- Učlanjen(a)
- 24.04.2010
- Poruka
- 5.966
Nema tog coveka na svetu koji ce potpisati tu diplomu nesavesno.
Para vrti gde "burgija" neće .....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nema tog coveka na svetu koji ce potpisati tu diplomu nesavesno.
Kao neko ko je daleko blizi medicini od vas mislim da znam o cemu pricam.Diploma anesteziologa je jedna od onih koja ne moze da se kupi,milimetarska greska u anesteziologiji znaci smrt.Nema tog coveka na svetu koji ce potpisati tu diplomu nesavesno.
Ljubomora je cudo....Sve privilegije koje bi inace trebao da uzivam dobile su kontraefekat momenta kada je matori postao direktor.U svakoj profesiji postoje, kao u onim teorijama o društvu, gradacije: od loših do izvrsnih. Zahvali Vibe bogu na roditeljima i njihovom "pedigreu" u koji ne sumnjam, tako da se sa ovima lošima ti nećeš ni susresti u životu. Oni ne liječe političare, poznate, bogate,...
Oni liječe nas obične male nepoznate ljude. I jedino mi znamo kako, jer zbog zatvorenosti i solidarnosti tog zatvorenog kruga po bolnicama, nikada se niti ne sazna za pizdarije koji takovi loši doktori rade. To jedino znamo mi i članovi naših porodica. Ajde molim te pitaj oca da li baljezgam, ili tu ima istine. U mojoj porodici tko god se u zadnjih desetak godina zadesio u bolnici, taj je najebo. Do rata je sve bilo drukčije. A danas je grozno.