NLO i Biblija -leteci tanjiri i vanzemaljci u Bibliji

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ti neozbiljni su ubaceni da ismeju ravnozemljaski pokret, ima cak i glumaca kojima je to profesija, a dokazano je da su ubaceni da ismeju ravnozemljase , prikazujuci ih kako iznose sulude tvrdnje poput ovog da nema australije!

I ovaj Des Walsh je ubacen da ismeje ravnozemljase, lakrdija..

Jadni vi ubacili vam patrijarha u Istanbulu (papa ubacio), ubacila vam UDBA pola vladika.

Mi vam ubacili pola vjernika koji rade zlo, ubacili vam masoni Vučića.

Šta je od vas ostalo, a saćeš reći "malo stado koje ima duhovni rod".

A taj rod niko ne vidi. Adrijan spominje Hamzu i poredi advent. sa njim, kao da su vam adven. kidali glave.

E pa kada vam svako svašta ubacuje, demoni će vam ubaciti vanzemaljce, kao što su vam ubacili duhove umrlih.

Možda si u pravu, sve vam se nešto ubacuje.

To ismejavanje je kontraproduktivno, praviti ljude budalama. A svojstveno majmunima "sto majmun vidi majmun i radi" on se "ruga i upire prstom"!

Samo vjerovanje u ravnu Zemlju je dokaz ovoga što si spomenuo.

Ipak je kod vas prirodnije da čovjek počne da vjeruje da ne postoji Australija, kao i kod evolucionista za one tobože velike prelaze.

Pa imaš ljude u svijetu koji misle da se ne dešavaju teroristički napadi, eno ih dvoje iz SAD platilo glavom u čini mi se Tadžikistanu.

Danas je, na nesrecu, biti drugaciji od ostalih, razmisljati, ispitivati, sumnjati, ludost. A u stvari su ludi oni koji kao ovce prihvataju sve sto im se servira!

Zavisi u kom smislu.

Ti Tripo verujes u crtane filmove, u ono sto ti se servira! Ti pripadas vecini!

Opet si pod utiskom Švarcenegerovog filma gdje sve na TV laž. Znaš onaj film gdje se on spušta u onoj kapsuli dole, pa ga hvataju one siledžije.

E to je tema tog filma, sve je laž na TV.

E tako i vi mislite da je sve u nauci laž, pa onda ovi što misle da HARP izaziva sve nepogode.

Niste u stanju razumom da razlučite šta je prevara a šta nije. Nigdje prevara ne ide sama, nego sa istinom. Prava demonska nauka, malo istine malo više prevare, da se ta prevara ne vidi toliko.

Ti uopšte ne znaš kako funkcioniše sistem prevare, jer ne znaš ni istinu, ti msiliš da znaš.

Ztao je Biblija ograda koja čuva ljude koji vjeruju u nju.

Nigdje sistem prevare nije sama prevara, nego kombinacija laži i istina. Da bi se ljudima lakše prodala laž.

Pa to se vidi i po vašim predavanjima.

Ja cu radije biti lud u ocima sveta, a razmisljati razumno, sumnjati u sve i ispitivati, nego dopustiti da budem ovca i da prihvatim nesto sto mi se servira bez ikakvih dokaza!

To nije nikakav dokaz da si u pravu, jer treba biti lud za nešto što ima smisla kao npr. stvaranje.

Mada ti vjeruješ u stvaranje, to je za pohvalu. Ali za ovo baš i nije pozitivno.

To je čak kontraproduktivno za stvaranje. Evolucionisti jedva čekaju takvo nešto.

Tvoje ruganje ovde, govori protiv tebe!

Ti nisi u stanju da objasniš zašto je toliko bitno da se vejruje u ravnu Zemlju.

Ne rugam se ja, to je u stvari žalosno, demoni se rugaju kako su vam uspjeli uvaliti takvu stvar, a baš radi stvaranja.

Zasto se ne ruga DarthShone, zasto se ne ruga Slap?

Ne ruga se onaj ko se smije, nego ko napada Božju nauku.

