NLO i Biblija -leteci tanjiri i vanzemaljci u Bibliji

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Ја лично мислим да јесу, видим да не верују Библији. Исто као и ови што се мучиш са њима да им покажеш истину. Њима је речено шта је тачно и да смо ми будале, тако да шта год ми написали неће ни погледати. Тај дух је свуда, зато и тврдим да има мало хришћана.

Нису они као ми да сами истраже, прочитају, савесно испитају. Они добију "истину" и онда товаре силан материјал који им се фабрикује. Ваљда видиш после оволико година.

Знаш и сам да ће свет радије бирати обману да верује лажи, него да прихвати очигледну ствар. Бог је рекао да ће тако бити, зато се више и не нервирам. Нека верују у све те бајке, сами бирају. А ми против воље Божије не можемо, само Он може отворити очи онима који тврде да виде одлично.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Kako nije iato jesi dao tekst iz NASA, a ovdje isti arg. stoji.
Nije isto, ovo je ruski dokument, a covek je dao brdo NASA-inih dokumenata, mada se tvrdi slicno. Vazniji su ovi ostali, jer tamo se pominje da su proracuni bazirani na citiram "modelu ravne zemlje"!

Cim pominju "model", tu se ne radi vise ni o kakvim "udubljenjima i uzvisenjima'', lupetas, a ni u ovom ruskom dokumentu se ne radi o tome jer pominje "stacionarnu atmosferu" a svi znamo da je atmosfera pokretna!

Da li te mene uopšte razumiješ, uhvatio si se za riječ NASE izvučenu iz koneksta, eno ti dole članak u Rusiji u kojem se govori da se bomba iz aviona baci na ravnu Zemlju, ne ravnu u ovoj raspravi nego ravno tlo bez uzvišenja ili udubljenja.
Ma da na "ravnu zemlju SA STACIONARNOM ATMOSFEROM U ODNOSU NA NJU!"

Ne kazem ja da ovo ne moze biti izvuceno van konteksta, ali imas brdo drugih dokumenata, koji pominju "model" ravne zemlje, pa to ne moze onda biti izvlacenje...

Stvarno jel se ti sprdaš sa mnom ili stvarno tako misliš.
Nemam ja sta da mislim, ja ocekujem normalan razgovor i odgovore, ali ti za to nisi sposoban. Ti nisi video ni pogledao a vec si bubnuo isti post od pre par meseci, imao si ga vec pripremljenog.

Ja necu da razgovaram na takav nacin, niti cu te uzeti u obzir, kad ti uopste ne uvazavas ono sto ja postavim, vec bubas unapred i ne citajuci i ne gledajuci ni video niti ista sto dajem..

ajem ti izvor www.metabunk org. forum. Pa dao sam ti i na engleskom link za tekst koji si dao prije.
Tamo nema nicega. A ti stvarno mislis da ja nisam pogledao sta i jedna i druga strana tvrde vec do sada?

Ljudi razgovoraju i konstatuju da je zemlja u tom momentu ravna, nema planina i udubljenja.
Pa grese, jer se tu govori o "stacionarnoj atmosferi" a ne samo o zemlji koja je ravna, i pominje se "ne rotirajuca stacionarna zemlja" na drugim mestu. Kako mozes bre reci da se zemlja ne rotira?

Radi se o tome da oni svoju trajektoriju i ostale proracune nisu ni mogli matematicki odrediti po modelu rotirajuce zemlje.

Ljudi bacaju bombu na ravnu zemlju. Ko kada bi neko iz geografije predavao djeci i konstatovao da je zemljište u Vojvodini uglavnom ravno, a ti se uhvatio za to ravno.
Ne radi se ovde o jednoj reci, u dokumentima se pominje "model ravne zemlje" , a to je onda bez sumnje ravnozemljaski model koji su koristili umesto njihovog modela rotirajuce zemlje. I to je poenta ovog videa.

