Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A otkud ti znaš da je Adam bio viši a ostali niži DOKAZ?[/B]
Za takvo nakaradno tumacenje reci je u svakom slucaju potrebno dodavanje ljudskih filozofija a ne samo vera u rec Bozju.
Onaj ko veruje u REC BOZJU on ne dodaje toj rci ljudske filozofije, vec tumaci rec Bozju samom tom recju.
Ellen White je pisala iskljucivo na osnovu reci, tako da ti koji usvajas nesto sto nije deo same Bozje reci nemas prava da govoris o nekome ko to cini i ima cisto Biblijsko ucenje.
Imam samo jedno pitanje - Da li u svemiru ima greha osim na planeti zemlji, odnosno - da li su navodni vanzemaljci grešna bića.
Ovo pitanje je vezano za pojedine slučajeve gde su navodni vanzemaljci imali opite na ljudskim bićima bez njihovog pristanka i imali odnose sa njima i čak prenosili pojedine bolesti, ili pak krali tuđu imovinu ( životinje, predmete..itd ).
evo kako svemirci uzimaju uzorke sa zemlje
slučajno sam to fotografirao - šečući se
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/...XpPGZwEw53UCwx6t0DHCkLI_ROLA-XJANFSbQp9iE-cOg
Imam samo jedno pitanje - Da li u svemiru ima greha osim na planeti zemlji, odnosno - da li su navodni vanzemaljci grešna bića.
Ovo pitanje je vezano za pojedine slučajeve gde su navodni vanzemaljci imali opite na ljudskim bićima bez njihovog pristanka i imali odnose sa njima i čak prenosili pojedine bolesti, ili pak krali tuđu imovinu ( životinje, predmete..itd ).
Pominje li Biblija uopšte neke druge svjetove i neke druge lokacije, osim Zemlje, ili neka druga bića koja je Bog stvorio na nekim drugim planetama? Koliko znam ne pominje. Odakle onda vama vjernicima ideja i vjerovanje u vanzemaljce?
ŽIVOT je samo na Zemlji.Pominje li Biblija uopšte neke druge svjetove i neke druge lokacije, osim Zemlje, ili neka druga bića koja je Bog stvorio na nekim drugim planetama? Koliko znam ne pominje. Odakle onda vama vjernicima ideja i vjerovanje u vanzemaljce?
Pominje li Biblija uopšte neke druge svjetove i neke druge lokacije, osim Zemlje, ili neka druga bića koja je Bog stvorio na nekim drugim planetama? Koliko znam ne pominje. Odakle onda vama vjernicima ideja i vjerovanje u vanzemaljce?
Naravno da ima.
Ne čisti se samo zemlja jer piše da se i nebo čisti zar ne?
Svasta pisu, moramo priznati da ima izmisljotina. Ali postoje i realni slucajevi i fizicki dokazi otimanja ljudi.
Ne bih rekao da su vanzemaljci ikada igde imali odnose sa ljudima. Gde to pise?
Vanzemaljci su gresna bica, jer oni su u stvari pali andjeli, zacetnici greha.
U svemiru nema drugih bica koja su gresna, mi smo jedini, to je moje misljenje, ali biblija o tome nista izricito ne kaze.
Tkz. vanzemaljci ne dolaze sa druge planete, vec se nalaze u podrucju zemlje u nekoj poddimenziji odakle izlaze..
Da li su ta bica telesna, to je pitanje. Ali ono sto znamo jeste da poseduju mogucnost materijalizacije i dematerijalizacije, sto je svojestveno andjelima.
Takodje Phil Schnieder je rekao da je sa vanzemaljcima zabranjeno rukovanje, jer na svom telu imaju bakterije koje su smrtonosne za coveka, odakle mozemo izvuci neke zakljucke, moj je da ta bica uopste nemaju materijano telo vec samo fizicki oblik...
Ali, ako cemo posteno, da li biblija stvarno tvrdi da andjeli nemaju fizicko telo?
Druga je stvar sto oni mogu da menjaju oblik...