NLO i Biblija -leteci tanjiri i vanzemaljci u Bibliji

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa znaš šta rade promijene kritierijume za određivanje visina, uglova, udaljenosti itd. i onda svoja navodna istraživanja uklope u to.

Evo vidiš u prilogu da lažu o udaljenosti nekih objekata. Dakle promijenili su kriterijume i zato navodno imaju dokaze.

Ma ti znas da smo mi nesto promenili i da mi manipulisemo, ni ne znas sta postavljas, niti si pogledao. Ne zna ni Laodikeja!

Samo procitas naslov i postavis, i kao ti si "dokazao"!?

A ono video sto si postavio ili tekst "u korist ravne zemlje" govori!

Pa da crknes od smeha!

Ti uopste i ne razmisljas o onome sto postavljas, niti o onome sto mi pisemo, odlika bezumnih!

Ti se nesto "inatis"!

U inatu je glupost velika, uvek bila i bice!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
DOKAZI!!!

GDE SU TI DOKAZI???

Ja nista ne tvrdim bez dokaza, ali ti i Tripo ste genijalci, vi sve znate, samo ne znate dokaze postaviti!

Ti ne vidiš ni Boga od ikona. Braniš idolopoklonstvo, negiraš stvaranje i drugih svjetova, napadaš subotu, propovijedaš spiritizam, Boga ružiš da će ljude da vječno muči, negiraš vaskrsenje, vjeruješ u besmrtnu dušu (zagrobni život).

A to sve zato jer si nauku u advent. crkvi u kojoj si rođen( tako si rekao prirodnije) prihvatio formalno bez shvatanja smisla. A to je besmisleno. Vjerovao si samo jer ti je neko tako rekao.

Onda si iznosio bljuvotine kako pator nije zakopčao šlic, pobožnost ti zavisi od moje.

Prošle sedmice je bila dobra pouka za subotnu školu, jesi li je vidio?

Klevećeš druge, sada si napao i Laodikeju, ajd što si mene.

Ma ti znas da smo mi nesto promenili i da mi manipulisemo, ni ne znas sta postavljas, niti si pogledao. Ne zna ni Laodikeja!

Sve pročitam što iznesem veći dio. I znam o čemu se radi pored lošeg prevoda.

Pa da crknes od smeha!

Ti ovdje pokazuješ frustracije i samo pljuješ po drugima. Kakve si samo bljuvotine iznio na mene, ali ja i ne bih volio da me ti hvališ i braniš.

Ti uopste i ne razmisljas o onome sto postavljas, niti o onome sto mi pisemo, odlika bezumnih!

E u šta si se pretvorio.

Ti se nesto "inatis"!

U inatu je glupost velika, uvek bila i bice!

A vidim ti popuštaš u stavovima, evo sve si prihvatio što je rekao Laodik.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
I ti osjećaš Mire duboko u sebi da je ipak nauka advent. istina i zato imaš potrebu da obezvrijediš raspravu i da samo kontriraš pa i oko ove beznačajne teme.

Ali ti ponos ne dozvoljava da je prihvatiš.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ti ne vidiš ni Boga od ikona. Braniš idolopoklonstvo, negiraš stvaranje i drugih svjetova, napadaš subotu, propovijedaš spiritizam, Boga ružiš da će ljude da vječno muči, negiraš vaskrsenje, vjeruješ u besmrtnu dušu (zagrobni život).

A to sve zato jer si nauku u advent. crkvi u kojoj si rođen( tako si rekao prirodnije) prihvatio formalno bez shvatanja smisla. A to je besmisleno. Vjerovao si samo jer ti je neko tako rekao.

Onda si iznosio bljuvotine kako pator nije zakopčao šlic, pobožnost ti zavisi od moje.

Prošle sedmice je bila dobra pouka za subotnu školu, jesi li je vidio?

Klevećeš druge, sada si napao i Laodikeju, ajd što si mene.

Tripo mnogo si bezobrazna osoba.
Odgovaraces pred Bogom!

Ko negira stvaranje!?
Ko propoveda spiritizam!?
Ko negira vaskrsenje!?

Nazivas me formalistom, jel si ti to umislio! Ili namerno radis!

To je pokvarenost!

Ako kazem da nisam formalista onda nisam!

Kako se zoves Hriscaninom a lazes izmisljas i manipulises?

I kakve ovo veze ima sa temom!

Sve pročitam što iznesem veći dio. I znam o čemu se radi pored lošeg prevoda.

