Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Evo vašeg kršćanstva antonija i vaše Marije - za mire00 1961. godine sve pravoslavne crkve ulaze u svjetski savez crkava
Adventisti su vec tamo tajno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo vašeg kršćanstva antonija i vaše Marije - za mire00 1961. godine sve pravoslavne crkve ulaze u svjetski savez crkava
Adventisti su vec tamo tajno.
Onda je Taramanina crkva najčistija, niko od masona nije kod njega infiltriran.
Taramana izgleda i nema crkvu , on ima kako mi se čini samo sveto pismo , to jest Bibliju ,i dobro je tumači ,i svaka mu čast , i velki je vjernik u Krista ,i još sam nešto zaključila , daje bijo u nekoj sektaškoj organizaciji ,i dajese jedva izvukao iz grotla zla ..
Kod mene taj pokušaj lukavstva ne prolazi tako učei Muslimani i ortodox Jevreji i vi da je Otac Bog i svi vi imate Oca sa različitim imenimaali TAJNA POBOŽNOSTI je skrivena od ljudske mudrosti da nebi poznali Boga i spasili se.
Tvoju logiku mačku o rep okači jer ne vredi baš ništa i onda čuj poruku ljudi ispunjenih Duhom Svetim gde im je SIN mera ko ima a ko nema Boga.
Kad bi Isus ponovo dosao u telu,takvi kao ti bi ga opet kamenovali,bas kao i jevreji onoga doba.A ko priča o voljenju ili ne voljenju zašto izvrćeš smisao i skrećeš sa teme?
Reč je o PRIZNAVANJU Isusa kao Spasitelja a verujući imaju jednog Boga i samim tim JEDNOG SPASITELJA.
I vama sad da Isus pokaže sebe Ocem vi bi ga ponovo raspeli jer ste slepci i nevernici.
Previse se bavis filozofijom,mnogo filozofiras umesto da citas Bibliju.U tome i jeste poenta pevoje (petao) što se tako testira poznavanje Boga. Svaki koji nema Boga u telu taj ga nepozna već gradi trojicu ili dvojicu a vi Ga ružite jer objavu u telu gde jeSVA PUNINA BOGA telesno ne vidite i nemate Duha Svetoga inače bi znali istinu jer onaj koji je U VERUJUĆIMA u duhu je našem svojim Duhom kojim nas rađa i poučava SVAKOJ ISTINI.
Riki,jel ti to meni nešto o Bogu kao govoriš....
Meni je vaše stvorenje BOG U TELU zato ja imam Sina kao Boga jer se tako Bog VIDNO PREDSTAVI a vi ga ružite i nipodaštavate jer vam masonski duh ne može ponuditi istinu pa se ni u Jehošuu ne krstite niti u Njegovu pravdu oblačite.
Izađi ti čoveče iz te jazbine i spali masonsku literaturu pa uzmi Bibliju i veruj sve kako čitaš i zamoli Isusa da te On pouči pa se onda javi,jel to dogovoreno?
USKRS, NAJVEĆI HRIŠĆANSKI PRAZNIK
Vaskrs je najveći hrišćanski praznik u godini. Svi hrišćani slave najradosniji verski praznik - Uskrs, kojim je Isus Hristos pobedio najjače Satanino oružje - smr
U narodu postoji običaj da se za Uskrs farbaju jaja. Prema predanju, taj običaj potiče iz vremena kada je Marija Magdalena izašla pred rimskog cara Tiberija, poklonila mu crveno ofarbano kokošije jaje i počela govoriti o Isusovom vaskrsenju. Uskršnjim jajetom, takođe se želi simbolizovati očiglednost vaskrsenja i nastajanje života iz mrtvila. Običaj je da se prijateljima i ukućanima dele farbana jaja, kojima se oni tucaju, a onaj ko razbije drugome jaje ima pravo da ga uzme.
Kod:http://www.novine.ca/slave/uskrs_1.asp
Ako nešto neznaš onda nije sramota pitati .
Ja se kajem, Isuse moj mili,
Od svakoga grijeha svoga.
Moje srce gorko cvili,
Jer uvrijedih tebe Boga svoga.