NLO i Biblija -leteci tanjiri i vanzemaljci u Bibliji

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Potpuno pogresno, u bibliji lepo pise da je satana zbacen na zemlju i da on nema pristupa drugim svetovima u svemiru na kojima zive druga bica..

"Zato veselite se nebesa i vi koji živite na njima. Teško vama koji živite na zemlji i moru, jer đavo siđe k vama, i vrlo se rasrdio, znajući da vremena malo ima" ( otkrivenje 12. 12 )

Na nebu postoji takozvana nebeska Svetinja u kojoj Isus posreduje za coveka, ali to nema veze sa ociscenjem ostatka svemira od greha, vec ociscenja coveka u cilju vracanja Bogu.

Vanzemaljci su uistinu pali andjeli.

Šta je pogrešno...to što piše da anđeli dolaze sa neba na zemlju?
Kad je zbačen satana daj stih iz prošlog vremena a ne iz budućeg jer to što si gore ponudio je PRED NAMA a ne iza nas. Malo vremena je za Jelenu 12.5 vekova ili 20 vekova a puno je nekoliko godina tako i tebi.
Kad kaže da će DUGO sinovi Izrailjevi biti bez zemlje i hrama onda je to DUGO a kad kaže da će satana MALO vremena dobiti i po Jeleninom i tvoj je to već 20 vekova kao izraz MALO a za isti period piše da će sinovi Izrailjevi DUGO biti bez svega nabrojanog i sad trebaš Bibliju u ruke i uporediti malo stih 11.15 sa stihom 12.10 i pokušaj razmisliti u kom vremenu ide ta radnja i ne ići za jadnim ženčetom koja nije ništa verovala Bogu već trčala za ljudima pa ko je ponudio nešto ona uzela kao svoje.

Što se tiče čišćenja i nebo će još jednom protresti i tad ZBACITI satanu na KRATKO pre nego siđe da ga veže a vezivanje nije slobodni šetač već umotan u lance i tu te Jelena prevarila.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Sve ovo je baš zanimljivo. Što reći na sljedeće citate iz Biblije :Job 38.4,7: Gdje si bio kad zemlju utemeljih? Kazuj, ako ti je znanje sigurno.
Znaš li tko joj je mjere odredio i nad njom uže mjerničko napeo?
Na čemu joj počivaju temelji? Tko joj postavi kamen ugaoni
dok su klicale zvijezde jutarnje i Božji uzvikivali dvorjani?

Kada je Bog stvarao Zemlju: "Božji klikovahu." Pa tko je klikovao ? Zar to nisu anđeli , to jest vanzemaljci.Štobi to moglo značit , prije stvaranja zemlje Bog je već stvorijo vanzemaljce , možemo ih zvati anđeli , pali anđeli ,ili kako ko hoće .

Pavao isto piše da postoje djeca i obitelji :Efežanima 3.14, 15: "Toga radi preklanjaju svoja koljena pred Ocem Gospodina našega Isusa Krista, po kome se sva čeljad i na nebesima i na Zemlji zovu."
Jabi rekla da sveto pismo uči da Bog nije stvorijo samo nas , već i druga stvorenja u svemiru , ma zar nije on gospodar neba i zemlje , svevišnji Bog Isus Krist , ili ako neko voli Bog svevišnji Jahve , meni je isto
AMEN

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Taramana, ja nista ne razumem o cemu ti pricas.
Ako vec pises - pisi objektivno, a ne vanzemaljskim jezikom.

Sve ovo je baš zanimljivo. Što reći na sljedeće citate iz Biblije :Job 38.4,7: Gdje si bio kad zemlju utemeljih? Kazuj, ako ti je znanje sigurno.
Znaš li tko joj je mjere odredio i nad njom uže mjerničko napeo?
Na čemu joj počivaju temelji? Tko joj postavi kamen ugaoni
dok su klicale zvijezde jutarnje i Božji uzvikivali dvorjani?

Kada je Bog stvarao Zemlju: "Božji klikovahu." Pa tko je klikovao ? Zar to nisu anđeli , to jest vanzemaljci.Štobi to moglo značit , prije stvaranja zemlje Bog je već stvorijo vanzemaljce , možemo ih zvati anđeli , pali anđeli ,ili kako ko hoće .

Pavao isto piše da postoje djeca i obitelji :Efežanima 3.14, 15: "Toga radi preklanjaju svoja koljena pred Ocem Gospodina našega Isusa Krista, po kome se sva čeljad i na nebesima i na Zemlji zovu."
Jabi rekla da sveto pismo uči da Bog nije stvorijo samo nas , već i druga stvorenja u svemiru , ma zar nije on gospodar neba i zemlje , svevišnji Bog Isus Krist , ili ako neko voli Bog svevišnji Jahve , meni je isto
AMEN

Amin!

