Novi Papa

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
spedy: evo čak se i rimski pontifex osramotio kada je pokušao nedelju ubaciti u Božje Zapovijedi
ljudi moji, braćo, okanite se nedelje...

Daj barem jednom potkrijepi svoj post citatom. Koji Papa?
Ništa Papa nije pokušao ubaciti, nedjelja je kao Dan Gospodnji već odavno u 10 Božjih zapovjedi i svaki put jedan katolik, a nadam se i pravoslavac, mora ispovjedati ako nije prisustovao nedjeljnoj sv. Misi ili je u nedjelju obavlja o teški posao, bez pravog razloga.
Što vi to pokušavate? Uvjeriti nas? To je Sizifov posao.
Pa, dajte nam mira,
:) slavite svoju subotu zajedno sa Židovima, obdržavajte Stari zavjet...
nemojte zaboraviti ni obrezanje
;)
Nikada nećemo prestati slaviti nedjelju jer je u taj slavni dan naš Gospodin ustao iz groba i zapovjedio nam da hodimo u "novosti života".
Ne zaboravite da ste vi manjina, da ste sičušni u odnosu na ogroman broj kršćana koji slave nedjelju kao mali uskrs.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
sramoto RIMOkatolička
pišeš NEistinu ljudima u lice ovdje javno
evo neka se vidi tko si ti ustvari
ovdje je biblija i Božji Zakon 10.zapovijedi
a vaše RIMOkatoličke idolopokloničke nedelje nigdje

j9ep7416qqvn5xz110ia.png

kažeš koji pontifex je isto tako pričao NEistinu ljudima javno u lice kao što to ti radiš?
pa valjda vaš papa ivan pavao Ii
ima njegova poslanica koja govori da je nedelja dan odmora u Božjem Zakonu, dekalogu u Bibliji
evo ti sad pa neka svi vide da govorite NEistinu oboje koliko ste dugi i široki
u Bibliji je Božji Zakon zapisan na dva mjesta,
ako treba postaviću i drugu sliku

citat iz Biblije koji svjedoči o ISTINI, je u drugoj Mojsijevoj knjizi
poglavlje 20, red 2-17

dokazao sam ti već u jednoj temi da ne govoriš istinu i ti i tvoj pontifex, pa evo opet
neka svi ljudi vide tko si ti

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Spedy, žalim te. Ti nisi upoznao Isusa niti iskusio Njegovu ljubav. Ti ne znaš razgovarati već samo vrijeđati i nazivati me ružnim imenima. Mene, Papu ili Katoličku Crkvu. Tvoje riječi meni ne znače ništa, znam da si samo sektaš koji ne može drugačije nego silom gurati svoja uvjerenja i krivovjerja. Nikoga do sada nisi uvjerio, nikoga prosvjetlio, nikom pomogao, ali ti i dalje dupliciraš iste postove s istim krivovjerjima. Nitko ne djeli tvoije mišljenje, NITKO, ni sa kim se ne slažeš, imam dojam da čak mnoge i iritiraš.

Bibliju poznam bolje nego ti, ali kršćani subotu slaviti neće. Subota je samo za adventiste i tebe.
Uzmi to na znanje i smiri se.
Eto, tako. Danas je pravoslavni Uskrs. Je si li čestitao?
S Kristom smo uskrsli na novi život. Potrudi se napisati nešto konstruktivno. Ako mrziš Papu, to je tvoj problem, ali možeš ga riješiti tako da ne dolaziš više na ovu temu.

Sad ću napisati što novi Papa kaže o svetkovanju nedjelje.
:dtyste:

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
gdje ja to tebe vrijeđam ??
kakvim te to pogrdim imenima nazivam ??
opet želiš podvaliti ??

Bibliju ti vidjela nisi, osim izvana
za tebe je njen saržaj *zemlja nepoznata*

kršćani svetkuju subotu, i to se ne mijenja nikada

a RIMOkatolici koji sami sebe nazivaju kršćanima neka svetkuju šta god žele
samo
da to ne naturaju silom i drugim ljudima
jer
ne žele svi to čedo papstva-nedelju
upamti

probaj shvatiti
da nije mene poslao Krist da se ulizujem svijetu-nepokajanim grešnicima
nego da ih opomenem, da im predočim istinu koja ih vodi u ruke Spasitelja
nijedan reformator nikada nije niti če naiči na odobravanje ljudi
jer ljudi ne žele istinu, ne traže spasenje, velika večina njih
nego traža saučesnika u grijehu

samo ti piši o pontifexu i njegovom čedu-nedelji
takva če ti biti i nagrada za sav taj tvoj trud
pazi
sama sebe zakopavaš u užad grijeha, iz kojeg neče biti izlaza

na kraju ako propadneš, ako se ne spasiš nečeš se moči požaliti nikome
jer znala si istinu
ali
nisi htjela prihvatiti

poštivajuči Božji Zakon i svetkujući subotu čovjek pomaže Kristu, radi na spašaavanju duša

gazeći Božji Zakon i svetkujuči nedelju, griješnik če razapinjati Isusa, nači če se u ratu s Janjetom

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380

Bolestan si, spedy, ali ljubav Božja te može ozdraviti.
Sam sebe izvrgavaš ruglu. Nedjelja je tebi čedo papinstva?
:fool:Nemoj da te čuju pravoslavci i nemoj im kvariti radost Uskrsa. Slavimo 2000 godina nedjelju u slavu Isusovog uskrsnuća od mrtvih, slavit ćemo i dalje.