Znaci naucnici nisu mogli dobiti tacne podatke koristeci NASA-in model, pa izjavljuju u tim dokumentima "uzecemo ipak da je zemlja ravna nerotirajuca povrsina"!

Kraj price!

Ti mozes sad ovde pricati sta god hoces, ali dokumenti su jasni! Oni nisu mogli dobiti tacne podatke koristeci model globusa!

A to onda samo po sebi implicira, da je taj model globusa pogresan, i da oni to dobro znaju.

Koja smejurija da NASA u svojim proracunima koristi "ravnozemljaski model"!?

Ја лично мислим да јесу, видим да не верују Библији. Исто као и ови што се мучиш са њима да им покажеш истину. Њима је речено шта је тачно и да смо ми будале, тако да шта год ми написали неће ни погледати. Тај дух је свуда, зато и тврдим да има мало хришћана.

Нису он као ми да сами истраже, прочитају, савесно испитају. Они добију "истину" и онда товаре силан материјал који им се фабрикује. Ваљда видиш после оволико година.

Знаш и сам да ће свет радије бирати обману да верује лажи, него да прихвати очигледну ствар. Бог је рекао да ће тако бити, зато се више и не нервирам. Нека верују у све те бајке, сами бирају. А ми против воље Божије не можемо, само Он може отворити очи онима који тврде да виде одлично.
Brate, dobro da sam se ja opametio, bio sam skoro pa adventista. Ali sam se molio iskreno Bogu. Vidim da si i ti branio adventiste pre, citao sam neke tvoje stare postove. Isto su nas prevarili...

A katolici su na udaru isto kao i mi brate, satana prvo napada Bozje, pa tek onda ostale zavodi..

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Nije isto, ovo je ruski dokument, a covek je dao brdo NASA-inih dokumenata, mada se tvrdi slicno. Vazniji su ovi ostali, jer tamo se pominje da su proracuni bazirani na citiram "modelu ravne zemlje"!

Zato i jesam samo onaj dio dao jer sam znao da ćeš se uhvatiti i za ovo.

Pa ti ne shvataš smisao ničega pa ni ovoga. To su istraživanja, brzina, bacanja bombi itd. to je uobičajena terminologija, uopšte ti tekstovi nemaju veze sa debatom o ravnoj Zemlji ili loptastoj.

Cim pominju "model", tu se ne radi vise ni o kakvim "udubljenjima i uzvisenjima'',

Model u odnosu na ono što se istražuje, a ne da je bukvalno model.

Kao što ljudi obično kažu da Sunce zalazi u toliko i toliko sati, a svi znamo da ne zalazi i ne izlazi.

U baš si težak formalista.

ali imas brdo drugih dokumenata, koji pominju "model" ravne zemlje, pa to ne moze onda biti izvlacenje...

Evo koliko je tvoja nauka besmislena. Prvo si govorio da je takva zavjera, da ne može muva da prođe prema ledenom zidu, a sada jadni naučnici iz NASE procurilo im milion dokumenata, pa kakvo je to zavjera ako im dokumenti cure ko iz probušene bačve voda.

Da je takva zavjera ne bi ti vidio nijedan dokument, a ne sada im je procurilo skoro pa sve.

I ajd sada objasni šta je svrha ili cilj da ljude drže u zabludi? Šta je cilj? Da izgube spasenje, kao da će to nekog spasiti, neće ni Zakon, a kamoli to.

Pa stvarno čovjek dobro treba da isključi razum da vjeruje u takvo nešto da je Zemlja sfera zavjerom hiljada i desetina hiljada naučnika širom svijeta.

I to takva zavjera da su postavili vojsku duž čitave obale da niko ne smije da priđe ledenom zidu.

Stvarno dobro je napisao Solomon da LUD vjeruje svašta.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa ti ne shvataš smisao ničega pa ni ovoga. To su istraživanja, brzina, bacanja bombi itd. to je uobičajena terminologija, uopšte ti tekstovi nemaju veze sa debatom o ravnoj Zemlji ili loptastoj.
Uobicajena terminologija ti je "MODEL RAVNE ZEMLJE"???

