NLO i Biblija -leteci tanjiri i vanzemaljci u Bibliji

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Za takvo nakaradno tumacenje reci je u svakom slucaju potrebno dodavanje ljudskih filozofija a ne samo vera u rec Bozju.

Onaj ko veruje u REC BOZJU on ne dodaje toj rci ljudske filozofije, vec tumaci rec Bozju samom tom recju.

Ellen White je pisala iskljucivo na osnovu reci, tako da ti koji usvajas nesto sto nije deo same Bozje reci nemas prava da govoris o nekome ko to cini i ima cisto Biblijsko ucenje.

Ja tumacim sve iskljucivo na temelju biblije.
Ako se u 1. Mojsijevoj u 6 poglavlju spominju divovi, to samo znaci da ljudi nisu genetski stvoreni takvi, inace da jesu, ne bi bilo razloga da se to spominje, jel bi to bilo normalno.
Ocigledno se radi o necem sto nije bilo uobicajeno, i ni pre ni posle toga nije bilo normalno...

Ako cemo o tumacenju ovih pojava, vanzemaljci ''mali zeleni'' , vec sam opisao slucaj coveka, koji je 30 godina istrazivao tkz. ''otmice'' , nije znao kako da pomogne ljudima, jel su se iskustva ''otmice'' neprestano ponavljala i ponavljala.
Jednostavno resenja nije bilo..
Sve dok nije naisao na slucaj jednog coveka koji je cisto iz straha u toku otmice prizvao Isusovo Ime .
Iskustvo je istog momenta prestalo.
Tada je shvatio, da iskustva koje ti ljudi dozivljavaju jesu u stvari demonskog porekla.
U daljem radu sa pacijentima(da ih tako nazovemo), on im je sugerisao da kada se dozivljaj otmice pocne odvijati prizovu Ime Isusa Hrista.
Sta se dalje desavalo je zaista neverovatno, kod svih osoba dogadjaj je momentalno prestajao.
To je i dokaz da su ove stvari demonskog porekla.

Dokazi upucuju takodje, da su otmice ni manje ni vise nego fizicki dogadjaj(i da su stvarne) iako imaju i duhovnu komponentu..
Ljudi zadobijaju fizicke povrede, nad njima se vrse hirurski zahvati, ugradjuju implanti, odsranjuju fetusi.
Pitanje, zasto bas otimanje ljudi i koji je cilj?

Odgovor je sledeci:
Ta bica, ''vanzemaljci'' takodje imaju program ''hibridizacije'' sto znaci da rade isto ono sto su radili ''nefilimi'' u vreme pre potopa, ukrstaju ljude i andjele. To je pokusaj stvaranja nove rase.
Iz istog razloga iz kog su to radili prvi put.
Cilj sotone, je da istrebi sa lica zemlje ''covecju rasu'' i naseli svoju.
Ili u krajnjem slucaju, da smanji populaciju, nad kojom ce ova rasa bica ''polu-bogova'' vladati.
To je i objasnjenje, za sve ostalo: kemtrejlsi, zagadjivanje atmosfere, razvijanje klimatskog oruzja,genetski modifikovana hrana, vakcine itd..
Cilj svega toga je da se istrebe ljudi(smatra se da Isus nece doci, ako na zemlji ne bude ni jedan ''covek'' ili Hriscanin).
Zaista deluje sumanuto , da bi iko normalan istrebljivao svoju rasu, ali postoji razlog zasto se to radi.
Njima su obecane posebne privilegije.

Dakle cilj je da se covek lagano isrebi, ili da se njegova brojnost smanji.
Tada na scenu stupaju ovi ''hibridi'' koji ce peuzeti vlast.
Dolazi do uspostavljanja nove luceferijanske religije a ko god se ne pokloni toj sili bice pogubljen..

Da je ovo realno i da se desava, sve vrvi od dokaza.
Amerika godinama radi, na kopanju podzemnih gradova, to su gradovi koji mogu da smeste hiljade ljudi, potpuno su nezavisni od gornjeg sveta, imaju sopstvenu proizvodnju hrane, vazduha i vode..
Namenjeni su posebnoj ''eliti'' , ne bilo kakvoj, vec onoj koja priznaje satanu za boga.
Covecanstvo na zalost nema pojma sta im se sprema..
O tome je govorio covek po imenu Phil Schnieder, koji je godinama radio na kopanju ovih gradova, koga su na kraju i ubili.
Vlasti Amerike, dobro znaju sta su UFO, ali to kriju od javnosti...