Vi niste ni svejsni koliko se rugate Božjoj nauci, a znači i Njemu.

Zato sto znaju da ja ne tvridim nista, vec kao razuman covek tragam za odgovorima i postavljam pitanja.. Mozda sam u pravu, mozda i nisam..

To svi tvrde, svi iz svih religija. Dokaz da niste iskreni jeste što se ljutite kada vam se napada crkva. Iako realno budu svi ljuti kome god se napadne crkva, ali kod vas to stvara inat.

Kažu mi Mrako i Laodik. nemoj im napadati crkvu, e baš hoću, na kulturan način, ko vam je kriv što imate takav odnos prema njoj.

Kako onda oni misle da ćete prihvatiti istinu, kada vas ne zanima nego samo kako da se uklopi učenje crkve u nju.

A tebi , tebi je cilj izmajmunisati ljude, a u stvari majmunises sebe...

Ja to ne moram za ovo učenje o ravnoj Zemlji.

Dovoljno je samo vjerovati u takvo nešto.

Pa sam oblik kojeg vi propagirate je to što si spomenuo.

Samo učenje da sa druge donje strane nema nikoga, je za sada bih nešto rekao ali bi bilo uvredno pa neću.

To može samo neko ko je dobro dobro isključio ..... vjerujem da znaš šta sam pomislio.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
E pa kada vam svako svašta ubacuje, demoni će vam ubaciti vanzemaljce, kao što su vam ubacili duhove umrlih.
Vama je vanzemaljce ubacila EGW, a mi ih u teologiji nemamo, dok vi u njih verujete vec odavno, kao i to da Isus stize sa Oriona!
I ne stize samo vama, vec svim okultistima odatle, kad budu krenuli NLO-i sa Oriona, vi cete pomisliti da stizu andjeli. Vi ste spremni za prevaru!

Samo vjerovanje u ravnu Zemlju je dokaz ovoga što si spomenuo.
Neko prihvata religiju koja mu se servira a neko nauku ne proveravajuci. Ti si i jedno i drugo. To dokazujes svojim pisanjem. Vecina ravnozemljasa proverava.

Ipak je kod vas prirodnije da čovjek počne da vjeruje da ne postoji Australija, kao i kod evolucionista za one tobože velike prelaze.

I kod Hriscana je prirodno da veruju u sve i svasta bez provere, a to ne dokazuje da su svi nerazumni. Tako i ovde..

Pa imaš ljude u svijetu koji misle da se ne dešavaju teroristički napadi, eno ih dvoje iz SAD platilo glavom u čini mi se Tadžikistanu.
Pa i ne desavaju se, teroristicke napade kontrolise amerika koja ih je i stvorila, a mediji naduvavaju pricu.. Cilj je stvoriti problem a onda ponuditi resenje, resenje su americke mirotvorne snage..

avisi u kom smislu.
Nema tu zavisi, ili si ovca ili nisi!
Ti na primer neces proveriti svoje ucenje, dok razumni proveravaju, ne zato sto su nesigurni u svoje ucenje, vec zato sto jesu sigurni.

Opet si pod utiskom Švarcenegerovog filma gdje sve na TV laž. Znaš onaj film gdje se on spušta u onoj kapsuli dole, pa ga hvataju one siledžije.

Naravno. A sta ti mislis da nema istine u filmovima?

Nisam ja pod uticajem nikakvog filma, ja sam za razliku od tebe otisao na NASA-in sajt i proverio njihove fotografije i videe. Da nisam nasao da laziraju vecinu snimaka, ne bi ni mislio da nesto kriju.

Pa nisam ja budala da verujem ravnozemljasima tek tako.

Ali ti ne smes ni da proveris.
Cinjenica je da nesto kriju, i to ne mora biti okrugla zemlja, ali oni kriju nesto!

Ztao je Biblija ograda koja čuva ljude koji vjeruju u nju.

Hteo si reci "zakon"! Vi se drzite zakona ko pijan za ogradu!

To nije nikakav dokaz da si u pravu, jer treba biti lud za nešto što ima smisla kao npr. stvaranje.
I naucnici veruju u stvaranje, to te ne cini ludim!