Model u odnosu na ono što se istražuje, a ne da je bukvalno model.

"MODEL RAVNE ZEMLJE" , znaci naucnici NASA-e po tebi izucavaju ravnu zemlju???

I jos kazu "NEROTIRAJUCA STACIONARNA ZEMLJA" i "STACIONARNA ATMOSFERA".

Znaci da se ne krece ni zemlja ni atmosfera!

Ma da bas pricaju o zemlji lopti!

Koji si ti covek da sve izvrces!

Kao što ljudi obično kažu da Sunce zalazi u toliko i toliko sati, a svi znamo da ne zalazi i ne izlazi.

Al ti je primer pa svi znamo da se ne misli bukvalno, a veze s ovim nema!

Ne mozes ti nikako reci : "MODEL RAVNE ZEMLJE" , zemlja nije ravna i ne postoji u nauci takav model, a pogotovo ne postoji "NEROTIRAJUCA ZEMLJA" i "STACIONARNA ATMOSFERA"!

Pravis se totalno lud!

Evo koliko je tvoja nauka besmislena. Prvo si govorio da je takva zavjera, da ne može muva da prođe prema ledenom zidu, a sada jadni naučnici iz NASE procurilo im milion dokumenata, pa kakvo je to zavjera ako im dokumenti cure ko iz probušene bačve voda.

Nije nista procurelo, vec su skinuli oznaku tajnosti. Ovde se radi o starim dokumentima, pre svemirskih letova, dakle pre nego sto su navodno slikali zemlju iz svemira kao kuglu. Reci ce ti da tada nisu znali oblik, cak se navodi da je ''zemljin oblik nepoznat" u tim dokumentima!

I sad ti meni pricas kako oni nisu koristili "model ravne zemlje"! Naravno da jesu!

A razlog zasto su nama znacajni ovi dokumenti nije da pokazemo kako NASA nesto krije, vec se iz njih vidi da "model okrugle zemlje nije naucno validan" jer naucnici nisu mogli dobiti tacne podatke koristeci model kugle! Taj model ne funkcionise!

Uopste ti ne razmisljas!

I ajd sada objasni šta je svrha ili cilj da ljude drže u zabludi? Šta je cilj? Da izgube spasenje, kao da će to nekog spasiti, neće ni Zakon, a kamoli to.

A koji je cilj falsifikovanja dokaza u korist evolucije? Svi znamo da su falsifikovali brojne prelazne forme da lazu i manipulisu, i nije rec samo o americi o jednoj drzavi vec je prevara globalna i ukljucuje sve drzave!

Prvenstveno je cilj bilo sakrivanje cinjenica da bi se izbegla istina o Bogu jer nisu mogli podneti tu pomisao, onda kad su otisli predaleko vise se nisu mogli vratiti jer bi ih to totalno diskreditovalo, i kad bi priznali izgubili bi pare i posao, dakle cilj je i novac!

Oblik zemlje i evolucija su usko povezane stvari jer bez okrugle zemlje nema ni evolucije.. Iz tog razloga lazu i za oblik zemlje!

I ovo je krenulo istim tokom, pronasli su svod, nisu ga mogli preci, nasli su cinjenice koje podupiru postojanje Boga, i nisu to mogli podneti, zato su sakrili, pa su lagali, pa su otisli toliko daleko da se vise ne mogu vratiti nazad jer bi to srusilo citavu nauku, a oni bi ostali bez posla!

Opet, ti nimalo ne razmisljas ni o cemu, brz si na okidacu, zato sto su te kauboji uzeli pod svoje!

Pa stvarno čovjek dobro treba da isključi razum da vjeruje u takvo nešto da je Zemlja sfera zavjerom hiljada i desetina hiljada naučnika širom svijeta.
Pa onda si i ti lud jel verujes da evolucija ne postoji, sa hiljadama milionima naucnika koji to isticu kao cinjenicu!