Ma kako da ne!

Zasto tu izmisljas kad smo svedoci i ja i Adrian da NEMAS POJMA STA SI POSTAVIO!

Zar ti nemas savest???

(hah, izgleda da ti ne znas ni engleski kad ti treba prevod).

Ti ovdje pokazuješ frustracije i samo pljuješ po drugima. Kakve si samo bljuvotine iznio na mene, ali ja i ne bih volio da me ti hvališ i braniš.

Pa izneo sam i iznecu, jer to su tvoje bljuvotine, a ne moje!

Ti sam sebe sramotis, vidimo to gore, gde se namerno inatis i postavljas ono sto nisi ni procitao!

Kako hoces tu ludost da nazovem!?
Jel to mozes nazvati lepim imenom???

Dokle ces se tako ponasati!?

Takav inat, bezobrazluk, ponositost, ignorancija, bahatost sa tvoje strane - ne mogu probuditi lepe emocije ni kod Boga a kamo li kod coveka, on se takvima suprotstavlja!

Zato cu kazati sta Bog misli o takvima kao sto si ti!

A vidim ti popuštaš u stavovima, evo sve si prihvatio što je rekao Laodik.

Pa naravno da sam prihvatio ranije kad mi je rekao nesto, i uvek cu, ali se trenutno ne slazemo..

I ti osjećaš Mire duboko u sebi da je ipak nauka advent. istina i zato imaš potrebu da obezvrijediš raspravu i da samo kontriraš pa i oko ove beznačajne teme.

Ali ti ponos ne dozvoljava da je prihvatiš.

Ne, nimalo ne osecam!
Ja nemam ponos, jel te ne bi ni ukoravao za sopstveni greh, to bi onda bila osuda i meni!

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
negiraš stvaranje i drugih svjetova

Ко негира друге светове? Гледали смо Звездане стазе и Звездане ратове и ми верујемо у те "светове". Чак смо у контакту. Поздрављају вас Евокси, Клингонци и тебе специјално поздравља Јода.

yoda.jpg

Мире, не знам зашто се замајавамо са овим ликовима. Мораћу да пишем као да ових спамера нема. Сећаш се да сам се раније исто нервирао као ти када сам провалио да се Драган тако прави блесав? Њима и одговара да нас избаце из Мира и да се спустимо на раван простог препуцавања (спамовања). Они убаце жишку и онда се кревеље како се ми нервирамо или наседамо наивно. Те секташе треба игнорисати, они за поштено не знају. То одговорно тврдим после свих година од како сам у контакту преко форума.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Tripo mnogo si bezobrazna osoba.
Odgovaraces pred Bogom!

Ko negira stvaranje!?
Ko propoveda spiritizam!?
Ko negira vaskrsenje!?

Nazivas me formalistom, jel si ti to umislio! Ili namerno radis!

To je pokvarenost!

Ako kazem da nisam formalista onda nisam!

Kako se zoves Hriscaninom a lazes izmisljas i manipulises?

I kakve ovo veze ima sa temom!

Što uzimaš ovo moje nabrajanje tvojih lažnih učenja kada nemaš razumnu kritiku da to osporiš.

Ко негира друге светове? Гледали смо Звездане стазе и Звездане ратове и ми верујемо у те "светове". Чак смо у контакту. Поздрављају вас Евокси, Клингонци и тебе специјално поздравља Јода.

yoda-jpg.102774

Čim nemaš dokaza prelaziš na ovo.

Negirate vi i stvaranje Božje.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Lepo reče Tripo.

Da bi se stvorila teorija o ravnoj zemlji - mora se promeniti ceo sistem položaja kontinenata, i kriterijumi za određivanje udaljenosti, uglova, visine, parametara, itd..

To je paralena nauka, koja je potpuno suprotna nauci o zemlji kao lopti.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Добро, не мораш толико полтронски да се опходиш према свету, видеће господар овога света да подржаваш његове "науке"... и наградиће!

Верујете у "друге светове", тј. ванземљаке, а овамо ми смо будале. Зато и кажем да вас поздрављају свемирци, Јода је одушевљен вашом вером. Само још мало медитирајте да ступите у контакт са њима. Ускоро ће ваши свемирци и да дођу. А пошто сам ја као некакав школовани кадар по питању механике кретања, сила итд. веома некористан према вашем знању из суботњих школа (где су вам рекли да подржите "плави кликер"), онда је боље да се повучем пред копирај-пренеси стручњацима.

Poslednja izmena:
Natrag