Onda viču i kamenje i drveće i krv.
Pa govori i zmija i magarica u bibliji! I kako to osporava da neko iz duhovnog sveta progovara kroz predmete ili medijume?
A ovde Bog razgovara sa umrlima! Sta hoces reci da je on lud pa prica sam sa sobom???
Ispade ti Bog spiritista jer je i on pricao sa umrlima!
Besmisleno je da neko uči da je Bog samo jednom stvarao jednu planetu sa životom.
Besmisleno je da neko tvrdi kako su 'nase planete stvorene da podrzavaju zivot', kad lepo pise u bibliji da su stvorene radi zemlje, da 'obasjavaju nebo .. i budu znaci vremenima danima i godinama'!
Dakle, postoji razlog zasto su ta nebeska tela stvorena, a razlog smo mi, citav svemir je stvoren radi zemlje!
Mozda Bog i jeste stvorio zivot negde drugde, ali svakako da nije u nasem suncevom sistemu i galaksiji! NAS SUNCEV SISTEM I GALAKSIJA JE NEGOSTOLJUBIVA ZA ZIVA BICA!
Sta vise, sam Saturn nije pogodan za zivot. EGW jeste govorila o Saturnu kao mestu pogodnom za zivot, a to je potvrdio i njen muz u casopisu a ona nije porekla, cak ni kada je astronom (kojem je govorila) zakljucio da ona vidi Saturn.
Iako je kasnije i sama citala casopis i mogla je ovo da ospori, nije nikada!
Sta vise bilo bi zaista nemoralno precutati astronomu da nije videla Saturn, kada je ovaj covek na osnovu te izjave zakljucio da je ona prorok. Ona je morala reagovati i ispraviti njegovu gresku i gresku drugih, jer ne sme se necija vera zasnivati na krivim cinjenicama.
Ipak, ona to nikada nije ucinila! Ona je precutala!
Znaci, jeste ona mislila na Saturn, i jeste pogresila, jer ona jeste lazni prorok!
Cak je pogresila i broj satelita koji kruze oko Saturna, danasnja nauka zna za veci broj!
A sve vam je takvo, lazno! Kako vasa prorocica, tako i vasa crkva!