Kako to onda da si ti razuman? Nisi uopste razuman!

I to takva zavjera da su postavili vojsku duž čitave obale da niko ne smije da priđe ledenom zidu.

Takva je i tvoja zavera sa evolucijom, da imaju ljude u crnom koji sakrivaju fosile divova i druge dokaze koji ruse evoluciju, a postavljaju svoje falsifikate!

Onda i sebe nazovi ludakom!

Stvarno dobro je napisao Solomon da LUD vjeruje svašta.

To je napisao za tebe, ti verujes tim naucnicima koji falsifikuju dokaze. Ja im ne verujem uopste ni u vezi evolucije ni u vezi okrugle zemlje!

"Lud veruje svasta" se odnosi na tebe koji verujes sve bez provere!

I izvini sto tako moram da ti uzvratim, jer ti si prvi rekao da smo mi ludi, pa da ne bude posle da mi je namera da te vredjam.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Uobicajena terminologija ti je "MODEL RAVNE ZEMLJE"???

Naravno, kao i kada izlazi Sunce ili kada zalazi Sunce?

Ne mozes ti nikako reci : "MODEL RAVNE ZEMLJE" , zemlja nije ravna i ne postoji u nauci takav model, a pogotovo ne postoji "NEROTIRAJUCA ZEMLJA" i "STACIONARNA ATMOSFERA"!

Pa već sam ti objasnio u odnosu na to što se istražuje. Čovječe vidiš da ljudi istražuju bacanje bombe i tamo šta je već navedeno.

Objasni kako u tolikoj zavjeri da procuri toliko dokumenata?

"MODEL RAVNE ZEMLJE" , znaci naucnici NASA-e po tebi izucavaju ravnu zemlju???

I jos kazu "NEROTIRAJUCA STACIONARNA ZEMLJA" i "STACIONARNA ATMOSFERA".

Znaci da se ne krece ni zemlja ni atmosfera!

Nije to istraživanje Zemlje nego kretanja objekata, bacanje bombe itd.

U ondosu na to, kao kada bi neko istraživao kretanje ljudi i slično tome, pa šta ćeš da uzimaš u obzir da se Zemlja kreće?

Nije nista procurelo, vec su skinuli oznaku tajnosti.

Onda to nije zavjera ako neko hoće nešto da otkrije.

Ovde se radi o starim dokumentima, pre svemirskih letova, dakle pre nego sto su navodno slikali zemlju iz svemira kao kuglu.

E jest ti arg. pa mogao si naći iz srednjeg vijeka dokumente.

A koji je cilj falsifikovanja dokaza u korist evolucije? Svi znamo da su falsifikovali brojne prelazne forme da lazu i manipulisu, i nije rec samo o americi o jednoj drzavi vec je prevara globalna i ukljucuje sve drzave!

Pa zato bi imali razloga da ljudima dokažu da nije Bog stvorio, ovo što ti iznosiš nema nikakvu svrhu, vjerujem da Avram i mnogi nisu ni znali da se kreće i mnoge naučne činjenice.

Kakve veze ima TE sa ovim?

Prvenstveno je cilj bilo sakrivanje cinjenica da bi se izbegla istina o Bogu jer nisu mogli podneti tu pomisao,

To uopšte nije skrivanje činjenice o Bogu jer i kada su ljudi vjerovali da je Zemlja ravna ploča vjerovali su u Boga i sada ko vejruje vjeruje u Boga.

Uopste ti ne razmisljas!

Vidim da ti razmišljaš za obojicu.

Oblik zemlje i evolucija su usko povezane stvari jer bez okrugle zemlje nema ni evolucije.. Iz tog razloga lazu i za oblik zemlje!

Pa baš oblik ravne Zemlje je evolucioni model. Pagansko praznovjerje, baš je RKC forsirala model ravne Zemlje i napadala naučnike koji su protiv.