To je čak kontraproduktivno za stvaranje. Evolucionisti jedva čekaju takvo nešto.

Sta njih briga sta ti verujes, oni ce te napraviti ludim sta god ti pricao! Osim ako nisi njihov!

Ti nisi u stanju da objasniš zašto je toliko bitno da se vejruje u ravnu Zemlju.

Jedan od osnovnih preduslova evolucije je okrugla zemlja ako nje nema nema ni evolucije, nema svemira, nema ni malih zelenih. Vec je zemlja zatvoren sistem sa kupolom , iz koje ne mozes izaci ni pobeci. To je dokaz inteligentnog dizajna, da je covek na zemlji u zatvorenom sistemu sa odredjenom namerom i svrhom.

S druge strane ako je zemlja okrugla, postoji svemir, postoji evolucija, mali zeleni su onda realna opcija, a covek je nista drugo do proizvod slucajnih nasumicnih kretanja nekih cestica u okeanu, i zivot nema nikakav smisao.

U ovo drugo evolucionisti zele da verujemo, a ne u prvo. I zato im okrugla zemlja vise ide u prilog, ravna nikako ne!

Jer kad bi se saznalo da je ravna, onda bi oni pali, a covek bi se vratio Bogu!

Ne rugam se ja, to je u stvari žalosno, demoni se rugaju kako su vam uspjeli uvaliti takvu stvar, a baš radi stvaranja.

A zar ne moze biti obrnuto, da su vama demoni uvalili okruglu zemlju?

Ti uvek moras biti u pravu?

Vi niste ni svejsni koliko se rugate Božjoj nauci, a znači i Njemu.
Bog ne govori kojeg je oblika zemlja.

Dokaz da niste iskreni jeste što se ljutite kada vam se napada crkva. Iako realno budu svi ljuti kome god se napadne crkva, ali kod vas to stvara inat.
Ne laprdaj.. Ti meni ovde odgovaras iz inata, ne iz iskrene zelje da saznas istinu! Istina te ne zanima, kako u vezi pitanja kojeg je oblika zemlja, tako i u vezi svih ostalih religioznih tema..

Kažu mi Mrako i Laodik. nemoj im napadati crkvu, e baš hoću, na kulturan način, ko vam je kriv što imate takav odnos prema njoj.
Pa bas to sto napadas crkvu odrzava ovaj forum aktivnim. Inace bilo bi dosadno.

A to sto napadas pokazuje da ste vuci u jagnjecoj kozi. Pravite se fini, a nimalo niste.

Ti cinis veliku stetu adventistima, znam da su te vec vise puta upozoravali da to ne radis.

Kako onda oni misle da ćete prihvatiti istinu, kada vas ne zanima nego samo kako da se uklopi učenje crkve u nju.
Ne misle oni da cemo mi prihvatiti nego hoce da ti prestanes da ih sramotis!

Samo učenje da sa druge donje strane nema nikoga, je za sada bih nešto rekao ali bi bilo uvredno pa neću.

Ne postoji donja strana kod ravnozemljasa, postoji dubina , a u dubini ima zivih bica..

To može samo neko ko je dobro dobro isključio ..... vjerujem da znaš šta sam pomislio.
Da ti imas razum ne bi se ismejavao, nego bi uzeo ozbiljno da proveris fotografije NASA-e.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Nego mire000, i ja sam se malo bavio time, ali ne smatram da je to pitanje vazno za spasenje. Vise ni sam ne znam sto je tu istina. Npr. pitanja koja mene zanimaju. Ako postoje neke granice, cuo sam neki ledeni zid od par kilometara - kako to nismo culi da je neko brodom dosao do tamo i nije mogao dalje. Pri tom ne mislim na juzni pol. jer tu pricu od nekog americkog pukovnika, generala sto ja znam koji je cin, sam vec cuo - da su se popeli gore i da dalje nisu mogli zbog nekih jakih vjetrova, ne sjecam se vise. Kako niko nije dosao do istocne ili zapadne granice i rekao, ljudi, odavde se vise ne moze.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Vama je vanzemaljce ubacila EGW,

U kom smislu? Svakako ne u smislu prevare.

a mi ih u teologiji nemamo,

Džabe što nemate, vi vjerujete za duhovna bića ono što vidite na očima, kako vjerujete da su to duhovi umrlih, tako ćete vjerovati da su to vanzemaljci, iako demoni simuliraju i jedne i druge.

Tako da ta formalnost ne znači ništa. Kako ste prevareni za mrtve umrle, tako ćete biti i za vanzemaljce.

dok vi u njih verujete vec odavno, kao i to da Isus stize sa Oriona!
I ne stize samo vama, vec svim okultistima odatle, kad budu krenuli NLO-i sa Oriona, vi cete pomisliti da stizu andjeli. Vi ste spremni za prevaru!

Šta je bitan pravac? Onaj ko vjeruje u Boga ima zaštitu. Mi ne vjerujemo da oni mogu doći.

Znači nećemo biti prevareni, vi već jeste, znači da ćete biti opet.

Neko prihvata religiju koja mu se servira a neko nauku ne proveravajuci. Ti si i jedno i drugo. To dokazujes svojim pisanjem. Vecina ravnozemljasa proverava.

Oni formalno misle da provjeravaju kao i ti što misliš, ali ne provjeravaju, vi imate već zadate koncepcije u umu. Posebno za teologiju, ko obožava crkvu taj ima zadate koncepcije i ne traži istinu nego nauku da je uklopi u učenje crkve.

I kod Hriscana je prirodno da veruju u sve i svasta bez provere, a to ne dokazuje da su svi nerazumni. Tako i ovde..

Pa djela su pokazala ko je razuman, a ko nije.

Pa i ne desavaju se, teroristicke napade kontrolise amerika koja ih je i stvorila, a mediji naduvavaju pricu.. Cilj je stvoriti problem a onda ponuditi resenje, resenje su americke mirotvorne snage..

Tačno sam pretpostavio da ćeš imati ovakvo razmišljanje. Pa jel se dešavaju ili ne?

Odlično si prihvatio holivudski film sa Švarcijem na tu temu.

Nema tu zavisi, ili si ovca ili nisi!

Naravno da ima.

Ti na primer neces proveriti svoje ucenje, dok razumni proveravaju, ne zato sto su nesigurni u svoje ucenje, vec zato sto jesu sigurni.

To ti misliš, pa ja ne mogu da ne provjerim, jer pripadam protest. koji ne obožavaju crkvu, kao vi. Zato se i zovu protest. jer su provjeravali i našli zablude u KC.

Pa sama tvoja pripadnost PC i ostajanju u njoj dokazuje da ne provjeravaš učenja.

Naravno. A sta ti mislis da nema istine u filmovima?

U ovom nema na tu temu, da je baš tako 100% sve laž u medijima.

Pa nisam ja budala da verujem ravnozemljasima tek tako.

To svako kaže. Nikakvo mjerilo.

Hteo si reci "zakon"! Vi se drzite zakona ko pijan za ogradu!

I takvi će biti samo spaseni.

I naucnici veruju u stvaranje, to te ne cini ludim!

Opet dokazuješ svoj formalizam, mislio sam pred sviejtom. A ti odmah bukvalistički shvataš ili bezobrazno izvrćeš. Biraj jesi bukvalisti ili bezobrazan.

Sta njih briga sta ti verujes, oni ce te napraviti ludim sta god ti pricao! Osim ako nisi njihov!

Da ih nije briga ne bi se evolucionisti bunili za petciiju o Darvinu tj. evoluciji u školama.

Jedan od osnovnih preduslova evolucije je okrugla zemlja ako nje nema nema ni evolucije,

Ne izmišljaj imam udžbenik evolucije za srednju školu, Gimnazija i nema toga.

nema svemira, nema ni malih zelenih. Vec je zemlja zatvoren sistem sa kupolom , iz koje ne mozes izaci ni pobeci. To je dokaz inteligentnog dizajna, da je covek na zemlji u zatvorenom sistemu sa odredjenom namerom i svrhom.

Baš ti je to dokaz inr. dizajna, da se stvori život na jednoj strani planete, a na drugoj ga nema.

:beee:

S druge strane ako je zemlja okrugla, postoji svemir, postoji evolucija, mali zeleni su onda realna opcija, a covek je nista drugo do proizvod slucajnih nasumicnih kretanja nekih cestica u okeanu, i zivot nema nikakav smisao.

Pričaš besmislice, ajd na stranu što mi je pokojni otac bio biolog i evolucionista, nikada nije spomenuo da to ima veze sa oblikom Zemlje.

U ovo drugo evolucionisti zele da verujemo, a ne u prvo. I zato im okrugla zemlja vise ide u prilog, ravna nikako ne!

Opet pitaš svoje srce, a ne šta BOg kaže kakav je sistem prevare.

Baš evolucionistima odg. ravna Zemlja, da bi rekli "evo kakvi su ovo bezumnici što vjeruju u ravnu Zemlju, tako isto napadaju evoluciju".

Jedva dočekali da ludost vjerovanja u tom pripišu onima koji vjeruju u stvaranje.

vi kopate jamu nauci o stvaranju.

Pravi duh pravoslavlja, sada si dokazao da si pravoslavac i to veliki. Baš ti je izražavanje hrišćansko. A i ne čudi me vidi se kome pripadaš.

Ti meni ovde odgovaras iz inata, ne iz iskrene zelje da saznas istinu! Istina te ne zanima, kako u vezi pitanja kojeg je oblika zemlja, tako i u vezi svih ostalih religioznih tema..

To sam ti već 1000 puta rekao da arg. koji ide tebi je tačan, jer sam ga ja dao u spontanom razg. i on ima smisla, a ne da me kopiraš kao što to non-stop radiš.

Ti cinis veliku stetu adventistima, znam da su te vec vise puta upozoravali da to ne radis.

Baš mene briga za ono što su mi rekli, ja se ne dodvoravam nikome niti kome robujem.

Osim toga pokazalo se da sam ja bio u pravu, a ne njih dvojica.

Ne misle oni da cemo mi prihvatiti nego hoce da ti prestanes da ih sramotis!

Oni misle, ne izmišljaj, pitaj Laodik. i Marka pa viidi šta će ti reći.

Ja znam kako vi dišete, mislite, pravite konstrukcije, od vas sam došao, oni ne znaju, došli su davno u adventizam.

Ne postoji donja strana kod ravnozemljasa, postoji dubina , a u dubini ima zivih bica..

:oopss: ma nemoj to.

Da ti imas razum ne bi se ismejavao, nego bi uzeo ozbiljno da proveris fotografije NASA-e.

Vaše arg. ismijavam, pa prorok Ilija se ismijavao sa VALOvim prorocima.

"Da vam možda nisu bogovi zaspali".

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nego mire000, i ja sam se malo bavio time, ali ne smatram da je to pitanje vazno za spasenje.

Pa vidi, nije vazno tebi ni meni, jer mi smo vernici. Ali ako je to sto pricaju istina, sve to utice na poimanje sveta oko nas. Sto je najvaznije, ravna zemlja sece evoluciju u korenu, jer bez okrugle zemlje nema ni evolucije. I ako postoji nesto sto bi trebalo sakriti, to bi bila ravna zemlja u tom slucaju!

A sto se tice teme, to bi znacilo da postojanje malih zelenih nije ni moguce, jer planete nisu ono sto mi mislimo da jesu.

Vise ni sam ne znam sto je tu istina. Npr. pitanja koja mene zanimaju.
Bar si poslusao, svejedno je koji zakljucak izvedes. Razumni ljudi saslusaju. A Tripo se ismejava a pojma nema o cemu se tu radi.

Npr. pitanja koja mene zanimaju. Ako postoje neke granice, cuo sam neki ledeni zid od par kilometara - kako to nismo culi da je neko brodom dosao do tamo i nije mogao dalje.
Culi smo to, zapisano je u dnevnicima moreplovaca da su nailazili na stubove visoke 3 kilometara. Jedan je brod 3 godine kruzio okolo i nije nasao prolaz. O tim stubovima leda govori i Admiral Bird i kaze da su visoki 3km. Medjutim on jos kaze da iza toga postoji kopno velicine SAD, a to je izjavio u tv emisiji 1939. Znas li ko je Admiral Bird?

Sta inace mislis kako je uopste nastala mapa ravne zemlje, i odakle na njoj zid koji okruzuje zemlju? Zar su moreplovci pretvorili kontinent u zid???

S obzirom na njihovo iskustvo, tesko je poverovati u to, jer su oni dobro znali da razlikuju kontinent od zidova!

Kako niko nije dosao do istocne ili zapadne granice i rekao, ljudi, odavde se vise ne moze.
Zato sto niko tamo ne ide jer su uplasili ljude da ce se smrznuti i kojesta, a ne mozes proci ni vojsku.

Moreplovci su ranije izvestavali o kraju zemlje koji nisu mogli preci, imas dokumentovano.

A kompas bi ako je zemlja ravna putnika navodio da ide stalno u krug a ne pravo.

Pogledaj:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Moreplovci su ranije izvestavali o kraju zemlje koji nisu mogli preci, imas dokumentovano.

A koristili sekstant spravu koja računa zakrivljenost morskog horizonta.

Culi smo to, zapisano je u dnevnicima moreplovaca da su nailazili na stubove visoke 3 kilometara. Jedan je brod 3 godine kruzio okolo i nije nasao prolaz. O tim stubovima leda govori i Admiral Bird i kaze da su visoki 3km. Medjutim on jos kaze da iza toga postoji kopno velicine SAD, a to je izjavio u tv emisiji 1939. Znas li ko je Admiral Bird?

Jak dokaz. Šta su sve moreplovci zabilježili, onda bi vjerovali u sirene, žene sa ribljim repom.

Eto i to su zabilježili da su vidjeli.

Sta inace mislis kako je uopste nastala mapa ravne zemlje, i odakle na njoj zid koji okruzuje zemlju? Zar su moreplovci pretvorili kontinent u zid???

I to baš zastava UN a znamo ko drži UN.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Jak dokaz. Šta su sve moreplovci zabilježili, onda bi vjerovali u sirene, žene sa ribljim repom.
Nemorate vjerovati moreplovcima , ali možetese barem zapitati dali je onda BIBLIJA istinita rječ BOŽJA?
Štoli je onda Biblija vama , dali je to knjiga naučne fantastike?
Evo što piše u Bibliji , na koju se vi toliko pozivate
[raw]<iframe width="853" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/MRV7X7Y0SM8?ecver=1" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>[/raw]

[raw]<iframe width="853" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/tzLXgF8McgM?ecver=1" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>[/raw]

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Evo voleo bih da Slap prokomentariše ovaj prethodni video koji je postavila naša draga Antonija. Da li je Katolički nauk u skladu sa ovim prezentovanim ili pak veruje da je Zemlja okrugla sfera-"chuwg"-Isaija 40,22

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Evo voleo bih da Slap prokomentariše ovaj prethodni video koji je postavila naša draga Antonija. Da li je Katolički nauk u skladu sa ovim prezentovanim ili pak veruje da je Zemlja okrugla sfera-"chuwg"-Isaija 40,22

Biblija govori o tome tko je stvorio Zemlju i sve drugo, a ne o tome kakvog je zemlja oblika, koliki joj je maksimalni opseg, oplošje, volumen, kojom se brzinom giba i kojom kutnom brzinom rotira.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Biblija govori o tome tko je stvorio Zemlju i sve drugo, a ne o tome kakvog je zemlja oblika, koliki joj je maksimalni opseg, oplošje, volumen, kojom se brzinom giba i kojom kutnom brzinom rotira.

A da li se slažeš sa onim što je iznela Antonija? Da li onda i ovaj spot je pogrešna slika o zemlji pošto tvrdi da Biblija naučava ravnu Zemlju..a Biblija ništa ne govori kako ti veliš.

Natrag