Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Ti neozbiljni su ubaceni da ismeju ravnozemljaski pokret, ima cak i glumaca kojima je to profesija, a dokazano je da su ubaceni da ismeju ravnozemljase , prikazujuci ih kako iznose sulude tvrdnje poput ovog da nema australije!
I ovaj Des Walsh je ubacen da ismeje ravnozemljase, lakrdija..
Jadni vi ubacili vam patrijarha u Istanbulu (papa ubacio), ubacila vam UDBA pola vladika.
Mi vam ubacili pola vjernika koji rade zlo, ubacili vam masoni Vučića.
Šta je od vas ostalo, a saćeš reći "malo stado koje ima duhovni rod".
A taj rod niko ne vidi. Adrijan spominje Hamzu i poredi advent. sa njim, kao da su vam adven. kidali glave.
E pa kada vam svako svašta ubacuje, demoni će vam ubaciti vanzemaljce, kao što su vam ubacili duhove umrlih.
Možda si u pravu, sve vam se nešto ubacuje.
To ismejavanje je kontraproduktivno, praviti ljude budalama. A svojstveno majmunima "sto majmun vidi majmun i radi" on se "ruga i upire prstom"!
Samo vjerovanje u ravnu Zemlju je dokaz ovoga što si spomenuo.
Ipak je kod vas prirodnije da čovjek počne da vjeruje da ne postoji Australija, kao i kod evolucionista za one tobože velike prelaze.
Pa imaš ljude u svijetu koji misle da se ne dešavaju teroristički napadi, eno ih dvoje iz SAD platilo glavom u čini mi se Tadžikistanu.
Danas je, na nesrecu, biti drugaciji od ostalih, razmisljati, ispitivati, sumnjati, ludost. A u stvari su ludi oni koji kao ovce prihvataju sve sto im se servira!
Zavisi u kom smislu.
Ti Tripo verujes u crtane filmove, u ono sto ti se servira! Ti pripadas vecini!
Opet si pod utiskom Švarcenegerovog filma gdje sve na TV laž. Znaš onaj film gdje se on spušta u onoj kapsuli dole, pa ga hvataju one siledžije.
E to je tema tog filma, sve je laž na TV.
E tako i vi mislite da je sve u nauci laž, pa onda ovi što misle da HARP izaziva sve nepogode.
Niste u stanju razumom da razlučite šta je prevara a šta nije. Nigdje prevara ne ide sama, nego sa istinom. Prava demonska nauka, malo istine malo više prevare, da se ta prevara ne vidi toliko.
Ti uopšte ne znaš kako funkcioniše sistem prevare, jer ne znaš ni istinu, ti msiliš da znaš.
Ztao je Biblija ograda koja čuva ljude koji vjeruju u nju.
Nigdje sistem prevare nije sama prevara, nego kombinacija laži i istina. Da bi se ljudima lakše prodala laž.
Pa to se vidi i po vašim predavanjima.
Ja cu radije biti lud u ocima sveta, a razmisljati razumno, sumnjati u sve i ispitivati, nego dopustiti da budem ovca i da prihvatim nesto sto mi se servira bez ikakvih dokaza!
To nije nikakav dokaz da si u pravu, jer treba biti lud za nešto što ima smisla kao npr. stvaranje.
Mada ti vjeruješ u stvaranje, to je za pohvalu. Ali za ovo baš i nije pozitivno.
To je čak kontraproduktivno za stvaranje. Evolucionisti jedva čekaju takvo nešto.
Tvoje ruganje ovde, govori protiv tebe!
Ti nisi u stanju da objasniš zašto je toliko bitno da se vejruje u ravnu Zemlju.
Ne rugam se ja, to je u stvari žalosno, demoni se rugaju kako su vam uspjeli uvaliti takvu stvar, a baš radi stvaranja.
Zasto se ne ruga DarthShone, zasto se ne ruga Slap?
Ne ruga se onaj ko se smije, nego ko napada Božju nauku.
Vi niste ni svejsni koliko se rugate Božjoj nauci, a znači i Njemu.
Zato sto znaju da ja ne tvridim nista, vec kao razuman covek tragam za odgovorima i postavljam pitanja.. Mozda sam u pravu, mozda i nisam..
To svi tvrde, svi iz svih religija. Dokaz da niste iskreni jeste što se ljutite kada vam se napada crkva. Iako realno budu svi ljuti kome god se napadne crkva, ali kod vas to stvara inat.
Kažu mi Mrako i Laodik. nemoj im napadati crkvu, e baš hoću, na kulturan način, ko vam je kriv što imate takav odnos prema njoj.
Kako onda oni misle da ćete prihvatiti istinu, kada vas ne zanima nego samo kako da se uklopi učenje crkve u nju.
A tebi , tebi je cilj izmajmunisati ljude, a u stvari majmunises sebe...
Ja to ne moram za ovo učenje o ravnoj Zemlji.
Dovoljno je samo vjerovati u takvo nešto.
Pa sam oblik kojeg vi propagirate je to što si spomenuo.
Samo učenje da sa druge donje strane nema nikoga, je za sada bih nešto rekao ali bi bilo uvredno pa neću.
To može samo neko ko je dobro dobro isključio ..... vjerujem da znaš šta sam pomislio.