*Sto se tice napomene, nisam primetio da smo skrenuli sa teme...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Imam samo jedno pitanje - Da li u svemiru ima greha osim na planeti zemlji, odnosno - da li su navodni vanzemaljci grešna bića.

Ovo pitanje je vezano za pojedine slučajeve gde su navodni vanzemaljci imali opite na ljudskim bićima bez njihovog pristanka i imali odnose sa njima i čak prenosili pojedine bolesti, ili pak krali tuđu imovinu ( životinje, predmete..itd ).

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Pominje li Biblija uopšte neke druge svjetove i neke druge lokacije, osim Zemlje, ili neka druga bića koja je Bog stvorio na nekim drugim planetama? Koliko znam ne pominje. Odakle onda vama vjernicima ideja i vjerovanje u vanzemaljce?

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Imam samo jedno pitanje - Da li u svemiru ima greha osim na planeti zemlji, odnosno - da li su navodni vanzemaljci grešna bića.

Ovo pitanje je vezano za pojedine slučajeve gde su navodni vanzemaljci imali opite na ljudskim bićima bez njihovog pristanka i imali odnose sa njima i čak prenosili pojedine bolesti, ili pak krali tuđu imovinu ( životinje, predmete..itd ).

Naravno da ima.
Ne čisti se samo zemlja jer piše da se i nebo čisti zar ne?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
evo kako svemirci uzimaju uzorke sa zemlje
slučajno sam to fotografirao - šečući se

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/...XpPGZwEw53UCwx6t0DHCkLI_ROLA-XJANFSbQp9iE-cOg

Nije uopste smesno..

Svasta pisu, moramo priznati da ima izmisljotina. Ali postoje i realni slucajevi i fizicki dokazi otimanja ljudi.
Ne bih rekao da su vanzemaljci ikada igde imali odnose sa ljudima. Gde to pise?
Vanzemaljci su gresna bica, jer oni su u stvari pali andjeli, zacetnici greha.
U svemiru nema drugih bica koja su gresna, mi smo jedini, to je moje misljenje, ali biblija o tome nista izricito ne kaze.
Tkz. vanzemaljci ne dolaze sa druge planete, vec se nalaze u podrucju zemlje u nekoj poddimenziji odakle izlaze..
Da li su ta bica telesna, to je pitanje. Ali ono sto znamo jeste da poseduju mogucnost materijalizacije i dematerijalizacije, sto je svojestveno andjelima.
Takodje Phil Schnieder je rekao da je sa vanzemaljcima zabranjeno rukovanje, jer na svom telu imaju bakterije koje su smrtonosne za coveka, odakle mozemo izvuci neke zakljucke, moj je da ta bica uopste nemaju materijano telo vec samo fizicki oblik...
Ali, ako cemo posteno, da li biblija stvarno tvrdi da andjeli nemaju fizicko telo?
Druga je stvar sto oni mogu da menjaju oblik...

Pominje li Biblija uopšte neke druge svjetove i neke druge lokacije, osim Zemlje, ili neka druga bića koja je Bog stvorio na nekim drugim planetama? Koliko znam ne pominje. Odakle onda vama vjernicima ideja i vjerovanje u vanzemaljce?

Ja sam rekao da u nama poznatom svemiru, na drugim planetama, nema materijalnih bica. Niti biblija to kaze.
Zakljucak je mnogih koji su istrazivali ove fenomene, da su vanzemaljci u stvari demoni, za to ima i vise nego dovoljno dokaza..
Ako procitas moj prethodni post, zaista je neobicno, da vanzemaljci superiorna bica, beze na pomen Isusovog Imena?
Ako nisu demoni, zaista je smesno da se plase ljudskog praznoverja?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
18.02.2014
Poruka
1.805
ŽIVOT je samo na Zemlji.
UNIKATAN!
Biblija ne govori o svemircima.
-------------------------------------
Na drugim planetama NEMA NIŠTA.
----------------------------------------------

vjerovanje o životu na drugim planetama je
Sotonina varka.

Na taj način se podupire EVOLUCIONIZAM.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107

U bibliji nema direktnog pominjanja vanzemaljskih bica - osim da su prilikom stvaranja zemlje svi Bozji sinovi klikovali.

