Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
Cuj video sa mosta, leba ti, nemoj me zasmejavati!
Naravno jer sam bio u Juž. Americi, Africi i Centr. Americi, radio sam na brodu.
Tebi je zdrava nauka ludilo. Znaš ko se smije zdravoj nauci u Bibliji.
Al šta ćeš kada ti je sve oboreno. Ostalo ti je da se cerekaš.
Moj prijatelj radi u mornarici i nikada nije video zakrivljen horizont a ti li si video, daj molim te! On najbolje zna kako pogoditi brod na udaljenisti od nekoliko kilometara, ne uracunava se nikakva zakrivljenost jer je nema..
Tvoji prijatelji nisu bili na brodu dužine 180 m i visine preko 20 m.
Avion kada leti nikada ne uzima u obzir zakrivljenost, vec leti pravo, ziroskop mu ne treba! Zapravo ziroskop bi trebao pokazati zakrivljenost ali ne pokazuje!
Pa neće letiti krivo. Zato avion sa naših prostora kada ide prema Japanu ide sjevernije.
Znam ljude koji su odavde išli jer je kraći put, čak je i Titanik išao sjevernije da skrati put.
Sto ne izleti onda u atmosferu kad leti pravo a zemlja okrugla?
Pa nije ni izašao iz atmosfere.
Zasto NASA uracunava zakrivljenost pri letovima a obican avion ne uracunava???
Već oduvani dokazi. Sačekaj da ti malo dam naučnih dokaza za ovo.
Objasni mi kako vidis svetionik koji je udaljen kilometrima i koji zbog zakrivljenja ne bi smeo biti vidljiv?
Dobićeš odg.
Kako sa broda vidis grad udaljen kilometrima a ne bi ga smeo videti jer je prema proracunima ispod horizonta!?
Pa ti i sada vidiš grad udaljen kilometr. a ti bi da ga ne vidiš nikako pa čovjekov vidljivi horiont je oko 25 km nekada i više kada je vedro potpuno.
Nemas ti pojma, samo bi se nastavljao namerno..
Naravno da mora da ispliva tvoj problem srca.