Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Светац
Из Википедије, слободне енциклопедије
Светац је изразито добра или света особа.То је особа коју је црква канонизовала за свеца. У Католичкој цркви беатификација, односно проглашење блаженим, претходи канонизацији, односно проглашењу светим.На Хришћанским иконама, свеци се приказују са ореолом око главе. Календар светаца се назива светачник.
У раном хришћанству сви припадници цркве су сматрани свецима, па се први апостоли цркве (укључујући и седамдесет апостола) поштују као свеци.
(nema pomena o drugim religijama)
A šta ako vas demantujem,i kažem da niko od prvih Apostola nije postao svetac?!
Светац
Из Википедије, слободне енциклопедије
Светац је изразито добра или света особа.То је особа коју је црква канонизовала за свеца. У Католичкој цркви беатификација, односно проглашење блаженим, претходи канонизацији, односно проглашењу светим.На Хришћанским иконама, свеци се приказују са ореолом око главе. Календар светаца се назива светачник.
У раном хришћанству сви припадници цркве су сматрани свецима, па се први апостоли цркве (укључујући и седамдесет апостола) поштују као свеци.
(nema pomena o drugim religijama)
Ne, ti to NE ZNAS, ti si to procitao, tebe su to naucili....I ne mozes reci da znas, i da tvrdis da je to tako....Znam da su se Isus,Majka i Jovan Krstitelj Vazneli.
Ne, ti to NE ZNAS, ti si to procitao, tebe su to naucili....I ne mozes reci da znas, i da tvrdis da je to tako....
:???::???::???:dušo moja
Tesko onome ko je sam pred sobom mudar...ja to znam.Da bi me neko naučio,trebalo bi da zna više od mene?!