A vi moja Antonija mrzite gresnike, inace ne bi napadali ljude okolo, a o osudi greha ni rec.
Mi mrzimo gresnike? Pa vi ih mrzite, vi se radujete sto "Bog spaljuje, razvaljuje i poplavom unistava nase hramove", umesto da molite za milost kao Avram, cak i da mislite da mi to jesmo!
A to sto pricate o"razvaljivanju" veze sa biblijom nema! Apostoli rekose - "hoces da kazemo da sidje oganj s neba i spali ih sve? A Isus im rece - 'ne znate kakvog ste Duha. Sin Bozji nije dosao da pogubi vec da spase!"
Tako bi vi 'razvaljivali i spaljivali', jedva cekate da se izliju njegovi sudovi, da vas sujetne Bog uzdigne a nas ponizi.. a dotle on spasava i propoveda evandjelje, ne obracajici paznju na vas!
Vi uopste nemate evandjelje, laznog ste duha! Nimalo niste skromni, prepotentni ste, a kompetentni o bibliji da pricate ni malo!
Neznam ušto vi vjerujete , ali u Bibliji tako piše , a u Bibliji i MAGARICA progovara
Ne znam da li si svesna Antonija, ali si ga ovim pokopala!
Magarica progovara, ali kroz nju zapravo govori andjeo! Kamenje vice i krv vice, ali iza njih takodje stoje zive osobe! Nisu to bajke..
Tako kada "krv vice", Tripo tvrdi da se tu radi o personifikaciji, ali vidimo da gresi!