Oholost i Sektaštvo

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Sekta je svako odvajanje od Biblije, a oholost su pokazali kroz progon hrišćana prije 2000 godina, nastavili sa inkvizicijom, krstaškim ratovima, Astecima, WWII.

Sekta dolazi od sequi, a ne od secare. I ne znači odvajanje, nego sleđenje. Dakle sekta je ona zajednica koja sledi Vođu, osnivača, njegove ideje, nekoga kome se navodno javio "svevišnji", anđeli, vizije i tako to. Sekta ste vi adventisti subote, sekta su adventisti nedelje Džehovisti. Kakva Biblija, kakvi bakrači. Ko odbija Isusa, ko umanjuje Njegovu žrtvu, ko sledi čoveka, je otpad i sekta.

Krstaški ratovi su bili zakasneli odgovor na agresiju prokletog islama. Asteci? A kako bi ste se vi poneli prema narodu koji je jeo ljude i prinosio ljudkse žrtve? Dakle, vama je kao i pobornicima proklete Kritičke Teorije i Kultur Marksizma žao onih koje su drugi narodi zvali čupačima ljudskih srca? Drugi Svetski rat? Pa započela ga je domaja Lutera, kao što je i Prvi. kao što su i Troidesetogodišnji rat započeli protestanti.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Sekta dolazi od sequi, a ne od secare. I ne znači odvajanje, nego sleđenje. Dakle sekta je ona zajednica koja sledi Vođu, osnivača, njegove ideje, nekoga kome se navodno javio "svevišnji", anđeli, vizije i tako to. Sekta ste vi adventisti subote, sekta su adventisti nedelje Džehovisti. Kakva Biblija, kakvi bakrači. Ko odbija Isusa, ko umanjuje Njegovu žrtvu, ko sledi čoveka, je otpad i sekta.

I kako to dokazuje da niste ono radili što sam naveo. Zašto me citiraš a ne koment. to što si citirao.

Krstaški ratovi su bili zakasneli odgovor na agresiju prokletog islama.

Ma da kao i prokleti Poljaci što su napali Hitlera.

A kako bi ste se vi poneli prema narodu koji je jeo ljude i prinosio ljudkse žrtve?

Jedno kada to radi Isus Navin, koji je dobio nadahnuće od Boga, a drugo iz mržnje, pljačke.

Drugi Svetski rat?

Vidi se ko je bio na vrhu nacističke Njemačke. I koje države su glavni saveznici Hitlera tada.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
I kako to dokazuje da niste ono radili što sam naveo. Zašto me citiraš a ne koment. to što si citirao.

Ma da kao i prokleti Poljaci što su napali Hitlera.

Jedno kada to radi Isus Navin, koji je dobio nadahnuće od Boga, a drugo iz mržnje, pljačke.

Vidi se ko je bio na vrhu nacističke Njemačke. I koje države su glavni saveznici Hitlera tada.

Poljaci nisu napali Hitlera. Nego je on to zajedno sa raspopom i lopovom Staljinom, masovnim ubicom i sotoninim slugom uradio.

Nije jedno. Ješua Bar Nabi nije imao nadahnuće od Boga, nego su autori knjige o Jošui to pripisali Bogu, da bi opravdali to. Mada sve što je u toj knjizi treba uzeti sa dozom sumnje, posebno i isključivo istorijske detalje, jer ne postoje arheološki, a ni pisani dokazi da je Jošua Bar Nabi postojao, još manje da je počinio to što mu se pripisuje. Pa i da jeste, ko kaže da to nije takođe počinio delom i da bi pljačkao, svaki rat donosi i pljačke. Uz to genetski dokazi pokazuju da su Izraelci bili na tom području pre navodnog datuma egzodusa po bilo kojoj hronologiji. Zatim ja nigde u svom postu nisam pomenuo Ješuu Bar Nabi. Sudeći prema načinu na koji ga pominjete, vaša maska "pacifizma" bi pala istog trenutka kada bi ste se kao i islamski otpad osetili dovoljno brojnim.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Poljaci nisu napali Hitlera. Nego je on to zajedno sa raspopom i lopovom Staljinom, masovnim ubicom i sotoninim slugom uradio.

