Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ovo nema vise smisla ni opovrgavati.
Boze me sacuvaj. Da se covek zgrozi citajuci ove odgovore. Ovo nema vise smisla ni opovrgavati.
Ako neko smatra da ovo treba komentarisati neka pise. Ja ne vidim da je ista sa receno, ne zna covek da li da se smeje ili da place?
Ili da li iko dovoljno inteligentan može da pomisli da vanzemaljci stupaju u kontakt sa ljudima?
Ako li su toliko razvijeni, nema potrebe da uopšte otimaju ljude, ili da stupaju u kontakt sa njima, jer i mi ne stupamo u kontakt sa bakterijama i virusima
Baš zbog toga treba sumnjati da se radi i o demonskoj prevari.
Uostalom, nikome iz Crkve nije kroz ovih 2000 godina palo na pamet da tvrdi da na Jupiteru žive plavokosi i plavooki Vanzemlajci, i da im je to rekao Bog.
uostalom o njihovim "naučnim" korenima govori i činjenica da je čovek koji je radio za NASA, život proveo u potrazi za ostacima Nojeve Arke,
Prica da ce crkva prihvatiti ova bica je van pameti,
Nikome nikada. Kao sto rekoh crkva se po ovom pitanju uopste nije izjasnjavala, niti ce se izjasnjavati bez potrebe.
dok adventisti imaju i doktrinu koja to omogucava,
Niti ce vanzemaljci tvrditi da su "duhovi umrlih" niti da su duhovna bica.
Zato se moze zakljuciti da pre adventisti svojom teologijom podsticu prevaru, jer govore o "fizickim bicima iz udaljenih galaksija" i kako "bog dolazi iz pravca oriona" sto podseca na film "zvezdana kapija" i boga sunca RA.
Pa već ste prihvatili duhove pakosti, a mislite da su umrli ljudi, što ne bi i vanzemaljce.
Naša doktrina ne omogućava da mi budemo prevareni, jer mi znamo da su to demoni
Evo dokaza da ćete biti prevareni, pa vanzemaljci neće ni doći, to će biti demoni koji ih simuliraju
To nema veze sa ovom temom.
Boze me sacuvaj. Da se covek zgrozi citajuci ove odgovore. Ovo nema vise smisla ni opovrgavati.
Ako neko smatra da ovo treba komentarisati neka pise. Ja ne vidim da je ista sa receno, ne zna covek da li da se smeje ili da place?
Bozja Rec nije samo knjiga, Bozja rec je i usmena prorocka rec i sve ono sto kaze crkva. Ti prvi zaobilazis Bibliju svojim teorijama i jos navodis da "Boga ne mozemo zakljucati u Bibliju", kada se radi o tvojim idejama , a sada ti je kao "Biblija precista rec Bozja" kada se radi o nama?Ja ipak smatram da Bog plače kada sluša kakve teorije se sve ovde iznose, na uštrp prečiste Božje reči.
Kada sam napisao "da Boga ne možeš zaključati u bibliju" ja nisam mislio na stvaranje nekakve usmene tradicije suprotne pismu, kao što je to slučaj sa tradicionalnim crkvama.
Čudno da pominješ proročki dar, a kada sam ja svedočio o njemu vi ste osuli paljbu na Ellen White, a ona ga je posedovala.
Dakle, tvoji stavovi su kontradiktorni i u konfuziji.