje nwemaju osnova.

Prica koju ja pricam je istinita , a to je - da ste preuzeli nauku o ''vavilonsko - egipatskoj vezi '' od masona, da je sirite, a cilj takvog ucenja je diskreditacija originalne Hristove crkve i promocija lazne...
Ja ne tvrdim da vi to radite svesno, ne tvrdim cak ni da su svi masoni ostali u toj organizaciji nakon prelaska u adventizam, vec da je pozicija u vrhu znala posao koji se radi...

Ostalo vase verovanje ja ne napadam i ne tvrdim da je masonsko, ali je pogresno.

Daleko mu lepa kuca od takvog Hriscanstva gde se koriste lazi i izvrtanje kao sredstvo borbe protiv drugim, nema u tome H od Hrista i Hriscanstva.

Upravo tako, daleko mu lepa kuca, ne nasedam vise na takva izvrtanja od strane masona. Hvala!

Dok se ne obratite Bogu satana ce da vas vara i vodi mrznjom prema neistomisljenicima.

Da li ja mrzim adventiste?
Da li sam neobracen?

Crkva je Bozja, jedina, i prava, ona cisto jevandjelje, i nju je osnovao Gospod.

Tako je.

Vama vase mnogobostvo u pogibao zajedno sa sotonom koji ga je i izmislio i ubacio u lazne crkve koje je osnovao preko svojih agenata, sa ciljem unistenja istine i crkve Bozje, i upropascavanja naivnih ljudi koji kupe sebi ucitelje, ne ispitujuci u reci Bozjoj i ne moleci se Bogu da ih on licno povede putem spasenja, nego svoje poverenje poklanjajuci smrtnim ljudima.

Takodje, u pogibao zajedno sa sotonom svako ko podrzava masone i siri njihovu nauku svesno, koji je ubacio egipatske i vavilonske simbole u Hristovu crkvu te osnovao sicusne sekte koji ce da sire pricu o otpadu tradicionalne , odvaracajuci ljude tako od istine, odvlaceci ih u lazne crkve koje tvrde da su hriscanske = obucene u ''andjela svetla'', a iznutra su vuci grabljivi..

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Onda poslusaj sve sto si do sada napisao, jer nista od toga se ne odnosi na Adventiste, vec upravo na tradicionalne crkve koje su kompletno masonsko okultne tvorevine, od osnivanja do danas, sa kompletnim ucenjem, obicajima, elementima i simbolima, crkvenim enterijerom i eksterijerom, Bogosluzbenom praksom, pojanjem, itd..

Adventizam je podigao sam Bog, i on nema ni organizacione, ni doktrinalne, ni bilo kakve druge dodirne tacke sa masonima, vec je nastao od pripadnika razlicitih protestantskih crkava koji su bili okupljeni oko Milera.

Sve ostalo je stvar kulturologije podnevlja i istorijskog trenutka u kome je crkva nastala.

Verujem da ti radis neke stvari svesno i ako znas da to sto pises nije istina, vec to radis zbog Tripa koji jeste malo preterao u svojim pisanjima protiv drugih.

Iz tog razloga moja odbrana Adventizma je bila nuzna, ali se izvinjavam na ostrijim recima ako ih je bilo..

Pozdrav!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nisi u pravu, u Hristovu crkvu su ubacivani paganski - egipatski elementi, a osnivane sekte da bi to ucenje sirile..
Moju crkvu nije osnovao ni jedan mason vec Isus Hristos. A tih paganskih elemenata je svega 20-30% , i prica koju vi prenosite je fikcija kao i masonska..

Nikakve veze ovo nema sa podnebljem u kom je nastala vasa crkva, nisu svi amerikanci bili masoni, vec sa Milerom koji je bio mason, a on je sa sobom povukao citavu lozu i otuda imamo i toliko masona u vasim redovima.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Nisu Adventisti urednici foruma da uklanjaju tudje komentare ili fotografije.

Ti si naivniji od naivne mlade koja misli da će prve noći zaspati.
Kome ti pričaš te priče?
Ti li ništa neznaš ili si neviđeno bezobrazam,svako zna da video ne isparava već ako se neko obrati i kaže da je autor videa koji mu smeta ili ga isti vređa tad se isti uklanja a to rade Jelenaši odavno.

Na više foruma sam učestvovao kao i ti Laodikeja i imao sam stotinak adresa u knjizi zabeleški koji su po 5-6 i 7 godina stajali i uvek sam klikom na tu adresu dobio video i onda pokažem nekoliko adresa kao dokaz mojoj bratiji okultistima kad posle nekoliko dana ponovo kliknem na istu adresu a ono materijal uklonjen i tako sam više puta prošao dok sam shvatio da sa zmijskim rodom imam posla jer Katolici sigurno nisu uklanjali videa o masonima Adventistima koga ti lažeš?

Evo pozivan sve ovde prisutne i koji će to biti da odu u temu Adventizam i na brzinu izlistajustranice prateći samo video adrese koje su Adrijano,Mire,Poelbuste,Gera ...itd. postavljali a dokaz su Adventnog okultizma i videćete kako je uklonjeno sve iole važnije i znaćete tad ko su Adv. i da moja malenkost govori istinu jer sam dugo vremena proveo u toj jazbini i veoma dobro znam sa kim imamo posla.
Ponavljam,nema pokvarenije i lukavije organizacije vremenom ćete se i sami uveriti koliko je to bolesno i kvarno stanje.
Nemojte da vam bude teško proverite u pomenutoj temi i uverite se jer sam pratio kako nekoliko stranica kad se odmakne oni odmah uklone dokaz i to rade na svim forumima sveta i svi se žale na ovo što vam govorim.

