Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
mikslis li da kad je sotona evi govorioizvrnutu rec da unutar nije bilo price o milosti i dalje,o vecnosti i dalje,o Bogu ljubavi i dalje. onda prijatelju ne razumes sotonski ktri dobro i lukavstvo. onda si lak plen u njegovoj lazi.on nikad kroz danasnje teologe ne izostavlja "zacin vecnosti i lepote",ako to ne bi uradio,on bi bio jedan glupi andjeo. ali pismo kaze opomenu da je cudesno lep i cudesno mudar,lukav! on voli slicice kako nosi rogove rep itd,da je tu jako ruzan. vec tu u objavi svoje licnosti voli da slaze da Bibliju nazove losom interpretacijom njegovog "lika". ko mu veruje na to vec je izgubljen,a kamoli na ono sto govori!Do sada sto sam slusao sta novi papa govori i kako se ponasa, on je dostojan postovanja; cuo sam da govori o Bogu (ne znam da li ste obratili paznju?) i Milosti (ne znam da li ste obratili paznju?).
Svaki dobar posao, uvijek, muslimani pocinju rijecima: U Ime Boga Milostivog Samilosnog.
To su velike rijeci, one vode u Dobro.
Ne postoji trojedini Bog!u tome se ja i ti potpuno slazemo a postoji Bog koji sebee projavljuje u nekolikop oblika na primer otelovljenje!?(Jovan 1:1-14,isaija 9:6)kolega a što ga nisi pitao i kojem Bogu papa govori
o Jehovi Jednom Jedinom Bogu, ili trojedinojedinotrojnom idolopokloničkom bogu???
neznam da li znaš, ali lijepe riječi imaš i na pijaci za *đaba*
kolega a što ga nisi pitao i kojem Bogu papa govori
o Jehovi Jednom Jedinom Bogu, ili trojedinojedinotrojnom idolopokloničkom bogu???
neznam da li znaš, ali lijepe riječi imaš i na pijaci za *đaba*
mikslis li da kad je sotona evi govorioizvrnutu rec da unutar nije bilo price o milosti i dalje,o vecnosti i dalje,o Bogu ljubavi i dalje. onda prijatelju ne razumes sotonski ktri dobro i lukavstvo. onda si lak plen u njegovoj lazi.on nikad kroz danasnje teologe ne izostavlja "zacin vecnosti i lepote",ako to ne bi uradio,on bi bio jedan glupi andjeo. ali pismo kaze opomenu da je cudesno lep i cudesno mudar,lukav! on voli slicice kako nosi rogove rep itd,da je tu jako ruzan. vec tu u objavi svoje licnosti voli da slaze da Bibliju nazove losom interpretacijom njegovog "lika". ko mu veruje na to vec je izgubljen,a kamoli na ono sto govori!
ne propovedati Isusa juce,danas i do vijeka istog je vec smrt. mislis li da papa propoveda takog Isusa,juce i do vijeka istog? ili vi drugi teoplozi trojstva? ili vi muslimani? js i drugi? proverite Pisma.
Ne postoji trojedini Bog!u tome se ja i ti potpuno slazemo a postoji Bog koji sebee projavljuje u nekolikop oblika na primer otelovljenje!?(Jovan 1:1-14,isaija 9:6)
Pozdrav.
faky ti je delom odgovorio u cemu je problem sa pogresnim poslanjem.Kada kaze Bog, meni tu nema dileme, Bog je Jedan, Svevisnji, nije trojica i nije covjek-stvorenje, nego Stvoritelj.
Nije ista tezina rijeci od razlicitih ljudi koji s enalaze na razlicitim mjestima. Od pape mozda ocekuju da govori o trojstvu ili Hristu-bogu, on to izbjegava do sada. Nadam se da ce i ubuduce, ako zeli da se sacuva od Pakla.
Najveca je ljudsak zadaca da sebe upozna. - Muhammed a.s.
Najveca je ljudska sposobnost da moze razlikovati laz od istine, bez obzira ko izgovara.
Bog se ne pretvara ni u kakve oblike, On je iznad svega, sve Njemu pripada. On salje andjele koji bezpogovorno izvrsavaju Njegovu Volju.
faky ti je delom odgovorio u cemu je problem sa pogresnim poslanjem.
inace najvecva zadaca je lako resiva,savest nam svedoci da smo gresnici,toje jedino sto covek treba da upozna o sebi.
Prvobitno napisao harrybonnot Kada kaze Bog, meni tu nema dileme, Bog je Jedan, Svevisnji, nije trojica i nije covjek-stvorenje, nego Stvoritelj.
Nije ista tezina rijeci od razlicitih ljudi koji se nalaze na razlicitim mjestima. Od pape mozda ocekuju da govori o trojstvu ili Hristu-bogu, on to izbjegava do sada. Nadam se da ce i ubuduce, ako zeli da se sacuva od Pakla.
peko71: Mario Bergoljo definitivno nije onaj kog čekamo ali s obzirom da ima 76 god. i da nema jedno plućno krilo uskoro možemo očekivati novog takozvanog Papau..
:dtyste:
Naravno da će govoriti i o Presvetom Trojstvu i o Isusu- Bogo-čovjeku, jer to je naša vjera. Ako NE bude govorio onda neće ni biti Vrhovni poglavar Katoličke crkve
Možda bi vam matematika pomogla da se vratite u realnost?
Od sedam milijarda ljudi na svijetu – koliko ih ima od 31. listopada 2012 g. – jedna je trećina kršćana. Statistički podaci govore da je kršćanstvo najveća svjetska religija kojoj pripada gotovo 33%, odnosno više od dvije milijarde svjetskoga stanovništva. Kršćana najviše ima u Sjedinjenim Američkim Državama – oko 224.457.000 vjernika (85%), Brazilu – 139.000.000 (93%) i Meksiku – 86.120.000 (99%). Što se kršćanskih denominacija ima ih više od 41 tisuće. Tri su najveće: katolici kojih ima više od milijarde i 200 milijuna, protestanti (u koje se ubrajaju evangelici, reformirani kršćani, anglikanci, baptisti, pentekostalci), oko 500 milijuna vjernika, te pravoslavni kršćani, oko 230 milijuna vjernika.
Zar tebi stvarno nije dosta ruganja i ismijavanja Božjih ljudi? Papa Benedikt nije po tvom isčekivanju bio Antikrist, pa si razočaran? Za Papu Franju još nemaš dovoljno materijala? Hajde, peko, upotrijebi maštu, naši nešto, iskoristi Photoshop, ipak je to Papa, mora da je on Antikrist...
Ah, kako sotona vješto zavodi ljude koji su neposlušni Crkvi.