Pa zato ti stalno ponavljam da si uveo svoje kriterijume tj. prihvatio te krit. ravnozemljaša.
Koje bre kriterijume, gde ti je paralaksa u kretanju zvezda? Moras imati paralaksu!!!
Dao sam uputstva u kojem se jasno uračunava.
E vidis, znao sam ja da se uracunava, ali je tvoj problem sto i bez racunanja nemas problema prilikom letenja ili plovidbe!!!
Nedavno je bas jedan pilot pricao, kako je zalutao, otakazali mu instrumenti, pa je morao da uracunava zakrivljenost, to su slozeni proracuni, navodili su ga radio vezom, onda je izgubio vezu , i iznenadio se kada je bez obzira na sve stigao kuci bez uracunavanja!!!
Znaci zakrivljenosti nema, samo varaju ljude!
Pa opet tvoj kriterijum, ti nemaš pojma kako se se manipuliše masama. Mijenjate kriterijume.
Kakve bre kriterijume?
Odgovori na pitanje!?
Ako ti vidis da je brod zasao ispod horizonta to znaci da vidis zakrivljenost!
Zasto onda ne vidis da tvoj brod stoji "ukoso" pod uglom!
Ne mozes ti videti zakrivljenost i istovremeno tvrditi da ne vidis da brod stoji ukoso pod uglom, jer to nema smisla!
Ne mozes ti videti jedno a da drugo ne vidis!
Ako je zemlja okrugla, brod
MORA STOJATI 'UKOSO POD UGLOM'!!!
Naravno da nemate, jer ste promijenili kriterijume.
Ma kakve bre kriterijume, nemoj mi tu prodavati fazone, nego odgovaraj na pitanja!
Nisam promenio pricu ni za m. , nego izvrdavas!
A gdje tebi kraj Zemlje? A da sada si uveo vojsku po čitavoj Zemlji koja ne da proći.
Tvoje ismejavanje je glupavo, jer postoji sporazum o nicijoj zemlji, i to je zabranjena zona, koju cuva vojska 50 zemalja!
Samo specijalnim odobrenjem mozes proci, ako si predsednik , Papa ili princ. I to pod strogim nadzorom.
I sad se ti kao ismejavas, to nije istina!
Kazes gde je kraj?
Pa to je tek glupavo pitati!
Kao kad bi ja pitao gde je kraj vase lopte ili gde je kraj vaseg univerzuma?
Zasto mora da postoji kraj? I ako postoji kraj, to ne znaci da je to kraj krajeva.
I Bog je bezgranican, pa ga ne dovodimo u pitanje.
Tvoj um je verovatno ogranicen, ili se ti prosto ismejavas i rugas, a to je tek glupavo!
Zasto ja uopste sumnjam da ti ovo radis namerno?
O tome sam dao prilog u ovim velikim tekstovima. Ko ti je kriv što ne čitaš.
Gde ti je dokaz da je iko oplovio/obleteo zemlju u pravcu "sever - jug"???
Da citam to djubre?
Pa to je kao da citam turski a ne srpski.
Prvo sto nisi dao nista, a drugo, sto neces da ponovis svojim recima, i napises odgovore na sva pitanja, jel odgovora ni nemas.
Samo spamujes velikim tekstovima (koje nisi ni procitao), da bi ispalo kao da si ti nesto odgovorio!