Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Tvoji arg. i jesu bla,bla, bla, trkelljanje, bulažnjenje, lamprdanje itd
Opet koristis nase argumente. Prvi smo rekli da laprdate bezveze. Ako si dosledan sam sebi (a nisi) onda ne bi optuzivao nas da uzimamo tudje argumente a sam ih koristio!
Dakle, dokazujes svoju nedoslednost i los karakter!
A da vi ste ok kada po nas popljuvavate, mi nismo norm. što se fino ophodimo prema vama.
Vi se fino ophodite? Jedini od vas koji je fin je Jovan i svaka mu cast na tome. Vama na sramotu koji se pravite proroci i poslanici, sve sami Bozji izabranici poslani da spasavaju izgubljene!
Mogli bi da otvorite i agenciju "izgubljeno nadjeno" - ne znam koga ste nasli, ali sve sami slepci koji bauljaju po mraku, ovaj Laodikeja se vata za zakon ko pijan za ogradu da ne padne, misli da vidi a slep je, dok si se ti uhvatio za 'pig', hodas po mirisu dok vam Piramida i gluv i slep, uhvaceni pod ruku bauljate kroz mrak.. daleko cete vi stici!
To ne znaći da Bog nije stvarao druge planete naseljene živim bićima koja su kao i mi stvorena na sliku Božju
Dokazao sam Pismom zasto su stvorene zvezde - "da budu znaci vremenima mesecima i godinama", dakle "zbog zemlje" da ukrasavaju nocno nebo, a ne zato da na njima zive neki mali zeleni!
Nocno nebo je nas "casovnik" i nista drugo!
U zvezde spadaju i planete da ne bude zabune, jer stari narodi a ni biblija ne poznaju podelu nebeskih tela na zvezde i planete kao mi danas.
Osim toga, u trenutku stvaranja zemlje stvoren je i citav svemir i planete -
"Tako se dovrši NEBO I ZEMLJA I SVA VOJSKA NJIHOVA"
"Za sest dana stvori Bog NEBO I ZEMLJU".
Posto su one stvorene u istom trenutku kad i zemlja i sa razlogom da obasjavaju zemlju, ukrasavaju njeno nocno nebo i sluze za merenje vremena, ne moze biti govora o zivotu na njima, odnosno nekog "naprednog zivota" koji bi bio stariji i "tehnoloski razvijeniji" od nas!
Price o vanzemaljcima koji dolaze sa nama bliskih planeta iz naseg solarnog sitema ili univerzuma su sa biblijskog stanovista glupost! Kao i prica vase prorocice o stanovnicima na Jupiteru i Saturnu u fizickom univerzumu!
Nas fizicki univerzum nije stvoren da podrzava zivot i nije mu to namena!
Poslednja izmena: