Nebitno, vi se ne bavite ni mnogo značajnijim stvarima.
Mi se ne bavimo glupostima kao vi! Vi ste zato i otvorili ovu temu jer verujete u male zelene!
gore sam dokazao da ćete to vi biti, jer imate toliko površno shvatanje istina Biblije, da mislite da vam se javio mrtvi umrli iako je to demon
A cime si dokazao da mrtvi ne mogu govoriti? Bog u Otkrivenju razgovara sa umrlim dusama, po vama on je lud pa je "pricao sam sa sobom"! Toliko o 'povrsnom razumevanju biblije'!
Naravno da umrli mogu komunicirati i vidimo da komuniciraju u otkrivenju 'duse vicu' i u postanju Avelj vice ka Bogu! I ne mozes to oboriti 'teoloskom gimnastikom'! Ispada po tebi da je Bog lud, pa u otkrivenju i u postanju 'razgovara sam sa sobom'!
A ako Bog razgovara sa umrlima, i to je zabranjeno, onda si Boga optuzio da je on 'spiritista'! To je vasa nakaradna teologija!!! Bog sa njima razgovara, a kako moze s nezivima pricati???
Nije Bog zabranio komunikaciju zbog same komunikacije, vec da ih ljudi ne bi pravili 'bogovima'! To vidimo i kod Saula!
vi ste već naseli na prevaru kod mrtvih, znači da ćete i na ovu nasesti. To je suština mog komentara.
Nismo mi naseli ni na kakvu prevaru! Ispada po tebi da nas Isus vara kada navodi pricu o umrlim dusama koje se muce, ispada da nas Jakov vara kada kaze da se umrli "muce u vecnom ognju" ispada da nas Pavle i Petar varaju da mozemo "izaci iz tela i nastaniti se kod Gospoda", ispada da Petar laze kad kaze da se 'evandjelje propovedalo i mrtvima', ispada da laze kad govori da ce 'Isus dovesti s njim i one koji su umrli' (sa neba), ispada da Jovan laze kad kaze da "duse vicu" u otkrivenju, ispada da laze kad govori da Bog muci duse - "i bice muceni pred andjelima svetim i pred jagnjetom i dim mucenja njihova dizace se u veke vekova"!
Pored toga dokazali smo da Hades (Sheol) nije fizicko mesto na zemlji, odnosno - grob! Vec je to duhovna destinacija za duse!
I ne mozes protiv biblije, mozes samo da skakuces sa teksta na tekst, i da svojom vec poznatom 'teoloskom gimnastikom' pokusavas da se izvuces!
Zato vam je narod sluđen ide kod vračara, jer ga crkva uči da mrtvi mogu da im se jave.
Mrtvi itekako mogu da se jave, ali je zabranjeno prizivanje, jer vracare ih slave kao 'bogove' i navode ljude da ih isto tako posmatraju, a prevara je moguca, jer moze da se javi i demon!
Onda je i sam Bog spiritista kad razgovara sa umrlima! Teologija ti je suplja ko saksija!!!
Inace, ovo uopste nije tema o "umrlima" vec o vanzemaljcima, koje cete vi prihvatiti a ne mi, jer vasa crkva uci da postoji fizicki zivot na drugim planetama, a nasa ne uci!
Vi ucite da Isus dolazi sa Oriona i da na Saturnu postoje vanzemaljci. A zasto Saturn i zasto Orion jasno je! Svi okultisti govore da ce mesija doci iz pravca Oriona a Saturn zato sto je vas bog - bog subote!