Upravo tako stvari stoje. I tako "dišu" skoro svi koji su "zadojeni duhom pijane proročice". Ja to godinama ovdje ponavljam, mnogima sam sigurno dosadan zbog toga ponavljanja, ali ja od Istine nemam pravo, i neću, odustati i prestati ljude upozoravati. Protestantizam jest "otpad" od od Kristove Crkve, ali EGWisti su posebna priča. Krist je apostole, a preko njih i sve nas koji se Kristovima zovemo, poslao da navještaju Evanđelje, a suprotno tome Ellen White&Co razaslali su svoje po čitavom svijetu da ljudima propovijedaju kako je Kristova Crkva Kurva. Oni su na najdirektniji način priključeni na oca laži. Zato i jesu ovakvi kakav je Jovan, a jednaki njemu su i ostali subotari ovdje.
Da, rekao si, a sada sam se i sama uvjerila.
Kakva čudna mješavina ideja i uvjerenja i prozivanje Krista.., što sve čovjek nije u stanju napraviti da obezvrijedi Ljubav? Ponekad mi se činilo čudno zašto je Isus rekao -kad ponovno dođem hoću li naći vjere na zemlji? S obzirom na rasprostranjenost kršćana na zemlji i dostupnost Evanđelja?!
Ali očito da to nije dovoljno, jer vjera i vjernost Boga je nešto drugo. Treba predati i razum i srce,
nikome se Bog neće dati ako mu se čovjek u potpunosti ne preda.
Možda riječ
pripadnost najbolje karakterizira one koji su Kristovi. Oni koji su povjerovali Kristovoj ljubavi i hranili se Njegovim Tijelom.
Sve u svemu, ovo mi je bila dobra po(r)uka sa
serbianforuma za danas.
Ako je toliko mnogo nevjernih i neprijateljski raspoloženih prema Kristu, neka mu barem prijatelji budu vjerni i
neka ne ostave Krista samog pod križem.
S ovim hoću reći -
Nastavi/ nastavite...
Za laku noć jedna lijepa molitva:
Bože moj, ti si moj život.
Ako te napustim mogu samo žeđati.
Duše izgubljenih žeđaju u paklu jer
nemaju Boga.
Želim odjenuti novu narav koja te iz ljubavi traži
toliko da pobjeđuje bojazan od dolaska k tebi.
Dolazim ti, Gospodine, ne samo stoga što sam
bez tebe nesretan,
ne samo stoga što osjećam da te trebam
nego stoga što me tvoja milost potiče da te tražim.
Dolazim ispunjen strahom velikim,
ali i ljubavlju još većom.
Kad godine prođu i srce se zatvori
i sve stvari postanu teretom
ne daj da tada izgubim ovu mladenačku revnosnu ljubav
prema tebi.
Što se više budem opirao da ti otvorim svoje srce
to obuhvatnije i jače neka bude tvoje
nadnaravno traženje
i silnija i djelotvornija
tvoja prisutnost u meni.
(kardinal John Henry Newman)