Mire, govorio sam o laznoj tvrdnji da je Ellen White pisala da na Saturnu, a sada vec i na Jupiteru postoje neka bica.
Dakle, jednom kazete Saturn, drugi put Jupiter.
A nije ni jedno ni drugo, jer ona nigde to nije pisala, vec su joj to pripisali protivnici.
To ste joj vi pripisali u svojim casopisima, a ne mi! Ne mozes svoje casopise pobijati, mrzi me da se time i bavim..
Mire, čovek koga akolita i glavni izazivač ovde na forumu tako olako citira, je izbačen iz Adventista jer je spopadao maloletnice.
Stvarno? Ne znam ali verujem da jeste. Hvala na informaciji. I onda kao oni imaju "rodove" a mi nemamo?
A jos ako se Tripo druzi sa njim, ajojjj..
Pa nije to nista cudno. Jos rekoh za Kainosa ono sto ga kompromituje ranije, pa za Tripa evo pre neki dan.. Mnogi se ovde pretvaraju, a to samo govori sa cime imamo posla..
Oni napadaju nas zutom stampom, a svoje licemere kriju. Zato bi trebalo otvoriti temu upravo o tome, ima dosta materijala po internetu npr. ukucas "dokazi otpada adv. crkve".
Njihovi "rodovi", malo sutra!
Odlučili smo se da svakim stihom osporimo vaše navode.
Odlucili ste se vi po svaku cenu, makar i izvrtanjem!