Dakle model ravne Zemlje je klasično katolički proizvod.

Kako nema evolucije ajd objasni konkretno.

Pa onda si i ti lud jel verujes da evolucija ne postoji, sa hiljadama milionima naucnika koji to isticu kao cinjenicu!

To je glupo poređenje jer bi onda apsolutno sve iz svake nauke bilo osporeno jer je većina naučnika za to, tj. bilo bi laž.

Imaš besmislene kriterijume. Kako ne shvataš demoni puštaju ono što nije bitno za ljude, što nikoga neće odvesti u propast. Njih boli uvo za kretanje Zemlje, a ono što je bitno to ne daju,a to je evolucija.

Čak i da im je stalo jasno je da je model ravne Zemlje katolički proizvod a oni i priznaju evoluciju, sam papa je to rekao.

Kako to onda da si ti razuman? Nisi uopste razuman!

ti si baš bezobrazan opet me vrijeđaš.

Takva je i tvoja zavera sa evolucijom, da imaju ljude u crnom koji sakrivaju fosile divova i druge dokaze koji ruse evoluciju, a postavljaju svoje falsifikate!

Pa to je bilo tako, ne u tom obliku kako si ti predstavio.

To je napisao za tebe, ti verujes tim naucnicima koji falsifikuju dokaze. Ja im ne verujem uopste ni u vezi evolucije ni u vezi okrugle zemlje!

Tvoja objašnjenja su toliko jadna da sam ih dao na FB da su ljudi umirali od smijeha ili tuge.

"Lud veruje svasta" se odnosi na tebe koji verujes sve bez provere!

KO ti je kriv ako si se našao prozvanim, jesam ja rekao da si ti lud? Nisam.

I izvini sto tako moram da ti uzvratim, jer ti si prvi rekao da smo mi ludi, pa da ne bude posle da mi je namera da te vredjam.

Znači da si se ipak našao.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Naravno, kao i kada izlazi Sunce ili kada zalazi Sunce?
Nemoguc si, pa ti si totalni ignorant. Sa takvima nema razgovora...
U ondosu na to, kao kada bi neko istraživao kretanje ljudi i slično tome, pa šta ćeš da uzimaš u obzir da se Zemlja kreće?
Aman covece, pise ti lepo u tim dokumentima da "ne znaju oblik zemlje" (citirano) i da zato uzimaju ''model ravne zemlje"!

Shvatas li ti da oni o "obliku zemlje" govore!

Ne govore figurativno kao sto mi govorimo da sunce "izlazi i zalazi"!

Zasto nisi pogledao video???
Zasto se suprotstavljas, koji je razlog da ne mozes normalno razgovarati???

Njih boli uvo za kretanje Zemlje, a ono što je bitno to ne daju,a to je evolucija.
Pa covece evolucija i oblik zemlje su povezani, bez okrugle zemlje nema ni evolucije! Shvatas li ti ovo ili si toliko nerazuman?

Tvoja objašnjenja su toliko jadna da sam ih dao na FB da su ljudi umirali od smijeha ili tuge.

Uzas, opet ne smes da ih pozoves da dodju na forum . Pozovi te koji se smeju ovamo. Ne smes! Postavljas izvadjeno iz konteksta , uzivas da nekog ponizis a sebe uzdignes! To je toliko jadno da ja nemam reci. Bas me briga za to..

KO ti je kriv ako si se našao prozvanim, jesam ja rekao da si ti lud? Nisam.
Kako nisi rekao, izjavio si da sam nerazuman i lud.

Cim sam se ja nasao 'prozvanim' lud sam po tebi! A nisi u stanju ni uvredu da sakrijes..

Znači da si se ipak našao.
I ovamo dajes postove na fb sakriveno sa ciljem da ismejes drugog. A kao nisi zlonameran i ne pravis druge ludim. Ma necu ja vise s tobom ni da pricam, uvek se vracam na to da je tebe bolje ignorisati.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Aman covece, pise ti lepo u tim dokumentima da "ne znaju oblik zemlje" (citirano) i da zato uzimaju ''model ravne zemlje"!