Na čitavom svijetu ima milijardu i 200 milijuna katolika,
pravoslavaca ima oko 220 milijuna i 700 milijuna protestanata. Tebi je to ništa?
O kojim kršćanima ti govoriš? Odgovori!
:) A svoje sanjarije i želje ostavi za svoje privatne stvari, ovo je ozbiljan forum.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
probaj shvatiti
da nije mene poslao Krist da se ulizujem svijetu-nepokajanim grešnicima
nego da ih opomenem, da im predočim istinu koja ih vodi u ruke Spasitelja
spedy, da li ti to hoćeš da kažeš da si Božiji poslanik? Ako si to mislio, onda nam moraš prdočiti certifikat da bi ti povjerovali:)

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
@izabela
bolestan ja nisam, sigurno
nedelja bila i ostala čedo papstva, jer ju je papska kurija i unijela u ovo što vi zovete kršćanstvo
a to vaše kršćanstvo sa Kristovim kršćanstvom veze nikada imalo nije, niti če imati
jer vi ste idolopolonici od glave do pete, samo se lukavo skrivate iza naziva kršćani
još malo pa čete imati više svetaca nego vjernika, pa tko če ih stiči obožavati, klanjati im se,
unižavati se do bezumlja
da ima miljardu i dvjesti miliona idolopoklonika to si točno rekla, formalista
kojima je Spasitelj tek ponekad na jeziku, a Božji Zakon nikad u srcu
ali ne brini ostaviće vas vjernici samo kad Bog pokaže svoj Zavjetni Kovčeg sa 10.zapovijedi, uslijedit če veliko vjersko probuđenje tada i ljudi če pristupiti Kristu
koliko ima pravoslavaca neznam, ne pratim te brojke, a koliko ima protestanata danas, mogu reći da ih i nema
jer svi oni ispovjedaju RIMOkatoličanstvo, samo je drugačije prepakirano od onoga koje se servira iz vatikana
tko danas vodi protestante, odgovor je jasan, JEZUITI, RIMOkatolički idolopoklonici
malo tko če shvatiti da su protestanti otpali od svog vjerskog učenja i vratili se pod skute rimske kurije
kršćani su uvijek bili i ostali pravi svjedoci Kristovi koji iznose čisti Biblijski nauk
nisam ni mislio da je ovaj forum dječja igra, zato cijelo vrijeme iznosim Biblijski nauk, čistu svetu vjeru Kristovu, nepokvarenu svijetom ni grijehom

@jurivaka
poštovani uredniče za moj certifikat ne brinite
tko vjeruje na rijeći koje iznosim taj če vjerovati bez ikakavih certifikata
nemojte biti kao židovi nevjerni koji su tražili znak od Spasitelja ko fol su tvrdili
daj nam neki znak da vjerujemo u tebe
pa sve da im je pokazano i 100 znakova, židovi nevjerni nebi povjerovali u Spasitelja
blago svim onima koji če povjerovati na rijeći Kristove

napomenut ču da sada ljudi još uvijek imaju prednost jer mogu provjeriti sve što Božji sluge iznose, govore u Bibliji, pa se na taj način osvjedočiti
ali
uskoro če biti takva strahota na zemlji da je velika opasnost da Biblija bude uništena, u razno raznim potresima, poplavama, požarima, uništenjima zemlje
dakle tada če ljudi moći povjerovati samo na rijeć, jer pisanog dokaza neće biti da odu kod kuće i provjere
kada če početi sva ta stradanja, svi ti užasi, gdje če ljudi ginuti na svakom koraku, molit če za mir , vapiti iz svega glasa ali mira biti neče
kada se to najmanje bude očekivalo

neka vam Boga da pamet i mudrost da upoznate pravi Put Istinu i Život

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
@jurivaka
poštovani uredniče za moj certifikat ne brinite
tko vjeruje na rijeći koje iznosim taj če vjerovati bez ikakavih certifikata
Eh, spedy, davno je prošlo to vrijeme kada se ljudima vjerovalo na riječ. Danas su riječi vrlo jevtine, a o njihovoj inflaciji da i ne govorim.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
slažem se apsolutno
čovjek je danas odbacujući Božji Zakon postao potpuno sličan đavlu
njegova rijeć je - nema je

ali

vratite se unazad 2000.g i zapitajte se kako su povjerovali prvi preobraćenici koji su čuli od Apostola rijeć Evanđelja
mogli su povjerovati samo i jedino na njihovu rijeć,
jer
Biblija tada još nije bila kompletna
a
spise starozavjetne nije mogao svako posjedovati pa da provjeri što piše
pa sve da su ih i mogli nabaviti, mnogi su bili nepismeni

ljudi koji danas žive, i imaju rijeć Božju skoro na svakom koraku, nisu svjesni kakva je to milost Božja
uskoro
bojim se, Biblije neće biti
čekaju nas velike, ljute bitke, teške borbe
tko ustraje do kraja u poštivanju Božjeg Zakona biće spašen
svako dobro

Natrag