Dakle.bolestan zmijski porod lukav i bezobrazan pokušava se prikriti ali mi je vidimo kako su uvija i prolazi pored nas zato joj treba na glavu stati.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Nisi u pravu, u Hristovu crkvu su ubacivani paganski - egipatski elementi, a osnivane sekte da bi to ucenje sirile..

Pa su vam drugi krivi što se klanjate idolima i molite mrtvima. E sada ga baš lupetaš Mire.

Moju crkvu nije osnovao ni jedan mason vec Isus Hristos.

Sve i da jeste to nije nikakav arg. još gore za vas. Zbog ovog stiha.

2. Solunjanima 2,4 Koji se protivi i podiže više svega što se zove Bog ili se poštuje, tako da će on sjesti u crkvi Božijoj kao Bog pokazujući sebe da je Bog.

Moju crkvu nije osnovao ni jedan mason vec Isus Hristos.

Arg. apostolskog naslijeđa je oboren sa ovim stihom. Tako su i farisji se pozivali na naslijeđe gena od Avrama.

Jovan 8,33Odgovoriše i rekoše mu: mi smo sjeme Avraamovo, i nikome nijesmo robovali nikad; kako ti govoriš da ćemo se izbaviti?

Jovan 8,34Isus im odgovori: zaista, zaista vam kažem da je svaki koji čini grijeh rob grijehu.

A tih paganskih elemenata je svega 20-30%

Ima ih 99%

i prica koju vi prenosite je fikcija kao i masonska..

U Bibliji stoji da se traže dokazi. A ti ih ne daješ.

Isaija 8,20Zakon i svjedočanstvo tražite. Ako li ko ne govori tako, njemu nema zore.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
A to da su vam osnivaci bili ukljuceni u masoneriju je isto dokazano, ne treba biti matematicar da zbrojis 2 i 2..

Ellen G. White and Freemasonry

ellen_g_white-freemasonry.jpg
Photo to Right: Founder of 7th Day Adventism, Ellen G. White's Tomb Stone. Notice the Illuminati symbol. Obelisks represent Freemasonry, clearly evidenced by the Washington Monument. George Washington was a 33rd Degree Freemason.

Without prophetess Ellen G. White (November 26, 1827 — July 16, 1915) there would be no Seventh-day Adventist [SDA] Church; however, SDAs seek to avoid the issue because Ellen G. White’s life was saturated with occultism, damnable heresies and bizarre experiences. SDAs revere White’s writings as being equally inspired with the Bible.

Interestingly, Charles Taze Russell (founder of the Jehovah’s Witnesses), Ron Hubbard (founder of Scientology), and Joseph Smith (founder of the Mormon religion) were all 33rd Degree Freemasons.

Mary Baker Eddy, the founder of Christian Science, was an associate of 33rd Degree Freemason Henry Steele Olcott who founded the Satan worshipping cult called the "Theosophical Society" with evil female Freemason, mother of the New Age Movement and Hitler's spiritual guide, Helena Petrovna Blavatsky.

PROOF that Seventh-Day Adventism is a big scam is that Seventh-Day Adventism DIDN'T exist before 1844.

Seventh-Day Adventists have a bizarre teaching, exclusive to their religion, called “investigative judgment,” which claims that Jesus entered into the heavenly holy place in 1844 to finish making atonement for our sins. No such doctrine is taught in the Bible. Why was there NO teaching of the "investigative judgment" before 1844? Why isn't this doctrine found in the Word of God?

Why do SDA's only recognize Ellen G. White as a prophetess? Do you mean to tell me that no other prophets have appeared in nearly 2,000 years? According to the Bible (in Hebrews 1:1 and 2), "God, who at sundry times and in divers manners spake in time past unto the fathers by the prophets, Hath in these last days spoken unto us by His Son..." According to God's Word, there are NO prophets today, nor have there been since John completed the Book of Revelation in A.D. 96; thus, completing the Bible.

Kod:
http://www.lovethetruth.com/false_religion/occult/all_big_religions.htm

Mire sljepcima nemožeš ništa pokazat , zašto ,zato štosu sljepi

Dopusti Isusu da te promeni, predaj mu se potpuno, i iskustveno pocni da zivis sa Bogom, i on ce ti govoriti sta je istina.

Nameće se pitanje , koga štujete , i tkovam je Isus

Raduješ li se ti Laodikeja Hristovom vaskrsu i kako?
Kako tvoja zajednica proslavlja Hristovo rođenje i vaskrsenje?

Na ovo pitanje štovam je postavijo Taramana , izgleda da nemate odgovor , i automatski se nameće ono gore moje pitanje , koga štujete , i tkovam je Isus , kadvamse rodijo , i kad je uskrsnuo .

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Evo vašeg kršćanstva antonija i vaše Marije - za mire00 1961. godine sve pravoslavne crkve ulaze u svjetski savez crkava

Natrag