Kad bi se tako dokazivale stvari onda bi svako dokazao svoje. Šta ja imam dokumenata u komp. i na onom forumu, ali tebi su bitni oni koji tebi možda odgovaraju. Pa njih ističeš i tražiš da se oni prihvate. Pa vi ste se toliko nalupetali da ste sada iznijeli tvdnju da Australija ne postoji i da su tamo sve glumci. :beee::roll:

1507131_profimedia0349379467_ls.jpg

Foto: Profimedia
NAJVEĆA ZAVERA IKAD
PRIČA O RAVNOJ ZEMLJI POSTAJE SVE LUĐA: Australija ne postoji, svi Australijanci su PLAĆENI GLUMCI!

"Australija ne postoji. To je izmišljotina u koju nas ubeđuju, da mislimo da je Britanija poslala negde svoje osuđenike, a zapravo su ih ukrcali na brodove i potopili. To je zataškavanje najvećeg masovnog ubistva u istoriji, koje je izvela jedna od najvećih imperija.

lg.php

Australija ne postoji. Sve što zovu "dokazom" zapravo su dobro izrežirane laži i dokumenti koje su napravile najmoćnije svetske vlade. Vaš prijatelji iz Australije? To su sve glumci i kompjuterski hologrami, deo zavere da se obmane svet. :roll::roll:

---------------------------

Totalna ludnica.

Shvatas li ti da oni o "obliku zemlje" govore!

Vaše gluposti ne shvatam.

Ne govore figurativno kao sto mi govorimo da sunce "izlazi i zalazi"!

Zasto nisi pogledao video???

Takvih videa sam se nagledao. Onaj lik na forumu vas je razvalio. Sve ste podešavali.

Zasto se suprotstavljas, koji je razlog da ne mozes normalno razgovarati???

Besmislicama ću uvijek da se suprostavljam.

Pa covece evolucija i oblik zemlje su povezani, bez okrugle zemlje nema ni evolucije! Shvatas li ti ovo ili si toliko nerazuman?

Baš si vidim dao objašnjenje sa puno činjenica koje imaju smisla. Očigledno je da nemaš dokaza, pa želiš da podmetneš arg. TE je zvanična teorija u nauci, a lažna je, ravna Zemlja je zvanična u nauci i ona je isto lažna jer je zvanična kao i TE.

:beee:

Kako nisi rekao, izjavio si da sam nerazuman i lud.

Nisam direktno, a ko ti je kriv što si se našao. Znaš šta to znači.

Ima jedan štos, izađe čovjek pred grupu žena i vikne "ti si zla žena" nije se nikom direktno obratio izađe jedna od njih i odg. mu "Ma ko je zla žena saću ja tebi pokazati". Ostale prasnuše u smijeh ovoj što se javila.

Cim sam se ja nasao 'prozvanim' lud sam po tebi! A nisi u stanju ni uvredu da sakrijes..

Zato imaš potrebu da me stalno i to direkzno vrijeđaš. Pošto ja na takve indirektne prozivke ne odg. ne nalazim se u njima, znači da nisam to.

To se kod nas kaže "Uhvaćen ko som na bućku".

I ovamo dajes postove na fb sakriveno sa ciljem da ismejes drugog.

Ono što sam dao od tebe je žalosno i to bez cenzure, tvoj odg. na moj komentar, moj je bio samo uvod da to nije moje i kratka kritika.

A kao nisi zlonameran i ne pravis druge ludim.

Oni prave sami sebe, ja ne moram nikoga.

Ma necu ja vise s tobom ni da pricam, uvek se vracam na to da je tebe bolje ignorisati.

Kada ne želiš istinu i kada sam sebi uskačeš u stomak.