"Gde si ti bio kad ja osnivah zemlju? Kaži, ako si razuman...
Kad pevahu zajedno zvezde jutarnje i svi sinovi Božji klikovahu" ( knjiga o Jovu 38. 4 - 7 )

Takodje da su sinovi Bozji dolazilio u odredjeno vreme da stanu pred Gospodom.
Andjeli svaki dan stoje pred Gospodom, tako da se ovde ne radi o andjelima - vec o predstavnicima drugih svetova u svemiru, koji su se takodje radovali stvaranju jos jednog sveta odnosno planete zemlje.

"Pa ga izvede napolje i reče mu: Pogledaj na nebo i prebroj zvezde, ako ih možeš prebrojati.
I reče mu: Tako će ti biti seme tvoje" ( 1 mojsijeva 15. 5 )

"Gde si ti bio kad ja osnivah zemlju? Kaži, ako si razuman.
Ko joj je odredio mere? Znaš li? Ili ko je rastegao uže preko nje?
Na čem su podnožja njena uglavljena? Ili ko joj je metnuo kamen ugaoni?
Kad pevahu zajedno zvezde jutarnje i svi sinovi Božji klikovahu" ( knjiga o Jovu 38 - 4 - 7 )

"Možeš li svezati miline vlašićima? Ili svezu štapima razrešiti?
Možeš li izvesti južne zvezde na vreme? Ili kola sa zvezdama njihovim hoćeš li voditi?
Znaš li red nebeski? Možeš li ti uređivati vladu njegovu na zemlji" ( knjiga o Jovu 38. 31 - 33 )

"Zato se i rodiše od jednog, još gotovo mrtvog, kao zvezde nebeske mnoštvom, i kao nebrojeni pesak pokraj mora" ( Jevrejima poslanica 11. 12 )

Naravno da ima.

Ne čisti se samo zemlja jer piše da se i nebo čisti zar ne?

Potpuno pogresno, u bibliji lepo pise da je satana zbacen na zemlju i da on nema pristupa drugim svetovima u svemiru na kojima zive druga bica..

"Zato veselite se nebesa i vi koji živite na njima. Teško vama koji živite na zemlji i moru, jer đavo siđe k vama, i vrlo se rasrdio, znajući da vremena malo ima" ( otkrivenje 12. 12 )

Na nebu postoji takozvana nebeska Svetinja u kojoj Isus posreduje za coveka, ali to nema veze sa ociscenjem ostatka svemira od greha, vec ociscenja coveka u cilju vracanja Bogu.

Svasta pisu, moramo priznati da ima izmisljotina. Ali postoje i realni slucajevi i fizicki dokazi otimanja ljudi.
Ne bih rekao da su vanzemaljci ikada igde imali odnose sa ljudima. Gde to pise?

Da, svasta pisu i ne treba verovati svemu.

Takva svedocenja sam citao ranije u vreme kada sam aktivno proucavao ovu pojavu, svedocenje zena koje je silovalo neko bicevanzemaljsko bice sa pipcima, ili coveka koji je imao intimni odnos sa vbanzemaljkom koja ga je posmatrala kao oglednog misa.

Vanzemaljci su gresna bica, jer oni su u stvari pali andjeli, zacetnici greha.
U svemiru nema drugih bica koja su gresna, mi smo jedini, to je moje misljenje, ali biblija o tome nista izricito ne kaze.
Tkz. vanzemaljci ne dolaze sa druge planete, vec se nalaze u podrucju zemlje u nekoj poddimenziji odakle izlaze..
Da li su ta bica telesna, to je pitanje. Ali ono sto znamo jeste da poseduju mogucnost materijalizacije i dematerijalizacije, sto je svojestveno andjelima.
Takodje Phil Schnieder je rekao da je sa vanzemaljcima zabranjeno rukovanje, jer na svom telu imaju bakterije koje su smrtonosne za coveka, odakle mozemo izvuci neke zakljucke, moj je da ta bica uopste nemaju materijano telo vec samo fizicki oblik...
Ali, ako cemo posteno, da li biblija stvarno tvrdi da andjeli nemaju fizicko telo?
Druga je stvar sto oni mogu da menjaju oblik...

Amin!

Vanzemaljci su uistinu pali andjeli.

Poslednja izmena:
Natrag