Član
- Učlanjen(a)
- 01.10.2009
- Poruka
- 2
sajt je uopsten za sve se nesto nadje
samo napred nemoj da padnete
samo napred nemoj da padnete
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mislim da je predhodni izgled foruma bio profesionalniji i lepsi u odnusu na ovaj zato me je i privukao da se prijavim na njega.
Pretrazivac radi potpuno isto kao i pre posto je ista skripta u pitanju...
Admine nije bitan izgled vec kako brzo otvara stranicu a ovde to veoma tesko radi.Lakse je otvarao sa predhodnim.Evo ovako zapitajte se da neko sa bas sporim internetom hoce da postavi problem i sada on to nebi nikada uradio jer ima da ucitava izgled ovaj nvi zato je najbolje da se nekako prilagodi sto pre menjanje izgleda da bi mogli da vratimo na onaj stari ili da zadrzimo ovaj novi.4 je moja ocena.Kako vam se svidja nov izgled foruma?
Ocenite ga od 1-5, gde je 1 najlosije, a 5 najbolje.
Ne kapiram ko vise daje peticu novom izgledu foruma!? Sudeci po postovima, svi nezadovoljni, a preko noci 14 je glasalo za 5. Inace, boja foruma kod mene je bledo plavo- drecavo zelena- bela i stvarno vise ne mogu da citam ni da postujem. Bacm pogled s vremena na vreme, ali nemam vise snage da visim ovde po ceo dan. Mrsava dvojka od mene, da ne bude bas jedinica, ali uopste nisam zadovoljan. Dobili smo obecanje da ce se forum dovesti u red, ali, za sada, nista.