E takvi su vaši izgovori kao i Hitlerovi.

Nije jedno. Ješua Bar Nabi nije imao nadahnuće od Boga, nego su autori knjige o Jošui to pripisali Bogu, da bi opravdali to.

Ovo obavezno kopiram. Pa ja sam bio u zabludi, mislio sam da je kod vas bolje stanje, a ono je ispalo mnogo gore.

Mada sve što je u toj knjizi treba uzeti sa dozom sumnje,

Ovo obavezno kopiram kao i ovo prethodno.

jer ne postoje arheološki, a ni pisani dokazi da je Jošua Bar Nabi postojao, još manje da je počinio to što mu se pripisuje.

U ovo je već zastrašujuće. Sad mi je jasno da vi stvarno niste shvatili nijedan smisao događaja u Bibliji.

U ovo moram da kopiram što prije.

Mislim da je dovoljno to što ću vaše arg. da širim dalje, dovoljno sam rekao o njima.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
E takvi su vaši izgovori kao i Hitlerovi.

Ovo obavezno kopiram. Pa ja sam bio u zabludi, mislio sam da je kod vas bolje stanje, a ono je ispalo mnogo gore.

Ovo obavezno kopiram kao i ovo prethodno.

U ovo je već zastrašujuće. Sad mi je jasno da vi stvarno niste shvatili nijedan smisao događaja u Bibliji.

U ovo moram da kopiram što prije.

Mislim da je dovoljno to što ću vaše arg. da širim dalje, dovoljno sam rekao o njima.

Koji smisao? Osobe koje doslovno tumače bibliju za jedno, a izmišljajju drugačije tumačnje za nešto drugo su gospodine "psihijatre" šizofrenici. Uostalom, i paranoju širze među sledbenicima. Kopiraj, kopiraj, baš me briga.

P

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Idiotski nivo razmišljanja temelji se na zaboravljanju da vam je Hitler Mesija.

Nisam ja kriv što vi gledate dio cijele slike i samo to gledate, to je ovo što si naveo.

Po tome koliko ko gleda vidi se nivo razmišljanja, uzak nivo zahtijeva samo dio.

U stvari to je dokaz uskog razmišljanja.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
To što ih ti šeraš (i pišaš) ne govori ništa o mojim argomuntima, ali govori o tebi puno.

Tvoje pišanje po argumentima je dokaz da nemaš kontraargumente.

Pa nije "stara zemlja" antikrist.

Joj, nemoj tako slape,. On ima zadatak da to uradi. MI smo znaš zaslužili da se piša po nama, mi smo otpad, ne štujemo subotu, jedemo kobasice, poubijali smo za samo tri gpdine 60.000.000 naprednih stanovnika amerika, stotine milona nevinih po Evropi tokom 12 i 13 stoleća, vaspitali smo Hitlera, Himlera, Gebelsa, Staljina, Oliver Kromvel i Žan Kalvin su naši, čak smo i islam stvorili da prvo napakostimo Hebrejima, a onda i pravoslavcima. No ni to nije sve, mi smo stvorili teoriju Big Banga, tvrdimo da je zemlja stara 4,7 milijardi godina, verujemo u vanzemaljce (dobro ne baš na Jupiteru i Saturnu, ali niko nije savršen, šta ćeš nije nas "bog" odveo do tamo da sretnemo Enoha)... nemamo "biblijsku" nauku.... maltretiramo žene, ne dajemo im da rade abortuse kada im se to svidi, zabranjivali smo pismenost, upadali u bolnice i zatvarali ih. Dizajnirali smo i gasne komore i krematorijume, ma mnogo smo zli, barem tako tvrde "naučnici" i povjesničari od renomea.... Pa čak i Pismo govori o nama loše i prorokuje nas kao otelotovorene sotone.

Kako nije stara zemlja antikrist, kada je to u "suprotnosti" sa Biblijom. Znaš li kako je to "bogohulno"

Natrag