Za tvoju inf. obišao sam 12 država svijeta na 3 kontinenta, a ti si se meni smijao što sam prostim okom sa mosta vidio da je Zemlja zakrivljena, koji ti meni možeš dokument da daš, sa tim ja mogu samo da odem do kante i da te dokum. bacim u smeće.

eto šta mogu od tih dokumenata. Ono što sam ja vidio i gdje sam bio po svijetu ti ne možeš ni na karti da nađeš.

Da ne spominjem sprave koje koriste pomorci. I ne samo oni nego i avijatičari i snajperisti.

Dođe mi kolega na poslu i priča mi o novoj snajperskoj pušci i priča kako ima spravu koja računa zakrivljenost zemlje, a nema veze sa ovom temom niti se bavi time.

I šta da mi daš, da osporim ono što sam sam vidio, e pa nisam isključio razum i da me ti praviš budalom, možeš sebe praviti e mene ne možeš.

Da me ti ubijediš da nisam vidio kakav je oblik Zemlje.

Sebe ubjeđuj da je ravna, mene nećeš. A ti sebe i ubjeđuješ i za sve drugo.

Sebi dokazuješ kako je Zemlja ravna ploča.

Našo klinac da me ubijeđuje šta je stvarnost.

Ovo je dobar prikaz toga.

Kada se balavci uzdignu.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ono što sam dao od tebe je žalosno i to bez cenzure, tvoj odg. na moj komentar, moj je bio samo uvod da to nije moje i kratka kritika.
Hocu da vidim ljude sa fb, da dodju ovde inace si prevarant. Izvoli pozovi ih.. Bas me zanima ko ce ispasti smesan..

Ti kad bi imao hrabristi, ali nemas, jer znas da bi ti se smejali..

Za tvoju inf. obišao sam 12 država svijeta na 3 kontinenta, a ti si se meni smijao što sam prostim okom sa mosta vidio da je Zemlja zakrivljena,

Hahahaha , video sa mosta i australija ne postoji:bfghb:

Dođe mi kolega na poslu i priča mi o novoj snajperskoj pušci i priča kako ima spravu koja računa zakrivljenost zemlje, a nema veze sa ovom temom niti se bavi time.
On racuna zakrivljenost puskom, a NASA-ini naucnici ne mogu da izracunaju gde ce da im padne bomba ako ne uzmu "ravnozemljaski model'' !
:bfghb:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Hocu da vidim ljude sa fb, da dodju ovde inace si prevarant. Izvoli pozovi ih.. Bas me zanima ko ce ispasti smesan..

već sam dao tvoj dio komentara vezan za evoluciju i Zemlju sferičnu.

A što bi to bio kukavičluk ako ih ne zovem. Dovoljan sam ja da ti raznesem nauku.

Šta si ono bio rekao da te ne izazivam inače ćeš me razbucati dokazima? Evo sada te izazivam.

:warning:

Hahahaha , video sa mosta i australija ne postoji

A ovo tvoji ravnozemljaši vjeruju. :beee::roll:
Pa po tvojoj nakaradnoj teoriji bi se trebala vidjeti. :roll::beee:

"TO NASA PLAĆA GLUMCE" Tvrde da je Zemlja ravna, ali sada imaju još sumanutiju teoriju: AUSTRALIJA NE POSTOJI!

Stara teorija da je Zemlja ravna ploča u novije vreme stiče sve više pristalica, koje povrh svega tvrde da je Australija velika prevara i da ova zemlja, uključujući i njenih 24 miliona stanovnika, zapravo ne postoji.

Nedavnom skupu zagovornika teorije o ravnoj Zemlji (Flat Earthers) u Birmingemu prisustvovalo je više od 200 ljudi, koji misle da Zemlja nije ništa drugo nego džinovska palačinka.

- Australija nije stvarna - napisala je 2017. na sajtu Redit izvesna Šeli Florid, od koje je potekla teorija o lažnoj Australiji.

:roll::roll::roll::roll::beee::beee:

Natrag