Pravo pitanje nije ko upravlja, vec kako upravlja.. To se radi mislima, jer su oni davno prevazisli primitivne instrumente koje mi imamo i pritiskanje na dugme. Njihove letelice poseduju vestacku inteligenciju, to su ziva bica, kao sto je u bibliji i opisano u Isaiji.. Ovo je dobro dokumentovano, jer mi posedujemo te letelice (oborili smo nekoliko).
Takodje, nacin komunikacije izmedju NLO-a i baze se ne obavlja radio talasima i slicno, jer je prostorna udaljenost tolika da bi bile potrebne hiljade i milioni godina da signal stigne. Suprotno tome, ova bica imaju razvijen um, pa mogu telepataki da odrzavaju komunikaciju sa bazom. Dakle, njima ne treba ni internet , ni digitron, ni radio predajnik ili nekakva pomagala kao nama. Nacin komunikacije se obavlja telepatski, i to je jedini nacin, budici da misao nema ogranicenja u prostorno vremenskom kontinuumu.
Isto kao i kod molitve, komunikacija se desava trenutno, i to je princip na kojem kod njih sve funkcionise.
Uspostava kontakta izmedju ovih bica i ljudi se ne odvija putem radio predajnika, vec se obavlja meditacijom gde covek salje signale putem uma, a najbolji efekti se postizu u grupi gde je vise osoba udruzeno.
To je opet jedini nacin.
I odgovara biblijskom principu - "gde su dva ili tri sabrana u moje ime.." ,jer tada je jacina signala naajjaca..
Mozak dakle deluje kao odasiljac!
Materijal od kojih su njihove letelice nacinjene ne postoji nigde u univerzumu, one su napravljene materijalizacijom. Dakle oni ne kopaju materijal u rudnicima kao mi, vec ga stvaraju iz nista..
Odelo im nema otvore da bi se moglo navuci na telo, vec se materijalizuje i dematerijalizuje sa njih , odnosno samo se pojavi na telu. Alieni nemaju pol, bespolni su, a mogu da prolaze kroz zidove, da se materijalizuju i dematerijalizuju, ili se pojave na dva mesta istovremeno, da budu prisutni i na vise mesta ako treba (slicno cesticama u laboratoriji).
Sve ovo jasno govori u prilogda su ta bica andjeli, ali je rec o palim andjelima, koji cak imaju i oblik zmije...