Ono što mi zastupamo stoji u Biblji, a vaša nauka je u vašim glavama, a znamo od koga je potekla.
Aha, hoces da kazes da ono sto ti zastupas nije u tvojoj glavi, da ti je glava prazna?
A ono sto mi zastupamo imamo u glavi, znaci da smo pametniji?
Bravoooo!
Dokaz da ti obožavaš ljude, pa su neki više prosvjećeni, a neki manji koji tebe kritikuju. Naravno da ćete odgovarati, ako nastavite ovako agresivno huliti onda može biti svašta kao onaj Ahmed didat.
Jos i pretis
Ajdeee, mozes ti i bolje, reci da ce nas udariti grom il nesto...
Nego u kojem duhovnom svemiru?
Pa ne znas ti za Duhovni svemir, ti samo onaj krut materijalni vidljiv opipljiv, zaokrugljen koji se naduo pa prhnuo , kao ti od ponosa, i eksplodirao , pokakio se na sve
Aha sada ti je Biblija mjerilo a na temi Sola Sc. nije dovoljna.
Pa mi ne poricemo bibliju, koja glupost da poricemo ono sto smo sami dali a vi zloupotrebili da se sprdate s nama...
Biblija je pisana za nas na zemlji.
EGW nastavak biblije kaze da zivot postoji na Saturnu i da Bog dolazi iz dubokog svemira i prolazi pored Oriona. Vidis da je ipak biblija pisana za vas svemirce?
Naravno jer si formalista, treba da ti piše da je još stvoreno planeta sa životom da bi ti vjerovao.
Kako da mi pise da je stvorena planeta kad je Biblija pisana za nas zemljane?
Ahaa, pardon, zaboravih, ipak je biblija pisana za vas svemirce, eno EGW nastavlja bibliju i tvrdi da ima zivota na Saturnu
Pa ko ga poznaje poznaje ga po karakteru.
Stvarno? Upoznao si ga?
Jel ti se javio Bog sa Oriona?
I sta kaze, kako su mu svemirci???
Hoce te odneti gore, de bio bi red da malo njih smaras!
Vidi se kome je džaba, ko ima haos u državi.
Steta, nismo napredni kao vi sa svemirskom tehnologijom
Tebi se javljaju mrtvi ljudi, tj. ti misliš da su to oni.
Uuuu, stvarno, kako si saznao da mi se javljaju duhovi?
Da tebi je tvoj bog rekao da može da se jede svinjetina, drži nedelja, klanja idolima.
Tebi se javio bog, ali lažni, Po nauci se vidi kome se ko javlja.
Tebi se javlja ko baba vangi, na daleko, ja corava na jedno oko , pa ne vidi na blizinu..
Znači Isus će po tebi samo da se stvori.
Naravno, moj Isus ne dolazi sa Oriona kao vas satanisticki Bog, koga cekaju svi od new age , masona, vestica do nlo fanatika..
Ti samo kopiraš, svaki te arg. ubo gdje treba, pa misliš da to nas pogađa.
Kad bi ti razmislio mozda bi i imao argumente, samo trcis da odgovoris, zato ispadnes ....
Ko vjeruje u zagrobni život taj će i sve laži prihvati, čim jednu prihvati i ostale će.
Ko veruje EGW, taj ce prihvatiti da Bog stize sa Oriona, pricu koju propagiraju svi okultisti, taj ce prihvatiti i vanzemaljce koji ce doci iz tog sazvezdja.
Jelenini cekaoci...
Tebi je tvoje uvjerenje bog, vidiš da sve negiraš iz Biblije, još si onako kao uvređeni klinac rekao da tako msiliš i tačka.
Vidim imas bibliju...
I za JS oko transfuz. oni tako misle i tačka.
Pa ti ni ne mislis, ono sto ti zastupas nije u tvojoj glavi, sam si rekao!
stalno si to ponavljao. Kome je mozak bog vidi se po Bibliji, ti kažeš da mrtvi znaju, da se molimo njima, da se može svinja jesti, da se ne mora držati subota.
Pa mi razmisljamo, za razliku od tebe koji ne razmisljas uopste, pa ti izgledamo inteligentniji i umniji, sta ces, sam si kriv sto si pustio da drugi misle umesto tebe.