Hvala ti za ovaj tekst, nije mi pao na um do sada u ovoj temi.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Taramana, ja nista ne razumem o cemu ti pricas.
Ako vec pises - pisi objektivno, a ne vanzemaljskim jezikom.

Amin!

Hvala ti za ovaj tekst, nije mi pao na um do sada u ovoj temi.

Verujem ti.
Teško se čisti od recidiva teškog obolenja zvanog Jelena zato me sad ne razumeš jer praktično ponudih šta piše u Bibliji a ti proveri. Kad god pristupaš Bibliji sa onim što si od Jelene čuo ništa Božje nećeš shvatiti i biće ti strano.
Pišem najprostije što mogu baš zato da bi uvideo i ispravio to što pišeš o zbacivanju.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja Jelenu ne citiram niti su mi na umu njeni spisi prilikom pisanja na forumu, tako da bi ti kao Hriscanin trebao to da znas osvedocen Bozjim Duhom - a ne da iznosis svoja subjektivna misljenja.

Uostalom - cak i da je citiram ( a ne citiram je ) kakve to veze ima licno sa tobom, ti nisi postavljen kao sudija da odredjujes sta ce ko pisati na forumu.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Opet počinjete spamovati temu i pričati o Jeleni.
Dakle, ni vi vjernici da se složite oko toga ko su i šta su vanzemaljci. Biblija ih ne pominje, za razliku, recimo, od đavola, odnosno demona, ali i kada njih pominje, ne kaže da oni padaju s neba!

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Opet počinjete spamovati temu i pričati o Jeleni.
Dakle, ni vi vjernici da se složite oko toga ko su i šta su vanzemaljci. Biblija ih ne pominje, za razliku, recimo, od đavola, odnosno demona, ali i kada njih pominje, ne kaže da oni padaju s neba!

U Otkrivenju 12.3,4,9 .I pokaza se drugo znamenje na nebu: gle, Zmaj velik, ognjen, sa sedam glava i deset rogova; na glavama mu sedam kruna,
a rep mu povlači trećinu zvijezda nebeskih - i obori ih na zemlju. Zmaj stade pred Ženu koja imaše roditi da joj, čim rodi, proždre Dijete. Zbačen je Zmaj veliki, Stara zmija - imenom Ðavao, Sotona, zavodnik svega svijeta. Bačen je na zemlju, a s njime su bačeni i anđeli njegovi.

Veliš da nepadaju sa Neba , jabi rekla dasu od nekud bačeni , i to bačeni na Zemlju , činimise daje ova naša Zemlja kavez za skupljanje svemirskog otpada. Nemoj te me ozbiljno svatit , zato i je tema vanzemaljzi u Bibliji , da svatko da svoje mišljenje , ijako ja osobno neveruem u vanzemaljce ali tema je zanimljiva pa tko voli neka izvoli.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
U Otkrivenju 12.3,4,9 .I pokaza se drugo znamenje na nebu: gle, Zmaj velik, ognjen, sa sedam glava i deset rogova; na glavama mu sedam kruna,
a rep mu povlači trećinu zvijezda nebeskih - i obori ih na zemlju. Zmaj stade pred Ženu koja imaše roditi da joj, čim rodi, proždre Dijete. Zbačen je Zmaj veliki, Stara zmija - imenom Ðavao, Sotona, zavodnik svega svijeta. Bačen je na zemlju, a s njime su bačeni i anđeli njegovi.

Veliš da nepadaju sa Neba , jabi rekla dasu od nekud bačeni , i to bačeni na Zemlju , činimise daje ova naša Zemlja kavez za skupljanje svemirskog otpada. Nemoj te me ozbiljno svatit , zato i je tema vanzemaljzi u Bibliji , da svatko da svoje mišljenje , ijako ja osobno neveruem u vanzemaljce ali tema je zanimljiva pa tko voli neka izvoli.
Misliš da tim demonima, đavolima ili šta već, što "padaju" na Zemlju, Bog obezbjeđuje transportna sredstva u obliku letećih tanjira?:roll:

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
To znaci da je satana zajedno sa svojim palim andjelima proteran sa neba na ovu zemlju, onemogucen mu je pristup u predele Bozjeg carstva i spoljasnjeg svemira.
On obitava na zemlji ali moze da ide do odredjene granice u svemirsko prostranstvo, ali dalje ne jer mu nije dozvoljeno.

Andjeli kao Bozja nebeska bica imaju krila i mogu da lete, njima nisu potrebni kosmicki brodovi.

Nlo - i su cista demonska iluzija kojom on obmanjuje covecanstvo, a u bibliji su poznati kao znaci sotonski.

Natrag